Stickers maken Labels & reclame

Stickers, labels en etiketten laten maken en drukken

Wil je labels of stickers laten maken in een kleine of grote oplage? Stickers worden in de meeste gevallen in een bepaalde oplage digitaal geprint en contour gesneden. Daarbij is vrijwel iedere oplage, vorm en bedrukking mogelijk.

Denk aan etiket stickers voor verpakkingen, potjes, reclame stickers om uit te delen, stickers met je logo en bedrijfsinformatie voor op machines, gereedschap of je autovloot te plakken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Stickers maken met je eigen ontwerp of logo

Bij de meeste bedrijven is het van belang dat je zelf de ontwerpen precies volgens de specificaties voor het drukken en snijden aanlevert. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken dat je uiteindelijk met een hoop onbruikbare stickers thuis gestuurd krijgt. Wij controleren vooral alle ontwerpen op resolutie en maken indien nodig zelf de snijlijnen aan. Dit doen we overigens gratis.

  

Goedkope uitdeel stickers voor reclame doeleinden

Wil jij goedkope stickers in een grotere oplage laten drukken om bijvoorbeeld uit te delen? Dan kunnen wij je de optie geven om de stickers niet te laten lamineren. Door deze beschermlaag weg te laten kunnen onze sticker machines de stickers drukken en direct snijden.

 

Weerbestendige stickers met een lange levensduur

Wil je stickers laten maken die het lang moeten volhouden en weerbestendig zijn? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Standaard zijn onze stickers voorzien van een UV beschermende coating waardoor de stickers een extra lange levensduur hebben. Deze beschermlaag voorkomt dat de bedrukking krast of verkleurd en maakt de sticker extra dik en stevig.

 

Stickers maken met een extra plakkende lijmlaag

Moeten de stickers op moeilijke ondergronden plakken? Dan kunnen wij deze drukken op speciaal sticker vinyl met een extra heftig plakkende lijmlaag. Er blijven helaas altijd ondergronden waar geen enkele sticker op wilt blijven plakken, maar onze stickers gemaakt met de extra plakkende lijmlaag blijven in de meeste gevallen prima op beton of steen zitten.

 

Stickers drukken en snijden in diverse vormen

Natuurlijk zijn niet alle stickers vierkant, rechthoekig of rond. Wij kunnen zonder problemen en zonder meerprijs de stickers in de door jou gewenste vorm snijden. 

 

Worden stickers gedrukt of geprint

De algemene term die gebruikt wordt voor het maken van stickers is drukken. Technisch klopt dit echter niet omdat wij onze stickers niet drukken maar digitaal printen. Hierdoor is het mogelijk om extra snel en goedkoop kleinere oplagen stickers te leveren. De stickers kunnen direct vanuit het computer ontwerp programma in iedere gewenste oplage geprint worden zonder opstartkosten zoals bij drukken vaak het geval is. Bij hele grote aantallen kan drukken voordeliger zijn, maar bij kleinere aantallen zal printen goedkoper zijn. Tevens kunnen wij door digitaal te printen heel snel inspringen op wijzigingen, aanpassingen en variaties in de stickers.

 

Kwaliteit en levensduur van de stickers 

Onze stickers worden gedrukt op glanzende folie voor een chique uitstraling. Wij kunnen de stickers nadat deze gedrukt zijn voorzien van een beschermende coating voor een langere levensduur, of juist zonder coating leveren om kosten te besparen.

Wij hebben folies met diverse soorten lijmlagen, van normaal voor op verbruiksverpakkingen tot extra plakkend voor op bijvoorbeeld gereedschap.


Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten of een offerte? Stuur ons dan een mail over de stickers die jij wilt laten drukken.Stickers maken - Labels & reclame kopen

  • Model: LBL001
  • € 0,00

  •   In kleine en grote oplages

      Altijd een ontwerp vooraf ter goedkeuring

      Teksten, logo's & fullcolor


    Scroll naar beneden voor meer informatie.

Tags: product stickers, etiketten, labels maken, reclame, promotie stickers, zakelijke stickers, reclame stickers, bedrijf stickers

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3275 reviews.