Kerst decoratie sticker 25 Trouw & feestelijkheden

KERST DECORATIE STICKER

Mooie decoratiesticker om de kerstsfeer in je winkel of huis helemaal af te maken. Met deze sticker op het raam of de muur kom je helemaal in de kerst stemming. Deze sticker wordt ook veel gebruikt als decoratie door winkels, cafe's en restaurants.

Tip: op een raam zijn lichte kleuren het best zichtbaar en wil je de sticker na de feestdagen weer verwijderen, verwarm de sticker dan eerst met een föhn, hierdoor is ie makkelijker te verwijderen en blijven er als het goed is geen lijmresten achter.


BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):

1: 30 x 15 cm

2: 40 x  19 cm

3: 50 x 24 cm

4: 57 x 28 cm

5: 75 x 36 cm

6: 100 x 49 cm

Wil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.


EXTRA INFORMATIE:

Deze stickers zijn gesneden stickers en bestaan dus uit allemaal losse onderdelen die met behulp van de overdrachtstape in één keer op de desbetreffende ondergrond aangebracht kunnen worden. Het is dus geen tekst sticker met een transparante of gekleurde achtergrond! Na het plakken zijn de stickers niet nogmaals te gebruiken.

Hoe je een muursticker het beste kunt plakken lees je hier.

De stickers plakken op alle gladde en schone ondergronden zoals muren, deuren of ramen. Een lichte structuur in de muur of het behang is normaal geen probleem. Wel kan het zijn dat de muurstickers slechter hechten op ondergronden die geverfd zijn met afwasbare of siliconen verf. Wij leveren bij iedere bestelling een test sticker mee zodat je vooraf kunt proberen of de ondergrond geschikt is om de sticker op te plakken.


STICKER SPIEGELEN?

Wil je de sticker aan de binnenzijde op een raam plakken en moet deze aan de buitenkant leesbaar zijn dan kun je de optie 'sticker spiegelen' aanvinken.
Specificatie
StijlKerst

Kerst decoratie sticker 25 - Online stickers kopen

  • Model: OFK025
  • € 9,95

  •   Keuze uit meer dan 40 kleuren

      In matte of hoogglans afwerking

      Meerdere afmetingen beschikbaar


    Voor meer informatie scroll je naar beneden.

Beschikbare opties:

Tags: kerstmis, raamsticker, kerst decoratie trouw, feestelijkheden