Deurstickers

Deurstickers

 

Deurstickers met symbolen

De meest verkocht deurstickers zijn toiletstickers om aan te geven achter welke deur het mannen of het dames toilet zit. Dit kan door een eenvoudige tekst sticker aangegeven worden, of door een symbool. Van deze laatste hebben wij diverse varianten. Van de klassieke variant tot moderne uitvoeringen, en komische varianten.


Deurstickers met tekst

Naast de veel gevraagde stickers voor de toilet deur vind je hier ook alle mogelijke aanduidingen om geen twijfel te laten bestaan wat er achter welke deur zit. Voor de ingang, de uitgang, de praktijkruimte, de wachtruimte, de sauna en zelfs de gardarobe kast. Staat de sticker die jij zoekt er niet bij? Geef een gil en wij maken hem graag voor je. In de afmeting, kleur en het lettertype dat jij wilt. 

 

Toilet deurstickers

Hoe vaak krijg je niet de vraag: waar is de wc? Hoe fijn is het dan om te kunnen wijzen naar de deuren met duidelijke toilet symbolen voor het mannen en dames toilet. Deze hebben wij in talloze ontwerpen, kleuren en afmetingen. Van strak en zakelijk, tot speels en komisch. Van klein en subtiel tot 'in your face.' 

  

Deurstickers voor op kantoor, in de horeca en thuis

Je staat er vaak niet bij stil maar deurstickers kom je echt overal tegen. Kijk maar eens om je heen als je in een restaurant, een winkel, een zorginstelling of een kantoorgebouw bent. Maar ook thuis kun je prima deurstickers ter decoratie gebruiken. Nu zul je thuis niet snel een toilet symbool van 150cm op je wc deur plakken, maar een sticker met 'toilet' in mooie klassieke letters zal in de meeste huishoudens zeker niet misstaan. En als je dan toch bezig bent kun je het bezoek gelijk laten weten waar de garderobe, de keuken en de garage is.

  

Deurstickers voor de kinderkamer en babykamer

Wist je dat wij ook veel naamstickers hebben voor de deur van de kinderkamer en de babykamer? Zoveel dat deze een eigen categorie verdient hebben.

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Toilet WC deursticker Combinatie

TOILET / WC DEURSTICKER MANNEN / VROUWEN / INVALIDENWil jij je klanten duidelijk aangeven welke wc achter welke deur zit? Dan is deze set van 3 toilet aanduidingstickers perfect. Je krijgt 1x een mann..

€16,95

Toilet WC deursticker MV

TOILET / WC DEURSTICKER MANNEN EN VROUWENEen set van 2 professionele deurstickers om aan te duiden waar het toilet is. Deze set bestaat uit 2 stickers, namelijk een mannetje en een vrouwtje. Op verzoe..

€9,95

Toilet WC deursticker MV

TOILET / WC DEURSTICKER MANNEN EN VROUWENWil je voorkomen dat klanten de keuken inlopen, of gewoon van een afstand duidelijk aangeven waar zich het toilet bevind? Plak dan deze leuke sticker met een m..

€6,95

Toilet WC deursticker Mannen

TOILET / WC DEURSTICKER MANNENWil je voorkomen dat klanten de keuken inlopen, of gewoon van een afstand duidelijk aangeven waar zich het toilet bevind? Plak dan deze leuke sticker op de deur van de ma..

€6,95

Toilet WC deursticker MV

TOILET / WC DEURSTICKEREen leuke en moderne variatie op de standaard aanduidingsstickers voor het toilet in diverse afmetingen. DEZE STICKER IS VERKRIJGBAAR IN DE VOLGENDE AFMETING:1: 15 x 12 cm2..

€7,95

Toilet WC deursticker MV

TOILET / WC DEURSTICKEREen leuke en originele variatie op de standaard aanduidingstickers voor het toilet in diverse afmetingen. AFMETING:Vrouwentoilet: 60 x 39 cmMannentoilet: 13 x 7 cmWil je ee..

€24,95

Toilet WC deursticker MV

TOILET / WC DEURSTICKEREen leuke en originele variatie op de standaard aanduidingstickers voor het toilet in diverse afmetingen. Met de optie kleur bepaal je de kleur voor de XY sticker (mannen toilet..

€14,95

Toilet WC deursticker MV (set van 2)

TOILET / WC DEURSTICKEREen leuke en originele variatie op de standaard aanduidingstickers voor het toilet in diverse afmetingen. DEZE STICKER IS VERKRIJGBAAR ALS SET IN DE VOLGENDE AFMETING:1: 10..

€7,95

Toilet WC deursticker Invaliden

TOILET / WC DEURSTICKER INVALIDENHeb jij een aparte wc voor mensen in een rolstoel of met een handicap? Plak dan deze leuke sticker op de deur van de invaliden wc.AFMETING:1: 10 x 10 cm2: 20 x 20 cm3:..

€6,95

Toilet WC deursticker Verschoonruimte

TOILET / WC DEURSTICKER BABY EN KINDEREN / VERSCHOONRUIMTEHeb jij een aparte wc of ruimte waar ouders hun kind of baby kunnen verschonen? Plak dan deze leuke sticker op de deur.AFMETING:1: 10 x 10 cm2..

€6,95

Toilet WC deursticker Verschoonruimte

TOILET / WC DEURSTICKER BABY EN KINDEREN / VERSCHOONRUIMTEHeb jij een aparte wc of ruimte waar ouders hun kind of baby kunnen verschonen? Plak dan deze leuke sticker op de deur.AFMETING:1: 10 x 10 cm2..

€6,95

Toilet WC deursticker Vrouwen

TOILET / WC DEURSTICKER VROUWENWil je voorkomen dat klanten de keuken inlopen, of gewoon van een afstand duidelijk aangeven waar zich het toilet bevind? Plak dan deze leuke sticker op de deur van de v..

€6,95

Toilet WC deursticker MV

TOILET / WC DEURSTICKER MANNEN EN VROUWENWil jij je klanten duidelijk aangeven welke wc achter welke deur zit? Dan is deze set van 2 toilet aanduidingstickers perfect. Je krijgt 1x een mannetje, 1x ee..

€9,95

Toilet WC deursticker Invaliden

TOILET / WC DEURSTICKER INVALIDENEen aanduidingsticker voor het invaliden toilet.AFMETING:1: 14 x 16 cm2: 28 x 31 cm3: 41 x 44 cm4: 57 x 62 cmWil je een andere afmeting? Stuur ons dan een mail...

€7,95

Toilet WC deursticker

TOILET / WC DEURSTICKEREen aanduidingsticker voor het toilet in diverse afmetingen. Van klein tot supergroot verkrijgbaar.AFMETING:1: 5 x 20 cm2: 10 x 40 cm3: 15 x 60 cm4: 20 x 80 cm5: 25 x 100 cm6: 3..

€6,95

Toilet WC deursticker

TOILET / WC DEURSTICKEREen aanduidingsticker voor het toilet in diverse afmetingen. Van klein tot supergroot verkrijgbaar.AFMETING:1: 5 x 14 cm2: 10 x 27 cm3: 15 x 41 cm4: 20 x 54 cm5: 25 x 68 cm6: 30..

€6,95

Toilet WC deursticker Heren Dames

TOILET / WC DEURSTICKER HEREN DAMESEen set van 2 aanduidingstickers voor het toilet met de hoofdletters H en D in diverse afmetingen. AFMETING:1: Heren 10 x 9 cm, dames 15 x 10 cm2: Heren 19 x 18..

€9,95

Toilet WC deursticker Heren Dames

TOILET / WC DEURSTICKER HEREN DAMESEen set van 2 aanduidingstickers voor het toilet met de teksten Heren en Dames in een klassieke stijl. AFMETING PER STICKER:1: 5 x 20 cm2: 10 x 40 cm3: 15 x 60 ..

€9,95

Toilet WC deursticker MV

TOILET / WC DEURSTICKER MANNEN VROUWENEen komische sticker om aan te geven achter welke deur zich het toilet bevind. AFMETING PER STICKER:1: 10 x 15 cm2: 20 x 30 cm3: 30 x 45 cm4: 40 x 60 cm5: 50..

€7,95

Toilet WC deursticker MV

TOILET / WC DEURSTICKER MANNEN / VROUWENWil jij je klanten op een leuke manier aangeven welke wc achter welke deur zit? Dan is deze set van 2 toilet aanduidingstickers perfect. Je krijgt 1x een plasse..

€9,95

Toilet WC deursticker Toiletpot

TOILET / WC DEURSTICKER TOILETPOTWil jij je klanten op een leuke manier aangevenachter welke deur de wc pot zit?AFMETING:1: 10 x 19 cm2: 15 x 28 cm3: 20 x 37 cm4: 25 x 46 cm5: 30 x 56 cm6: 40 x 74 cm7..

€7,95

Toilet WC deursticker MV Toiletpot

TOILET / WC DEURSTICKER TOILETPOT MANNEN EN VROUWENWil jij je klanten op een leuke manier aangevenachter welke deur de mannen wc pot zit en achter welke deur de vrouwen pot? Dan is deze aparte sticker..

€14,95

Toilet WC deursticker MV

TOILET / WC DEURSTICKER MANNEN EN VROUWENWil jij je klanten op een leuke manier aangeven welke wc achter welke deur zit? Dan is deze set van 2 toilet aanduidingstickers perfect. Je krijgt 1x een manne..

€9,95

Toilet WC deursticker MV

TOILET / WC DEURSTICKER MANNEN EN VROUWENWil jij je klanten op een leuke manier aangeven welke wc achter welke deur zit? Dan is deze set van 2 toilet aanduidingstickers perfect. Je krijgt 1x een bodyb..

€9,95