Achterruit reclame sticker auto Belettering

Vanaf 49,95 euro een reclame stickers op de achterruit van je auto of bus

Je bedrijfsnaam, website en bedrijfsinformatie op de achterruit van je auto is de meest doeltreffende en voordeligste reclame die er bestaat. Wij helpen je graag verder om tot een goed ontwerp te komen en kunnen je goed advies geven door onze uitgebreide ervaringen met deze reclame stickers.


Prijzen zijn vanaf 49,95 euro incl. btw. Omdat elke sticker een custom ontwerp is geven wij je vooraf een offerte als wij je wensen weten.

Stuur ons een mail voor meer informatie.


Het ontwerpen van een auto sticker voor op de achterruit van je auto of bus

Geef ons door wat je graag op de ruit wilt. Dit kunnen teksten, afbeeldingen en logo's zijn. Stuur ons de bestanden die je hebt en het model en jaartal van je auto. Onze ontwerpster gaat dan een of meerdere voorbeelden voor je maken zodat je vooraf precies kunt zien hoe de sticker op de autoruit uit komt te zien. Wij geven je hierbij uitgebreid advies over het kleurgebruik, aanpassingen van teksten en de indeling van de elementen. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van dit soort reclame stickers.


De mogelijkheden voor auto stickers op de achterruit

- Tekst stickers in een enkele of meerdere kleuren.

- Logo's in een enkele kleur of meerdere kleuren.

- Fullcolor stickers.

- Oneway vision stickers (geperforeerde stickers die fullcolor bedrukt worden.)


Wordt de reclame auto sticker aan de binnen of buitenzijde van de autoruit geplakt?

Normaal adviseren wij om de sticker aan de buitenzijde van je autoruit te plakken. Hieronder zie je de voor en nadelen van beide opties:

Buitenzijde ruit:

+ Makkelijk aan te brengen.

+ Kleuren worden niet beïnvloed door de tint van de ruit.

-  Sticker kan beschadigen door de wasstraat en ruitenwisser.

Binnenzijde ruit:

+ De sticker is beschermd tegen beschadigingen van de wasstraat en de ruitenwisser.

-  De streepjes van de achterruit verwarming kunnen beschadigen bij het verwijderen van de sticker.

-  Door de tint van de ruit kunnen de kleuren donkerder uitvallen.

-  Lastiger om aan te brengen.


Extra informatie over de kwaliteit van onze achterruit reclame stickers

Onze stickers zijn weerbestendig en de kleuren blijven jarenlang gegarandeerd goed! Stickers kunnen echter beschadigen door bijv. de ruitenwisser of de borstels van de wasstraat. Wij adviseren daarom om de auto met de hand te wassen en de ruitenwisser niet (of incidenteel) te gebruiken. Bij het plakken van deze stickers is het essentieel dat de ruit goed voorbehandeld wordt. Schoon is niet hetzelfde als vetvrij. Eventuele wax of regen afstotende middelen moeten volledig verwijdert worden voordat de stickers geplakt worden. Anders zullen deze niet goed kunnen hechten. Wil je de stickers verwijderen? Verwarm deze dan goed met een föhn. Het verwijderen gaat dan heel makkelijk.


Kan ik de auto stickers op de achterruit van de auto zelf plakken?

Een normale achterruit reclame is net als onze andere stickers redelijk makkelijk zelf te plakken. Aangezien deze stickers meestal uit kleine onderdelen samengesteld zijn is het plakken zonder luchtbellen een stuk eenvoudiger dan het plakken van stickers met een groot oppervlakte zoals motorkap strepen (bonnet stripes.) 

Let op: voor volledig raam bedekkende oneway vision stickers gelden andere plakinstructies. Deze staan hieronder vermeld.


BOLLING VAN DE ACHTERRUIT:

Omdat iedere ruit verschillend is kunnen wij bij het ontwerpen geen rekening houden met de bolling van de ruit. Dit betekend dat een ontwerp recht gemaakt wordt, maar na het plakken de bolling van de ruit volgt. Een rechte streep zal daardoor aan de uiteinden optisch omlaag lopen. Dit effect verschilt per auto.


ONEWAY VISION STICKERS:

Deze stickers worden ook wel gaatjesfolie stickers, geperforeerde stickers, of stickers met doorkijk genoemd. Dit een beprintbare folie die voor 50% uit gaatjes bestaat waardoor je van buitenaf de print ziet, maar van binnen door de sticker (gaatjes) heen kunt kijken. Deze stickers zijn vooral bekend van stadsbussen, en bedrijfsauto's. Deze stickers worden door ons ontworpen vanaf 2D schaaltekeningen en daarom is de precieze pasvorm niet te bepalen. Wij leveren deze altijd te ruim en de stickers dienen na het aanbrengen op maat gesneden te worden langs de raamrand. Dit kan met een scherp mesje. Vanwege de dikte zijn deze stickers erg makkelijk te plakken. Besteed bij deze stickers extra aandacht aan het zorgvuldig aandrukken van de randen om te voorkomen dat hier vocht onder de sticker kan komen. Bij sterk gebolde ruiten dient de sticker met een fohn verwarmt te worden om de bolling van de ruit te volgen. Mocht je twijfelen of je een volledig raambedekkende sticker als deze zelf kunt plakken, dan raden wij aan bij een lokaal beletteringsbedrijf de stickers te laten ontwerpen en plakken. 


GEEN TRANSPARANTE ONDERGROND:

Deze stickers worden nooit op een transparante ondergrond afgedrukt. Tenzij anders afgesproken worden stickers als deze altijd uit losse onderdelen geproduceerd, welke uiteraard in 1 aan te brengen zijn dmv een transferlaag.


Achterruit reclame sticker auto - Belettering kopen

  • Model: BL001
  • € 0,00

  •   Vanaf 49,95 euro incl. btw

      Altijd een ontwerp vooraf ter goedkeuring

      Teksten, logo's, fullcolor, oneway vision


    Scroll naar beneden voor meer informatie.

Tags: ruit, achterruit, autoreclame, reclamesticker, reclame belettering

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 6280 reviews.