Belettering

Art.nr.: BL003
Je bedrijfnaam, website en bedrijfsinformatie als reclamesticker op de auto of bus is de meest doeltreffende en voordeligste reclame die er bestaat. Wij helpen je graag verder om tot een goed ontwerp te komen en kunnen je goed advies geven door onze uitgebreide ervaringen met deze vorm van reclame. ..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Informeer voor prijs
Art.nr.: BL001
Je bedrijfsnaam, website en bedrijfsinformatie op de achterruit van je auto is de meest doeltreffende en voordeligste reclame die er bestaat. Wij helpen je graag verder om tot een goed ontwerp te komen en kunnen je goed advies geven door onze uitgebreide ervaringen met deze reclame stickers.Prijzen ..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Informeer voor prijs
Art.nr.: STRIP001
Aangezien veel auto's voornamelijk zakelijk gereden worden kan een belettering striping met de bedrijfsnaam erin natuurlijk niet ontbreken in deze categorie.AfmetingDe hoogte per sticker is 10 cm. De lengte is zelf te kiezen.Je kunt aangeven vanaf hoeveel cm van het begin de tekst moet beginnen. Vul..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Toevoegen
Art.nr.: STRIP002
Aangezien veel voornamelijk zakelijk gereden worden kan een belettering striping met de bedrijfsnaam erin natuurlijk niet ontbreken in deze categorie.AfmetingDe hoogte per sticker is 10 cm. De lengte is zelf te kiezen.Je kunt aangeven vanaf hoeveel cm van het begin de tekst moet beginnen. Vul je hie..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Toevoegen
Art.nr.: BL002
Dit zijn de bekende stickers die door garage's onderaan het nummerbord geplakt worden op de kentekenplaathouder. Heb jij zelf een garage, of wil je een eigen sticker op je kentekenplaathouder plakken? Denk hierbij aan reclame voor je autoclub, bedrijf of bijvoorbeeld je website. Stuur ons beric..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Informeer voor prijs
Art.nr.: BL008
Standaard kenteken sticker voor aan de onderkant van de nummerplaat van je auto. Maximaal 50 leestekens (dit is incl. spaties, leestekens en tekst) De kenteken stickers worden geprint met het standaard lettertype arial bold en wij adviseren HOOFDLETTERSMinimale afname; 10 stuksAlleen tekst en leeste..
€ 1,80
Excl. BTW:€ 1,49
Toevoegen
Art.nr.: BL006
Dit zijn de bekende nummerplaat stickers die door garage's onderaan het nummerbord geplakt worden. Heb jij zelf een garage, of wil je een eigen sticker op je kenteken plakken? Denk hierbij aan reclame voor je voetbalclub, bedrijf, band of bijvoorbeeld je eigen website.  Stuur ons bericht v..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Informeer voor prijs
Art.nr.: BL007
Standaard kenteken sticker voor aan de onderkant van de nummerplaat van je motor. Maximaal 25 leestekens (dit is incl. spaties, leestekens en tekst) De kenteken stickers worden geprint met het standaard lettertype arial bold en wij adviseren HOOFDLETTERSMinimale afname; 10 stuksAlleen tekst en leest..
€ 1,80
Excl. BTW:€ 1,49
Toevoegen
Art.nr.: BL004
Of het nu een raamsticker is voor je bedrijf of een groot logo voor op de muur in je winkel of op kantoor, als het moet plakken dan kunnen wij het voor je maken. Je kunt van ons een goed advies en goede service verwachten met snelle levertijden voor een goede prijs. Belettering laten aanbrengen door..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
Informeer voor prijs
Art.nr.: CLS004
Als je op zoek bent naar goedkope belettering voor op je auto of bedrijfsbus en je wilt alleen een website-adres of telefoonnummer op je bus plakken, dan is dit de sticker die je zoekt. Onze www email adres stickers voor je bedrijf worden gemaakt van de beste kwaliteit folie. Dankzij de applicatie l..
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
Toevoegen
Art.nr.: FG001
Ben je op zoek naar een folie waarmee je meer privacy creëert, maar het licht niet buitensluit, dan is deze mat glas folie, ook wel folie met een glasets en frosted effect genoemd, ideaal. Het wordt veelal gebruikt op glazen deuren en ramen in huizen, kantoren, scholen, winkels, dokterspraktijken, z..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
In Stock
1 - 11 van 11 (1 pagina's)