Zakelijke stickers - Al onze stickers

Zakelijke stickers - Al onze stickers

Bedrijfsstickers

Snel, goedkoop en maatwerk mogelijkheden. Bedrijfsstickers heb je in allerlei soorten, maten en kleuren. Daarbij moet je denken aan labels en etiketten, maar ook aan raam- en autobelettering. Voetstap stickers met je bedrijfslogo erop  motiverende teksten als kantoor muursticker of gewoon een toiletsticker. Alles kan met stickers.


Groot assortiment belettering en bestickering van auto en bus en maatwerk mogelijkheden

Ben je op zoek naar een manier om je bedrijfsnaam meer bekendheid te geven? Dan zijn stickers voor het beplakken van je bedrijfswagens een goede keus of heb je wel eens aan voetstap stickers gedacht? Deze gebruik je om de route naar jouw bedrijf duidelijk aan te geven. Het valt op en mensen volgen het pad. Bedrijfsstickers bestellen doe je bij ons makkelijk en snel. Wij hebben stickers die geschikt zijn voor binnen en/of buiten. In kleine en grotere oplage. In full colour of uitgesneden uit een van onze kleurenfolies. In de webshop vindt je standaard ontwerpen, maar vaak gaat het bij bedrijf stickers om maatwerk. Zodra we al je wensen weten, maken we vrijblijvend een ontwerp voor je. Bij goedkeuring gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag.


Goedkoop en snelle levering

Goedkoop je auto of bedrijfsbus bestickeren? Dat kan. Wij ontwerpen en maken de stickers in eigen beheer en omdat jij ze zelf plakt kunnen we hele scherpe prijzen bieden.  Daarom zijn wij een stuk goedkoper dan sign bedrijven die ook het plakwerk verzorgen. Ook hebben wij alle kleuren op voorraad en kunnen daarom snel leveren. De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis en voor verzending naar België geldt dit vanaf een bestelwaarde van 60,-.


>>> Kijk snel wat wij voor jou kunnen betekenen. Mail ons als je vragen hebt!

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5155 reviews.