Montage gereedschap

Art.nr.: Rakel
Een rakel wordt gebruikt bij het aanstrijken van een sticker op de ondergrond zo strak mogelijk te laten verlopen. Op die manier is de kans op luchtbellen het kleinste.StapelkortingPrijs 1 exemplaar: 2,95 euroPrijs 2 -5 exemplaren: 2,45 euro p/sPrijs 6 - 10 exemplaren: 1,95 euro p/sPrijs 11 - 99 exe..
€ 2,95
Excl. BTW:€ 2,44
Toevoegen
Art.nr.: RakelV
Een rakel wordt gebruikt bij het aanstrijken van een sticker op de ondergrond zo strak mogelijk te laten verlopen. Op die manier is de kans op luchtbellen het kleinste. Deze rakel is aan een zijde voorzien van een viltlaag om bekrassing van de folie te voorkomen en een betere aansluiting met de..
€ 3,95
Excl. BTW:€ 3,26
Toevoegen
Art.nr.: KLT
Knifeless tape (snijtape) wordt gebruikt om een sticker nadat deze geplakt is door te snijden, zonder hierbij het risico te lopen de ondergrond te beschadigen. Denk hierbij aan auto stripings en stickers, wrapfolie etc.Je plaatst vooraf de knifeless tape op de ondergrond en plakt de folie eroverheen..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Toevoegen
Art.nr.: OVD
Stickers plakken alleen op schone en vetvrije ondergronden. Schoon en vetvrij zijn echter 2 verschillende zaken! Vooral bij sticker die buiten gebruikt worden op gladde ondergronden (autostripings, ruitreclame etc) is het van het grootste belang dat de ondergrond vooraf goed vetvrij gemaakt wor..
€ 1,95
Excl. BTW:€ 1,61
Toevoegen
1 - 4 van 4 (1 pagina's)