Freaky sticker 3 Freaky stickers

FREAKY STICKER 3

Enge stickers voor liefhebbers van horror, halloween, fantasy en dergelijke.


AFMETINGEN (b x h):

1: 11 x 10 cm

2: 21 x 20 cm

3: 32 x 30 cm

4: 42 x 40 cm

5: 53 x 50 cm

6: 60 x 57 cm

7: 74 x 70 cm

Wil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.


STICKERS VAN STICKYTHINGS

De freaky stickers op deze site hoef je natuurlijk niet perse op een auto te plakken. Deze stickers plakken ook prima op deuren, bakfietsen, scooters en caravans! Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus stickers gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw gewenste afmeting? Dan kunnen wij deze indien nodig voor je aanpassen. 
Stickythings is al jaren een van de grootste producenten van autostickers en muurstickers in Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen en uiteraard de kwaliteit garanderen.

LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS

De kleurgarantie van onze full color stickers is minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de stickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je stickers gaat plakken. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen mocht je 'm op een auto willen plakken. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.

STICKERS VERWIJDEREN

Ben je uitgekeken op je stickers en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk van af halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is er een kans dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt.
Freaky sticker 3 - Freaky stickers kopen

  • Model: FS003
  • € 7,95

  •   Fullcolor geprint met beschermende coating

      Meerdere afmetingen beschikbaar


    Voor meer informatie scroll je naar beneden.

Beschikbare opties:

Tags: freaky, sticker, stickers, horror, halloween, fantasy