Muursticker woon- en slaapkamer

Art.nr.: DSA009
Deze sticker van een klassieke benzinepomp staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants te decoreren.Muurstickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis of bedrijf een andere look te geven. Je kunt deze sticker op de muur of b..
€ 34,95
Excl. BTW:€ 28,88
Toevoegen
Art.nr.: DSA006
Deze muursticker van een klassieke, vintage lantaarn staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants te decoreren.Muursticker zijn een eenvoudige en goedkope manier om je woonkamer of slaapkamer die unieke sfeer te geven.Verkrijgbaar in vel..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Toevoegen
Art.nr.: DSA001
Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje op uitgekeken bent kun je de sticker ook weer heel makkelijk verwijderen.BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 20 x 55 cm2: 30 ..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Toevoegen
Art.nr.: DSA008
Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje op uitgekeken bent kun je de sticker ook weer heel makkelijk verwijderen.BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 25 x 40 cm2: 36 ..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Toevoegen
Art.nr.: DSA060
Mis je iets op die kale muur in je huis? Geef je interieur een nieuwe impuls door deze moderne, geometrische vormen op je muur aan te brengen. Dus als je eens iets anders wilt, modern en uniek, dan is deze muursticker zeker iets voor jou. Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om j..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Toevoegen
Art.nr.: DSA005
Muurstickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje op uitgekeken bent kun je de sticker ook weer heel makkelijk verwijderen.BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 57 x 41 cm2: 79 x 57 ..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Toevoegen
Art.nr.: DSA002
Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje op uitgekeken bent kun je de sticker ook weer heel makkelijk verwijderen.BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 15 x 17 cm2: 20 ..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Toevoegen
Art.nr.: DSA056
Ben je helemaal fan van de origami kunst of wil je gewoon eens iets anders, moderns, kunstzinnigs op je muur dan is deze muursticker zeker iets voor jou. Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakk..
€ 17,95
Excl. BTW:€ 14,83
Toevoegen
Art.nr.: DSA003
Deze sticker staat leuk op de muur, maar kan bijvoorbeeld ook op het raam of de schuifdeur geplakt worden om te voorkomen dat vogels tegen het raam aan vliegen.Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur..
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
Toevoegen
Art.nr.: DSA057
Ben je helemaal fan van de origami kunst of wil je gewoon eens iets anders, moderns, kunstzinnigs op je muur dan is deze muursticker zeker iets voor jou. Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakk..
€ 17,95
Excl. BTW:€ 14,83
Toevoegen
Art.nr.: DSA059
Ben je op zoek naar wat wooninspiratie dan is deze origami sticker een leuke manier om je interieur een nieuwe impuls te geven. Dus als je eens iets anders wilt, een moderne sticker op je muur, dan is deze muursticker zeker iets voor jou. Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om j..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Toevoegen
Art.nr.: DSA004
Dit is een set van 6 stickers. Je kunt hiermee een kastje opvrolijken, de tegels in je badkamer verfraaien of plakken waar jij wilt.BESCHIKBARE AFMETINGEN:1: Ieder ornament is 8 cm hoog en 7 cm breed2: Ieder ornament is 12 cm hoog en 11 cm breed3: Ieder ornament is 16 cm hoog en 15 cm breedWil je li..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Toevoegen
Art.nr.: DSA007
Muurstickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op een unieke stijl te geven. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje op uitgekeken bent kun je de sticker ook weer heel makkelijk verwijderen.BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 45 x 57 ..
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Toevoegen
Art.nr.: DSA010
Deze sticker van een cassettebandje staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants te decoreren.Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur pl..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Toevoegen
Art.nr.: dsa011
Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje op uitgekeken bent kun je de sticker ook weer heel makkelijk verwijderen.je kunt de kleurencombinatie zelf kiezen. Kies bij..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Toevoegen
Art.nr.: DSA012
Deze sticker van een kopje koffie staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants en eetcafe's te decoreren.Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Toevoegen
Art.nr.: DSA013
Muurstickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis die nieuwe look te geven. Muurstickers zijn ook heel goed te gebruiken als raamsticker om bijvoorbeeld de inkijk van je woonkamer of slaapkamer te verminderen. En als je er na een tijdje op uitgekeken bent kun je de sticker ook weer heel..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Toevoegen
Art.nr.: DSA014
Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje op uitgekeken bent kun je de sticker ook weer heel makkelijk verwijderen.BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 35 x 40 cm2: 57 ..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
Toevoegen
Art.nr.: DSA015
Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld op je ladekast plakken. En als je er na een tijdje op uitgekeken bent kun je de sticker ook weer heel makkelijk verwijderen.BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 20 x 20 c..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Toevoegen
Art.nr.: DSA016
Een van onze bestsellers voor in het restaurant, eetcafe en de keuken, deze stickers van een mes, een vork en een lepel. De set bestaat uit 3 losse stickers zodat je zelf de volgorde kunt bepalen.Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticke..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
Toevoegen
1 - 20 van 59 (3 pagina's)

 

Muursticker woonkamer en slaapkamer kopen.

Naast de populaire muursticker teksten zijn er nog veel meer leuke muurstickers te koop om je interieur een frisse, nieuwe look te geven. Naast het verplaatsen van je meubels of de muur een andere kleur schilderen, kan een decoratieve sticker je interieur een flinke boost geven. Een moderne skyline boven de bank, of een origami vogel zul je niet in iedere woonkamer terug zien. Dit zijn slechts enkele originele toepassingen van muurstickers. 

Een groot bijkomend voordeel is dat je stickers na verloop van tijd ook weer kunt verwijderen van de muur. Ben je uitgekeken op het ontwerp en wil je weer eens wat anders? Dan haal je de muurstickers er zo weer vanaf en plak je een nieuw ontwerp.


Ondanks dat de muur een van de favoriete plekken blijft om muurstickers te plakken zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Stickers plakken behalve op muren ook op deuren, kasten, krukken, tafels en ramen. Je eigen creativiteit is hierbij de enige beperkende factor.

 

Top kwaliteit muurstickers en toch goedkoop.

Al onze interieur en muurstickers worden door onszelf gemaakt. Daardoor kunnen wij je niet alleen de beste kwaliteit garanderen voor de beste prijs, maar ook zelf bepalen in welke kleuren wij de stickers kunnen leveren. Op dit moment zijn dit al meer dan 25 verschillende kleuren met de keuze glanzende of matte afwerking. Regelmatig breiden wij ons kleurenpalet uit. Natuurlijk gebruiken we uitsluitend professionele apparatuur en materialen om onze stickers mee te maken. 

 

Woonkamer, slaapkamer, keuken en kinderkamer muurstickers.

Zoals je waarschijnlijk zult weten kun je onze stickers vrijwel overal opplakken. Zolang de ondergrond maar glad is. Een beetje relief op de muur is meestal geen probleem. Zo kun je kiezen uit een van onze vele muursticker teksten voor in de woonkamer of slaapkamer of een kook 'quote' voor in de keuken. Kies uit honderden muurstickers voor op de kinderkamer.

 

Kiezen voor een matte of glanzende afwerking.

Een van de voordelen van het bestellen bij ons is dat wij een zeer groot kleurenaanbod hebben, en bijna iedere kleur met een glanzende of matte afwerking kunnen leveren. Wat jij een mooiste vind is uiteraard een smaak kwestie, maar wist je dat er ook voor en nadelen aan de verschillende afwerkingen zitten? Zelf zijn wij altijd voorstander van een matte afwerking. Dat vinden wij mooier (maar dat is slechts onze mening) en heeft 2 bijkomende belangrijke voordelen. Matte stickers geven (bijna) geen reflectie van zonlicht of de verlichting in huis. En op matte stickers zie je minder snel stof en vette vingers zitten. Maken deze 2 punten jou niets uit? Dan kun je prima voor een mooie glanzende afwerking kiezen welke wellicht veel beter bij jouw hoogglans meubels past.

 

Hulp bij het plakken van je muurstickers.

Ook zit bij iedere bestelling een handige uitgebreide plakinstructie waarin duidelijk uitgelegd wordt hoe muurstickers geplakt moeten worden. Op onze site staan ook nog handige video's waarin wij je precies laten zien hoe het plakken in zijn werk gaat. Het plakken van een muursticker is makkelijker dan je misschien denkt en ben je over een tijdje uitgekeken op het ontwerp dan haal je hem er zo weer vanaf! 

 

Gratis en snelle levering van muurstickers binnen Nederland.

Niets is zo vervelend als bij het afronden van je bestelling ontdekken dat je verzendkosten moet betalen. Daarom versturen wij al onze bestelling binnen Nederland gratis. Zowel stickers die door je brievenbus passen, als pakketjes. Wil je dat wij je bestelling naar het buitenland versturen, dan rekenen wij hier een kleine bijdrage voor.

Alle benodigde materialen voor het maken van de stickers hebben wij ruim op voorraad. Daardoor kunnen wij de door jou bestelde sticker snel maken en versturen. Je krijgt dus nooit een sticker die al maanden oud is. Onze stickers worden na het maken direct ingepakt en aangemeld voor verzending. In de meeste gevallen lukt het ons om jouw stickers binnen 1 werkdag te maken en te versturen. Is het heel erg druk bij ons, dan kan dit 1 of 2 dagen langer duren. Zodra jouw sticker in de verpakking zit en klaar staat voor verzending krijg je van ons direct een melding per email. Bij pakketpost zit hier altijd een track&trace code bij zodat je bestelling kunt volgen.

 

Meer dan genoeg keuze en redenen om je stickers bij Stickythings te kopen!