Muursticker teksten - Muurstickers

Muursticker teksten - Muurstickers

 

Groot aanbod tekst stickers en muurstickers

Ook in de categorie tekst stickers heb je veel keus dankzij ons grote aanbod muurstickers met tekst. Naast de bekende muursticker huisregels of de muursticker in dit huis vind je hier ook andere romantische, grappige of motiverende teksten. Tekst stickers zijn leverbaar in verschillende stijlen en afmetingen, en te verkrijgen in meer dan 25 kleuren met een matte of glans afwerking. Voor ieder interieur wat wils. Je woonkamer of slaapkamer krijgt met een muursticker met tekst gelijk een andere uitstraling, de nieuwe frisse look waar je naar op zoek bent. Je kunt kiezen uit Nederlandse, Engelse en Franse tekst stickers voor op de muur.

 

Veel mogelijkheden met tekst stickers

Tekst stickers bieden zoveel mogelijkheden omdat ze op vele ondergronden toepasbaar zijn. Denk hierbij aan deuren, muren, ramen, trappen etc. Eigenlijk alle gladde ondergronden die schoon en vetvrij zijn. Tekst stickers zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Dat maakt het een heel aantrekkelijk product. Je kunt je woonkamer of slaapkamer met tekst stickers opvrolijken. En als jouw tekst er niet tussen staat, dan maken we deze tekst sticker voor op de muur gewoon voor jou op maat. Je stuurt ons een mail met alle informatie en wij maken vrijblijvend een voorbeeld voor je! En wil je de tekst sticker aan de binnenzijde van een raam plakken, maar moet deze van buiten leesbaar zijn, dan kies je gewoon voor de keuze sticker spiegelen.

 

Tekst stickers van hoge kwaliteit en toch goedkoop door eigen productie

Alle tekst stickers voor op de muur worden door ons zelf geproduceerd zodat wij bij iedere tekst sticker de kwaliteit kunnen garanderen. Wij werken met de beste kwaliteit sticker folies van de merken 3M en Oracal. Voor de prijs hoef je het ook  niet te laten, we bieden altijd scherpe prijzen. Wil je nu meerdere tekst stickers in één keer bestellen van hetzelfde ontwerp of in dezelfde kleur dan kun je ons mailen voor een nog scherpere prijs!

 

Tekst stickers op de muur plakken

De tekst stickers zijn makkelijk in één keer aan te brengen dankzij de speciale applicatielaag die over de tekst muurstickers zit. Bij iedere bestelling ontvang je een duidelijke handleiding met plakinstructies en op onze website vindt je ook een aantal video's hoe je een sticker het beste kunt plakken. Kijk dus voor je gaat plakken ook even bij de plakinstructies. Wij sturen bij iedere bestelling een test sticker mee zodat je vooraf even kunt oefenen en kunt uitproberen of de muursticker op de door jou gewenste plek en ondergrond zal plakken.

 

Gratis en snelle verzending van tekst stickers binnen Nederland

De verzending binnen Nederland is gratis, voor Belgie en Duitsland 3,95. Wij proberen de stickers altijd binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. De muurstickers worden verstuurd in een vierkante verzendkoker, tenzij de sticker kleiner is dan 20 x 30 cm. Dan wordt deze in een stevige kartonnen envelop verstuurd. Dit om te zorgen dat de stickers zonder beschadiging aankomen.

 

Muurstickers en tekst stickers zijn gemakkelijk te verwijderen

Ben je op een gegeven moment uitgekeken op de muursticker of tekst sticker? Dan is deze weer makkelijk te verwijderen. Dit doe je door ze goed te verwarmen met een föhn. Hierdoor wordt de lijmlaag van de muursticker weer zacht en kun je de sticker voorzichtig lostrekken. Op deze manier blijven er geen lijmresten achter.

 

En hop, nu snel naar alle muurstickers met teksten om te kijken of er wat voor jou tussen zit!Weergegeven:
Sorteren op:

Muursticker House rules

MUURSTICKER HOUSE RULESEen leuke decoratiesticker voor in je huis en dan vooral op een van de plekken waar je als gezin met z'n allen samenkomt, zoals de woonkamer of keuken. Met leuke en motivere..

€ 34,95

Muursticker Thuis is

MUURSTICKER THUIS ISLeuke blikvanger voor in de woonkamer, deze muursticker thuis is. De tekst van de muursticker beschrijft perfect het gevoel van thuis. In de woonkamer of keuken komt deze muurs..

€ 34,95

Muursticker In dit huis 2

MUURSTICKER IN DIT HUIS 2In dit huis hebben we plezier is een leuke sticker voor op de muur in je woonkamer. En dat lijken meer mensen te vinden wat dit is een van onze meest verkochte muurteksten.STA..

€ 29,95

Muursticker Dans

MUURSTICKER DANSDans alsof er niemand kijkt, zing alsof er niemand luistert, heb lief alsof je nooit bent gekwetst...STANDAARD AFMETINGEN (b x h):1:  40 x 86 cm2:  57 x 123 cm3:  7..

€ 31,95

Muursticker In dit huis 1

MUURSTICKER IN DIT HUIS 1In dit huis is een nederlandse muursticker die in dezelfde lijn ligt als muursticker huisregels of muursticker thuis is, het gevoel van thuis, waar je als familie voor staat. ..

€ 34,95

Muursticker To love

MUURSTICKER TO LOVETo love and to be loved, that's happiness. Liefde is wat iedereen nodig heeft en jij kunt deze mooie muursticker toevoegen aan je interieur, mooi in de slaapkamer, maar ook in de wo..

€ 24,95

Muursticker Follow your dreams

MUURSTICKER FOLLOW YOUR DREAMSTekst in je interieur springt in het oog en is net even anders dan een likje verf of een schilderij aan de muur. Met deze tekst follow your dreams geef je je slaapkamer o..

€ 19,95

Muursticker Cooking with love 2

MUURSTICKER COOKING WITH LOVE PROVIDES FOOD FOR THE SOUL 2 Ben of heb jij thuis een echte keuken prins of prinses, iemand die echt met liefde staat te koken? Dan mag deze muursticker niet ontbrek..

€ 12,95

Muursticker Happy heart

MUURSTICKER HAPPY HEARTA happy heart makes a happy home, één van de vele woonkamer muurstickers uit ons grote aanbod. Je vindt hier kwalitatieve en goedkope muurstickers, snel besteld en makkelijk te ..

€ 19,95

Muursticker Memories

MUURSTICKER MEMORIESDe muursticker 'Memories take us back, Dreams take us forward' is een van onze populairste slaapkamer muurstickers. Een muursticker om heerlijk bij weg te dromen.STANDAARD AFMETING..

€ 19,95

Muursticker You And Me

MUURSTICKER YOU AND MEDe muursticker 'You and Me' is een van onze populairste slaapkamer muurstickers en plak je makkelijk boven het bed van jou en je partner. STANDAARD AFMETINGEN (b x h):1:  75..

€ 29,00

Muursticker Droom

MUURSTICKER DROOMEen unieke, inspirerende, Nederlandse tekst muursticker. Een goedkope en leuke manier als muurdecoratie in een school, een kantoor of gewoon je eigen werkkamer. Hiermee geef je de rui..

€ 19,95

Muursticker Woof

MUURSTICKER YOU HAD ME AT WOOFAls jij een echte hondenliefhebber bent dan is deze sticker echt iets voor jou. In verschillende afmetingen verkrijgbaar, dus je kunt kiezen voor een kleinere afmeting vo..

€ 7,95

Muursticker Huisregels

MUURSTICKER HUISREGELSDeze leuke decoratiesticker om overal in je huis te plakken is een Nederlandse variant op de Engelse muursticker quote House Rules. Het is een leuk alternatief voor een ouderwets..

€ 24,95

Muursticker Wags & wiggles

MUURSTICKER WAGS & WIGGLESZoek je een leuke quote voor op de muur en ben je een echte hondenliefhebber dan is deze sticker echt iets voor jou. Deze honden sticker is in verschillende afmetingen ve..

€ 16,95

Muursticker Smile camera

MUURSTICKER SMILE CAMERA Leuk als reminder op je muur en al helemaal als je een echte foto liefhebber bent. Zeker in het tijdperk van selfies en snapshots. Een leuke sticker om je interieur een u..

€ 19,95

Muursticker Cest la vie

MUURSTICKER C'EST LA VIEZo is het leven. Met deze muursticker decoreer je je huis op een leuke, trendy en voordelige manier. STANDAARD AFMETINGEN (b x h):1:  17 x 25 cm2:  27 x 40 cm3: ..

€ 9,95

Muursticker Move the cat

MUURSTICKER MOVE THE CATMuursticker If you want the best seat, move the cat is bedoeld voor een echte kattenliefhebber. Teksten in het interieur zijn erg populair. Deze teksten zijn special ontworpen ..

€ 18,95

Muursticker Reve realite

MUURSTICKER REVE REALITEIl faut faire de la vie un rêve et faire d'un rêve une réalité. Maak het leven tot een droom en maak een droom werkelijkheid. Goedkope muurstickers voor in de slaapkamer of woo..

€ 19,95

Muursticker Vive cada momento

MUURSTICKER VIVA CADA MOMENTOVive cada momento, Rie cada dia, Suena en grande, Ama siempre. Leef elk moment, lach iedere dag, droom groot en liefde voor altijd. Goedkope muurstickers voor in de slaapk..

€ 19,95

Muursticker Welterusten

MUURSTICKER WELTERUSTENGoedkope muurstickers voor in de slaapkamer koop je bij Stickythings.nl. Ze zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en diverse talen. Zo hebben we Engelse muurstickers, maa..

€ 16,95

Muursticker Work Hard Dream Big Muursticker teksten Nieuw

Muursticker Work Hard Dream Big

MUURSTICKER WORK HARD DREAM BIGBen jij op zoek naar wat motivatie quotes voor op de muur? Dan is deze muursticker wat voor jou. In verschillende afmeting dus altijd passend. En geschikt voor een thuis..

€ 14,95

Muursticker Cat love

MUURSTICKER CAT LOVEMuursticker All you need is love and a cat is bedoeld voor een echte kattenliefhebber. Deze teksten zijn special ontworpen voor de dieren liefhebbers onder ons. Ook kun je ervoor k..

€ 19,95

Muursticker Cooking with love

MUURSTICKER COOKING WITH LOVE PROVIDES FOOD FOR THE SOUL Ben of heb jij thuis een echte keuken prins of prinses, iemand die echt met liefde staat te koken? Dan mag deze muursticker niet ontbreken..

€ 19,95

Muursticker Creatief

MUURSTICKER CREATIEFAls je ons vraagt hoe onze dag er uit ziet, dan zul je veel quotes van deze sticker te horen krijgen.STANDAARD AFMETINGEN (b x h):1:  57 x 68 cm2:  89 x 105 cm3: &nb..

€ 34,95

Muursticker Focus

MUURSTICKER FOCUSDe muurstickers van Stickythings zijn een ideale en goedkope manier om je woonkamer, slaapkamer of elke andere ruimte een nieuwe frisse look te geven. We hebben ze in vele variati..

€ 24,95

Muursticker Together

MUURSTICKER TOGETHERTogether is a wonderful place to be. Een romantsiche muursticker die de slaapkamer tot een echte blikvanger maakt. Stickythings heeft een groot aanbod in kwalitatieve en goedkope ..

€ 34,95

Muursticker In onze school

MUURSTICKER IN ONZE SCHOOLMet deze muursticker heb je een echte eyecatcher voor je school. Je maakt je leerlingen niet alleen heel blij, maar hiermee motiveer en inspireer je ze ook nog!STANDAARD AFME..

€ 44,95

Muursticker La vie

MUURSTICKER LA VIEDeze franse tekst 'La Vie' komt uit een songtekst van Serge Gainsbourg (La Javanaise) en betekent 'het leven is het niet waard te leven zonder liefde'. Mooi voor boven het bed in je ..

€ 19,95

Muursticker My house was clean

MUURSTICKER MY HOUSE WAS CLEANMy house was clean last week, sorry you missed it. Ben je ook niet zo'n opruimer of komt jouw bezoek ook altijd als het net even niet is opgeruimd? Met deze muursticker h..

€ 21,95

Muursticker With you

MUURSTICKER WITH YOU I AM HOME Heb je ook het gevoel dat waar je ook bent, als je bij je partner bent, dan ben je thuis? Wil je dit gevoel vastleggen koop dan deze muursticker.  STANDAARD AF..

€ 18,95

Muursticker Life is an adventure

MUURSTICKER LIFE IS AN ADVENTUREHet leven is een groot avontuur. Deze tekst muursticker is ook heel geschikt voor in de kinderkamer.STANDAARD AFMETINGEN (b x h):1:  40 x 20 cm2:  57 x 29 cm3..

€ 14,95

Muursticker Reis

MUURSTICKER REISEen inspirerende, unieke en strakke muursticker uit ons grote aanbod in nederlandse muurstickers. Snel besteld en makkelijk te plakken. STANDAARD AFMETINGEN (b x h):1:  25 x 57 cm..

€ 26,95

Muursticker Dog love

MUURSTICKER DOG LOVEMuursticker I'm not perfect, but my dog loves me is bedoeld voor een echte hondenliefhebber. Teksten in het interieur zijn erg populair. En wil je de tekst liever niet op de muur p..

€ 14,95

Muursticker Playlist

MUURSTICKER PLAYLISTOmdat muziek er altijd voor je is, is  deze tekst muursticker voor iedereen leuk!STANDAARD AFMETINGEN (b x h):1:  57 x 17 cm2:  80 x 24 cm3:  100 x 30 cm4: ..

€ 19,95

Muursticker Remember

MUURSTICKER REMEMBERStickythings heeft een groot aanbod in kwalitatieve en goedkope muurstickers. Voor ieder wat wils, van romantische teksten tot inspirerende muurstickers. Snel besteld en makkel..

€ 16,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4768 reviews.