Interieur & Decoratie stickers

Interieur & Decoratie stickers


Weergegeven:
Sorteren op:

Benzinepomp decoratiesticker

BENZINEPOMP DECORATIESTICKERDeze sticker van een klassieke benzinepomp staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants te decoreren.Decorati..

€34,95 Excl. BTW: €28,88

Lantaarn decoratiesticker

LANTAARN DECORATIESTICKERDeze sticker van een klassieke lantaarn staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants te decoreren.Decoratiestick..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Perenboom decoratiesticker

PERENBOOM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijd..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Bloemen decoratiesticker 1

BLOEMEN DECORATIESTICKER 1Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijd..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

Tijgerprint decoratiesticker

TIJGERPRINT DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een ti..

€21,95 Excl. BTW: €18,14

Koptelefoon Hart decoratiesticker

KOPTELEFOON MET HART DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er ..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Birds decoratiesticker

BIRDS DECORATIESTICKERDeze sticker staat leuk op de muur, maar kan bijvoorbeeld ook op het raam of de schuifdeur geplakt worden om te voorkomen dat vogels tegen het raam aan vliegen.Decoratiestickers ..

€11,95 Excl. BTW: €9,88

Ornament decoratiestickers

ORNAMENT DECORATIESTICKERSDit is een set van 6 stickers. Je kunt hiermee een kastje opvrolijken, de tegels in je badkamer verfraaien of plakken waar jij wilt.BESCHIKBARE AFMETINGEN:1: Ieder ornament i..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Buddha decoratiesticker

BUDDHA DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje ..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Cassettebandje decoratiesticker

CASSETTEBANDJE DECORATIESTICKERDeze sticker van een cassettebandje staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants te decoreren.Decoratiesti..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Koptelefoon decoratiesticker

KOPTELEFOON DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een ti..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Koffie decoratiesticker

KOFFIE DECORATIESTICKERDeze sticker van een kopje koffie staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants en eetcafe's te decoreren.Decoratie..

€21,95 Excl. BTW: €18,14

Bloemen decoratiesticker 2

BLOEMEN DECORATIESTICKER 2Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijd..

€21,95 Excl. BTW: €18,14

Zebra decoratiesticker

ZEBRA DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje o..

€16,95 Excl. BTW: €14,01

Lotusbloem decoratiesticker

LOTUSBLOEM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld op je ladekast plakken. En als je er na ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Bestek decoratiesticker

BESTEK DECORATIESTICKEREen van onze bestsellers voor in het restaurant, eetcafe en de keuken, deze stickers van een mes, een vork en een lepel. De set bestaat uit 3 losse stickers zodat je zelf de vol..

€16,95 Excl. BTW: €14,01

Bloemen decoratiesticker 3

BLOEMEN DECORATIESTICKER 3Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijd..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

Microfoon decoratiesticker

MICROFOON DECORATIESTICKERBen jij muzikaal, hou je van muziek, of ben je werkzaam bij een pop podium? Dan hebben wij een leuke sticker voor je!Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Koffietijd decoratiesticker

KOFFIETIJD DECORATIESTICKERDeze sticker heeft niets met het bekende tv programma te maken, maar is een sticker die erg leuk is om op de muur in de keuken, of in de koffiehoek op het werp te plakken. J..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Vrijheidsbeeld decoratiesticker

VRIJHEIDSBEELD DECORATIESTICKERDe sfeer van New York in je huiskamer.Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeel..

€11,95 Excl. BTW: €9,88

Origami beer decoratiesticker

ORIGAMI BEER DECORATIESTICKERBen je helemaal fan van de origami kunst of wil je gewoon eens iets anders, moderns, kunstzinnigs op je muur dan is deze muursticker zeker iets voor jou. Decoratiestickers..

€17,95 Excl. BTW: €14,83

Origami vogels decoratiesticker

ORIGAMI VOGELS DECORATIESTICKERBen je helemaal fan van de origami kunst of wil je gewoon eens iets anders, moderns, kunstzinnigs op je muur dan is deze muursticker zeker iets voor jou. Decoratiesticke..

€17,95 Excl. BTW: €14,83

Yinyang decoratiesticker

YINYANG DECORATIESTICKERRust in je huiskamer.Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En al..

€5,95 Excl. BTW: €4,92

Spooky decoratiesticker

SPOOKY DECORATIESTICKEREen van onze persoonlijke favorieten!Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur..

€13,95 Excl. BTW: €11,53

Spooky decoratiesticker 2

SPOOKY DECORATIESTICKER 2Een van onze persoonlijke favorieten!Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je de..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Spooky decoratiesticker 3

SPOOKY DECORATIESTICKER 3Een van onze persoonlijke favorieten!Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je de..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Lotusbloem decoratiesticker 2

LOTUSBLOEM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld op je ladekast plakken. En als je er na ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Vlinder set decoratiesticker

VLINDER SET DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze vlinder stickers op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er ..

€12,95 Excl. BTW: €10,70

Skyline new york decoratiesticker 1

SKYLINE NEW YORK DECORATIESTICKER 1Ben jij ook verliefd op New York? Dan is deze skyline sticker van deze prachtige stad New York echt iets voor jou. Bij kleur kies je de kleur van de skyline en ..

€34,95 Excl. BTW: €28,88

Skyline new york decoratiesticker 2

SKYLINE NEW YORK DECORATIESTICKER 2Ben jij ook verliefd op New York? Dan is deze skyline sticker van deze prachtige stad New York echt iets voor jou. Bij kleur kies je de kleur van de skyline en ..

€34,95 Excl. BTW: €28,88

Skyline new york decoratiesticker 3

SKYLINE NEW YORK DECORATIESTICKER 3Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. En als New York de stad is waar je ooit verliefd op werd dan kan deze sticker ni..

€34,95 Excl. BTW: €28,88

Eiffeltoren decoratiesticker

EIFFELTOREN DECORATIESTICKER 2Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of op bijvoorbeeld op een deur plakken. En als je er ..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Skyline rotterdam decoratiesticker

SKYLINE ROTTERDAM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. En als echte Rotterdam liefhebber kan deze sticker niet ontbreken op je muur.BESC..

€34,95 Excl. BTW: €28,88

Skyline amsterdam decoratiesticker

SKYLINE ROTTERDAM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. En als echte Amsterdam liefhebber kan deze sticker niet ontbreken op je muur.BESC..

€44,95 Excl. BTW: €37,15

Sterrenbeeld cirkel decoratiesticker

STERRENBEELD CIRKEL DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 10 cm2: 20 x 20 cm3: 30 x 30 cm4: 4..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Sterrenbeeld weegschaal decoratiesticker

STERRENBEELD WEEGSCHAAL DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 10 cm2: 20 x 19 cm3: 30 x 29 cm..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Sterrenbeeld waterman decoratiesticker

STERRENBEELD WATERMAN DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 9 cm2: 20 x 17 cm3: 30 x 26 cm4: ..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Sterrenbeeld vissen decoratiesticker

STERRENBEELD VISSEN DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 11 cm2: 20 x 22 cm3: 30 x 33 cm4: 4..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Sterrenbeeld kreeft decoratiesticker

STERRENBEELD KREEFT DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 9 cm2: 20 x 19 cm3: 30 x 28 cm4: 40..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Sterrenbeeld leeuw decoratiesticker

STERRENBEELD LEEUW DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 12 cm2: 20 x 24 cm3: 30 x 36 cm4: 40..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Sterrenbeeld maagd decoratiesticker

STERRENBEELD MAAGD DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 10 cm2: 20 x 20 cm3: 30 x 30 cm4: 40..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Sterrenbeeld ram decoratiesticker

STERRENBEELD RAM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 9 cm2: 20 x 19 cm3: 30 x 28 cm4: 40 x ..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Sterrenbeeld schorpioen decoratiesticker

STERRENBEELD SCHORPIOEN DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 9 cm2: 20 x 19 cm3: 30 x 28 cm4..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Sterrenbeeld steenbok decoratiesticker

STERRENBEELD STEENBOK DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 13 cm2: 20 x 26 cm3: 30 x 38 cm4:..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Sterrenbeeld stier decoratiesticker

STERRENBEELD STIER DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 10 cm2: 20 x 19 cm3: 30 x 29 cm4: 40..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Sterrenbeeld tweeling decoratiesticker

STERRENBEELD TWEELING DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 11 cm2: 20 x 22 cm3: 30 x 32 cm4:..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tribal vlinder decoratiesticker

TRIBAL VLINDER DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 13 cm2: 20 x 26 cm3: 30 x 38 cm4: 40 x 5..

€6,95 Excl. BTW: €5,74

Tribal maori vogel decoratiesticker

TRIBAL MAORI VOGEL DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 10 cm2: 20 x 20 cm3: 30 x 30 cm4: 40..

€6,95 Excl. BTW: €5,74

Hagedis decoratiesticker

HAGEDIS DECORATIESTICKEREen van onze veel verkochte stickers! Deze leuke sticker kun je natuurlijk behalve op de muur ook op alle andere gladde ondergronden plakken zoals bijvoorbeeld een raam, een de..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Tribal vis 1 decoratiesticker

TRIBAL VIS 1 DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 10 x 16 cm2: 20 x 33 cm3: 30 x 50 cm4: 40 x 66 ..

€6,95 Excl. BTW: €5,74

Tribal vis 2 decoratiesticker

TRIBAL VIS 2 DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 40 x 21 cm2: 50 x 26 cm3: 57 x 29 cm4: 70 x 36 ..

€18,95 Excl. BTW: €15,66

Tribal draak decoratiesticker

TRIBAL DRAAK DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 30 x 35 cm2:40 x 46 cm3: 49 x 57 cm4: 57 x 66 c..

€16,95 Excl. BTW: €14,01

Tribal schildpad decoratiesticker

TRIBAL SCHILDPAD DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 20 x 22 cm2: 30 x 33 cm3: 40 x 44 cm4: 50 x..

€11,95 Excl. BTW: €9,88

Bloemen decoratiesticker 4

BLOEMEN DECORATIESTICKER 4Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 20 x 19 cm2: 40 x 39 cm3: 57 x 55 cmWil je liever ..

€8,95 Excl. BTW: €7,40

Vleugels decoratiesticker 1

VLEUGELS DECORATIESTICKER 1Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 20 x 21 cm2: 30 x 31 cm3: 40 x 41 cm4: 50 x 52 cm..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Vleugels decoratiesticker 2

VLEUGELS DECORATIESTICKER 2Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 20 x 23 cm2: 30 x 35 cm3: 40 x 46 cm4: 50 x 58 cm..

€9,95 Excl. BTW: €8,22