Interieur & Decoratie stickers

Interieur & Decoratie stickers


Weergegeven:
Sorteren op:

Benzinepomp decoratiesticker

BENZINEPOMP DECORATIESTICKERDeze sticker van een klassieke benzinepomp staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants te decoreren.Decorati..

€34,95 Excl. BTW: €28,88

Lantaarn decoratiesticker

LANTAARN DECORATIESTICKERDeze sticker van een klassieke lantaarn staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants te decoreren.Decoratiestick..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Perenboom decoratiesticker

PERENBOOM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijd..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Bloemen decoratiesticker 1

BLOEMEN DECORATIESTICKER 1Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijd..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

Tijgerprint decoratiesticker

TIJGERPRINT DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een ti..

€21,95 Excl. BTW: €18,14

Koptelefoon Hart decoratiesticker

KOPTELEFOON MET HART DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er ..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Birds decoratiesticker

BIRDS DECORATIESTICKERDeze sticker staat leuk op de muur, maar kan bijvoorbeeld ook op het raam of de schuifdeur geplakt worden om te voorkomen dat vogels tegen het raam aan vliegen.Decoratiestickers ..

€11,95 Excl. BTW: €9,88

Ornament decoratiestickers

ORNAMENT DECORATIESTICKERSDit is een set van 6 stickers. Je kunt hiermee een kastje opvrolijken, de tegels in je badkamer verfraaien of plakken waar jij wilt.BESCHIKBARE AFMETINGEN:1: Ieder ornament i..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Buddha decoratiesticker

BUDDHA DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje ..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Cassettebandje decoratiesticker

CASSETTEBANDJE DECORATIESTICKERDeze sticker van een cassettebandje staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants te decoreren.Decoratiesti..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Koptelefoon decoratiesticker

KOPTELEFOON DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een ti..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Koffie decoratiesticker

KOFFIE DECORATIESTICKERDeze sticker van een kopje koffie staat niet alleen leuk in je huis, maar wordt ook veel gebruikt om het interieur van winkels of restaurants en eetcafe's te decoreren.Decoratie..

€21,95 Excl. BTW: €18,14

Bloemen decoratiesticker 2

BLOEMEN DECORATIESTICKER 2Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijd..

€21,95 Excl. BTW: €18,14

Zebra decoratiesticker

ZEBRA DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijdje o..

€16,95 Excl. BTW: €14,01

Lotusbloem decoratiesticker

LOTUSBLOEM DECORATIESTICKERDecoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld op je ladekast plakken. En als je er na ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Bestek decoratiesticker

BESTEK DECORATIESTICKEREen van onze bestsellers voor in het restaurant, eetcafe en de keuken, deze stickers van een mes, een vork en een lepel. De set bestaat uit 3 losse stickers zodat je zelf de vol..

€16,95 Excl. BTW: €14,01

Bloemen decoratiesticker 3

BLOEMEN DECORATIESTICKER 3Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En als je er na een tijd..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

Microfoon decoratiesticker

MICROFOON DECORATIESTICKERBen jij muzikaal, hou je van muziek, of ben je werkzaam bij een pop podium? Dan hebben wij een leuke sticker voor je!Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Koffietijd decoratiesticker

KOFFIETIJD DECORATIESTICKERDeze sticker heeft niets met het bekende tv programma te maken, maar is een sticker die erg leuk is om op de muur in de keuken, of in de koffiehoek op het werp te plakken. J..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Vrijheidsbeeld decoratiesticker

VRIJHEIDSBEELD DECORATIESTICKERDe sfeer van New York in je huiskamer.Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeel..

€11,95 Excl. BTW: €9,88

Origami beer decoratiesticker

ORIGAMI BEER DECORATIESTICKERBen je helemaal fan van de origami kunst of wil je gewoon eens iets anders, moderns, kunstzinnigs op je muur dan is deze muursticker zeker iets voor jou. Decoratiestickers..

€17,95 Excl. BTW: €14,83

Origami vogels decoratiesticker

ORIGAMI VOGELS DECORATIESTICKERBen je helemaal fan van de origami kunst of wil je gewoon eens iets anders, moderns, kunstzinnigs op je muur dan is deze muursticker zeker iets voor jou. Decoratiesticke..

€17,95 Excl. BTW: €14,83

Yinyang decoratiesticker

YINYANG DECORATIESTICKERRust in je huiskamer.Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur plakken. En al..

€5,95 Excl. BTW: €4,92

Spooky decoratiesticker

SPOOKY DECORATIESTICKEREen van onze persoonlijke favorieten!Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je deur..

€13,95 Excl. BTW: €11,53

Spooky decoratiesticker 2

SPOOKY DECORATIESTICKER 2Een van onze persoonlijke favorieten!Decoratiestickers zijn een eenvoudige en goedkope manier om je huis op te vrolijken. Je kunt deze sticker op de muur of bijvoorbeeld je de..

€9,95 Excl. BTW: €8,22