Geboortestickers - Muurstickers babykamer en kinderkamer

Geboortestickers - Muurstickers babykamer en kinderkamer

Raamstickers geboorte

Een geboortesticker is een leuke en originele manier om de buurt te laten weten dat jullie baby geboren is. Het is een alternatief voor een geboortebord. Goedkoop en snel geleverd. Je kunt de geboortesticker als raamsticker gebruiken, maar je kan deze natuurlijk ook op een bord plakken of gewoon gebruiken als naamsticker op de deur of muur van de nieuwe babykamer. Net als al onze stickers, plakken geboortestickers op alle gladde en schone ondergronden zoals muren, deuren en ramen. Zo zijn onze naamstickers ook te gebruiken als geboortesticker. Wil je liever iets unieks met een eigen geboortesticker ontwerp, neem dan even contact met ons op.

 

Snelle levering van geboortestickers

Hoe goed je ook met planningen bent, je kindje komt wanneer hij of zij er klaar voor is. Geboorte raamstickers krijgen daarom bij ons altijd voorrang in de productielijn. Wij streven ernaar om de door jouw gekozen geboortesticker binnen 1 werkdag te versturen. 

 

Komen geboorte stickers aan de binnen of buitenzijde van een raam?

Geboortestickers worden vaak aan de binnenzijde van het raam geplakt. Uiteraard zijn ook al onze geboorte stickers eenvoudig te spiegelen zodat deze aan de binnenzijde van het raam geplakt kunnen worden en van buiten leesbaar zijn. Vink hiervoor de optie 'sticker spiegelen' aan.


Kleurkeuze bij onze geboortestickers

De meeste stickers zijn leverbaar in diverse afmetingen en ook kun je in de meeste gevallen je eigen kleur uitkiezen. Wij hebben voor onze geboortestickers de keuze uit meer dan 25 kleuren, met een glanzende of matte afwerking.


Geboortestickers zijn makkelijk te plakken op het raam of de muur

Uiteraard zijn al onze raamstickers makkelijk om op te plakken. Zorg ervoor dat de ruit goed schoon en vetvrij is, volg de meegeleverde plakinstructies en de sticker zit voor je het weet mooi op je raam. Wil je de sticker weer verwijderen? Verwarm deze dan even met een fohn. Hierdoor wordt de lijmlaag weer soepel en kun je de sticker makkelijk van het raam afhalen.

 

Heb je nog vragen of wensen? Stuur ons dan even een mailtje.


Weergegeven:
Sorteren op:

Geboortesticker A star is born

GEBOORTESTICKER A STAR IS BORNBESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1:  57 x 46 cm2:  70 x 57 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboortestickers..

€ 19,95

Geboortesticker Voetjes

GEBOORTESTICKER VOETJESBESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1:  40 X 56 cm2:  57 X 80 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboortestickers worden..

€ 19,95

Geboortesticker Uil gezin

GEBOORTESTICKER UIL GEZINJe kunt kiezen uit verschillende versies. Is jullie gezin groter en wil je er toch nog een extra uiltje bij stuur ons dan een mail. Vermeld hierbij het artikelnummer van deze ..

€ 19,95

Geboortesticker Gezicht

GEBOORTESTICKER GEZICHTBESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1:  46 X 57 cm2:  57 x 70 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboortestickers worden..

€ 19,95

Geboortesticker Ooievaar meisje

GEBOORTESTICKER OOIEVAAR MEISJEBESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1:  40 x 40 cm2:  57 x 57 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboortesticker..

€ 18,95

Geboortesticker Ooievaar jongen

GEBOORTESTICKER OOIEVAAR JONGENBESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1:  40 x 40 cm2:  57 x 57 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboortesticker..

€ 18,95

Geboortesticker Konijn

GEBOORTESTICKER KONIJNEen unieke sticker voor de aankondiging van de geboorte van je zoon of dochter. Hou je niet van traditioneel blauw of roze dan is deze sticker iets voor jou. Te gebruiken als raa..

€ 8,95

Geboortesticker Giraffe

GEBOORTESTICKER GIRAFFEJe bent op zoek naar een leuke maar niet typische geboorte sticker? Met deze universele geboorte sticker verras je al je vrienden en buren met de aankondiging van je zoon of doc..

€ 11,95

Geboortesticker Olifant 1

GEBOORTESTICKER OLIFANT 1De breedte van deze sticker is afhankelijk van de lengte van de naam. De afmeting zoals deze staat afgebeeld op de foto is 66 x 57 cm (bxh). Wil je de exacte afmeting weten, s..

€ 24,95

Geboortesticker Meisje 1

GEBOORTESTICKER MEISJEBESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1:  45 x 57 cm2:  57 x 72 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboortestickers worden ..

€ 19,95

Geboortesticker Snor 1

GEBOORTESTICKER SNOR 1BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1:  57 x 36 cm2:  75 x 48 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboortestickers worden ..

€ 19,95

Geboortesticker Waslijn

GEBOORTESTICKER WASLIJNBESCHIKBARE AFMETINGEN (breedte x hoogte):1: 57 x 32 cm2: 75 x 42 cm3: 100 x 57 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboortest..

€ 19,95

Geboortesticker banner uil jongen

GEBOORTESTICKER BANNER UIL JONGENBen je op zoek naar een manier om de buurt te laten weten dat jullie een zoon hebben gekregen, koop dan deze leuke full color sticker voor op je raam. Je plakt deze ma..

€ 21,95

Geboortesticker banner uil meisje

GEBOORTESTICKER BANNER UIL MEISJEBen je op zoek naar een manier om de buurt te laten weten dat jullie een dochter hebben gekregen, koop dan deze leuke full color sticker voor op je raam. Je plakt de..

€ 21,95

Geboortesticker Beer

GEBOORTESTICKER BEERBen je nou niet zo van de standaard kleur scheiding tussen jongens en meisjes, dus geen typisch roze of blauwe sticker, dan is dit de geboortesticker voor jou. Koop 'm nu. Leuk voo..

€ 19,95

Geboortesticker Konijntje

GEBOORTESTICKER KONIJNTJEBen je nou niet zo van de standaard kleur scheiding tussen jongens en meisjes, dus geen typisch roze of blauwe sticker, dan is dit de geboortesticker voor jou. Koop 'm nu. Leu..

€ 19,95

Geboortesticker geboortebord jongen

GEBOORTESTICKER GEBOORTEBORD JONGENBen je op zoek naar een geboortebord maar heb je geen tuin, dan is dit de leukste en goedkoopste oplossing voor dit probleem. Een geboortebord als raamsticker. Je pl..

€ 21,95

Geboortesticker geboortebord meisje

GEBOORTESTICKER GEBOORTEBORD MEISJEBen je op zoek naar een geboortebord maar heb je geen tuin, dan is dit de leukste en goedkoopste oplossing voor dit probleem. Een geboortebord als raamsticker. Je pl..

€ 21,95

Geboortesticker hartje meisje

GEBOORTESTICKER HARTJE MEISJEJe bent zo trots als een pauw en de hele buurt mag het weten, jullie hebben een lief klein meisje op de wereld gezet. Koop dan deze leuke geboortesticker. Je plakt deze ma..

€ 19,95

Geboortesticker hartje jongen

GEBOORTESTICKER HARTJE JONGENJe bent zo trots als een pauw en de hele buurt mag het weten, jullie hebben een lief klein jongetje op de wereld gezet. Koop dan deze leuke geboortesticker. Je plakt deze ..

€ 19,95

Geboortesticker Hartjes

GEBOORTESTICKER HARTJESDe breedte van deze sticker is afhankelijk van de lengte van de naam. De afmeting zoals deze staat afgebeeld op de foto is 32 x 57 cm of 50 x 85 cm (bxh). Wil je de exacte afmet..

€ 19,95

Geboortesticker Ster meisje

GEBOORTESTICKER STER MEISJEBESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1:  40 x 19 cm2:  57 x 26 cm3: 75 x 35 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboor..

€ 16,95

Geboortesticker Ster jongen

GEBOORTESTICKER STER JONGENBESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1:  40 x 19 cm2:  57 x 26 cm3: 75 x 35 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboor..

€ 16,95

Geboortesticker ooievaar

GEBOORTESTICKER OOIEVAARAls je vroeger wilde weten waar baby's vandaan kwamen, werd er vaak gezegd; 'van de ooievaar'. Vandaar dat dit aloude beeld nog altijd populair is bij geboortekaartjes, geboort..

€ 21,95

Geboortesticker Tweeling 1

GEBOORTESTICKER TWEELING 1De hoogte is afhankelijk van de lengte van de namen. Zoals op de foto (blauw) zijn de afmetingen als volgt (bxh) 40 x 26 cm, 57 x 37 cm en 75 x 48 cm. Wil je de exacte afmeti..

€ 16,95

Geboortesticker meisje 3

GEBOORTESTICKER MEISJE 3BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 75 x 44 cm2: 73 x 57 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboortestickers worden vaak gebru..

€ 21,95

Geboortesticker Tweeling 2

NAAMSTICKER TWEELING 2Leuke raamsticker voor de geboorte van een twee eiige tweeling. Kies bij 'kleur' de kleur van het meisje en bij '2de kleur', de kleur van de jongen. De hoogte van de sticker is a..

€ 16,95

Geboortesticker Snor

GEBOORTESTICKER SNORBESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 57 x 29 cm2: 75 x 38 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboortestickers worden vaak gebruikt ..

€ 21,95

Geboortesticker It's a boy

GEBOORTESTICKER IT'S A BOYMocht de naam uit 7 of meer letters bestaan veranderd de breedte van de sticker. Wil je de exacte afmeting weten bij een langere naam, stuur ons dan een mail met de volgende ..

€ 19,95

Geboortesticker It's a girl

GEBOORTESTICKER IT'S A GIRLMocht de naam uit 7 of meer letters bestaan veranderd de breedte van de sticker. Wil je de exacte afmeting weten bij een langere naam, stuur ons dan een mail met de volgende..

€ 19,95

Geboortesticker Label meisje

GEBOORTESTICKER LABEL MEISJEWord jij binnenkort ook papa of mama van een meisje en ben je op zoek naar een leuke manier om de kleine dame aan te kondigen? Dat kan met deze leuke roze geboorte sticker...

€ 18,95

Geboortesticker Label jongen

GEBOORTESTICKER LABEL JONGENWord jij papa of mama van een jongen en wil je het laten weten als de kleine man er is koop dan deze leuke geboorte sticker. Makkelijk aan te brengen op het raam of maak je..

€ 18,95

Geboortesticker ruit jongen

GEBOORTESTICKER RUIT JONGENWord jij papa of mama van een jongen en wil je het laten weten als de kleine man er is koop dan deze leuke geboorte sticker. Makkelijk aan te brengen op het raam of maak je ..

€ 21,95

Geboortesticker ruit meisje

GEBOORTESTICKER RUIT MEISJEWord jij binnenkort ook papa of mama van een meisje en ben je op zoek naar een leuke manier om de kleine dame aan te kondigen? Dat kan met deze leuke roze geboorte sticker. ..

€ 21,95

Geboortesticker meisje 2

GEBOORTESTICKER MEISJE 2BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 30 x 44 cm2: 39 x 57 cm3: 50 x 75 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboortestickers word..

€ 17,95

Geboortesticker jongen 2

GEBOORTESTICKER JONGEN 2BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 30 x 44 cm2: 38 x 57 cm3: 51 x 75 cmWil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.EXTRA INFORMATIE:Deze geboortestickers word..

€ 17,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4767 reviews.