Let op: Vakantie van 3 aug t/m 4 sept. Vanaf 5 sept. worden alle bestellingen in volgorde van binnenkomst verwerkt.

Muurstickers - Al onze stickers

Muurstickers - Al onze stickers

Online aanbod muurstickers tegen lage prijs

Ben je op zoek naar online Muurstickers? Dan is Stickythings de juiste plek met een groot aanbod muurstickers. Of je nu op zoekt bent naar een leuke muursticker met tekst voor in de slaapkamer of een leuke muursticker als decoratie voor in de kinderkamer. Het kan allemaal. Door het aanbieden van meer dan 25 kleuren met een matte of glans afwerking zit er altijd wel iets tussen dat in jouw interieur past.

Alle stickers maken we op bestelling. Hierdoor zijn we flexibel in het uitvoeren van aanpassingen of muurstickers op maat.

 

Goedkope muurstickers voor alle toepassingen

Muurstickers bieden veel mogelijkheden en toepassingen. Niet alleen in vele soorten en ontwerpen, maar ook omdat muurstickers op verschillende ondergronden toepasbaar zijn. Denk hierbij aan deuren, muren, ramen, tegels, trappen etc. Eigenlijk kun je een muursticker laten maken voor iedere gladde ondergrond, die schoon en vetvrij is. Muurstickers zijn zowel binnen als buiten toepasbaar en is daardoor een heel universeel toepasbaar decoratie product. Je kunt je woonkamer of slaapkamer met een mooie muursticker decoreren. Maar je kunt een muursticker ook informatief gebruiken, bijvoorbeeld als huisnummer en familie naam voor op je voordeur.

 

Muurstickers (op maat) met je eigen ontwerp

Stickythings produceert alle stickers zelf. Iedere muursticker hebben we letterlijk in de hand en is dan ook van een hoge kwaliteit. De muurstickers snijden we exclusief voor iedere klant, waardoor het eenvoudig mogelijk is een eigen ontwerp te laten maken of een aanpassing te laten doen aan een bestaand muursticker ontwerp. Zo kun je een eigen naam laten toevoegen aan een kinderkamer muursticker. Of maken we een muursticker met je eigen geschreven tekst, in ieder gewenst formaat en in iedere gewenste kleur. Over het ontwerp hoe je je geen zorgen te maken. Wij maken graag een vrijblijvend voorbeeld voor een unieke muursticker voor je.

 

Altijd de goedkoopste muurstickers met de beste kwaliteit

Voor de prijs hoef je het niet te laten, we bieden altijd scherpe prijzen en versturen de online bestelde muurstickers gratis. Wil je meerdere identieke muurstickers in één keer bestellen, mail ons dan even voor een nog scherpere prijs! Aangezien wij de muurstickers zelf produceren kunnen wij ook de beste kwaliteit garanderen. Wij gebruiken de beste kwaliteit folies voor onze muurstickers van de merken 3M en Oracal.

 

Tips voor het aanbrengen van muurstickers

De muurstickers zijn makkelijk zelf in een keer aan te brengen. Dat komt door de speciale applicatielaag die over de meeste van onze muurstickers zit. Muurstickers waar geen applicatielaag over zit, zijn veelal full color stickers die uit één stuk bestaan en daardoor ook eenvoudig direct zelf aan te brengen zijn. Bij iedere bestelling ontvang je een duidelijke plakinstructie voor jouw muursticker en op onze website staan ook een aantal filmpjes hoe je het beste een muursticker zelf kunt aanbrengen.

 

Omdat wij altijd gratis leveren is prijs van onze muurstickers zeer scherp 

De levering van muurstickers binnen Nederland is gratis. Voor levering van muurstickers in België en Duitsland vragen we 3,95 euro. De online gekochte muurstickers produceren en verzenden we (bijna) altijd binnen 1 tot 2 werkdagen. De muurstickers versturen we in een vierkante verzendkoker. Is de aangekochte muursticker kleiner dan 20 x 30 cm, dan versturen we deze in een stevige kartonnen envelop. We zorgen er voor dat de muurstickers zonder beschadiging snel en gratis bij je aankomen. Door de gratis verzending en de toch al lage prijs van onze muurstickers ben je bij ons altijd voordeliger uit.

 

Tips voor eenvoudig verwijderen van muurstickers

Wil je een muurstickers verwijderen? Dan is dat eenvoudig te doen, zonder de ondergrond te beschadigen. Verwarm de muursticker met een fohn. Hierdoor wordt de lijmlaag weer zacht en kun je de muursticker voorzichtig lostrekken. Op deze manier blijven er geen lijmresten achter en kun je weer een mooie nieuwe muursticker aanbrengen.

 

Kijk nu in ons online aanbod muurstickers en bestel een leuke of unieke muursticker goedkoop, snel en eenvoudig online.

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5232 reviews.