Geboortesticker Waslijn Geboortestickers

GEBOORTESTICKER WASLIJN


BESCHIKBARE AFMETINGEN (hoogte):

1: 57 x 32 cm

2: 75 x 42 cm

3: 100 x 57 cm


Wil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.


EXTRA INFORMATIE:

Deze geboortestickers worden vaak gebruikt als raamsticker. Het zijn gesneden stickers en bestaan dus uit allemaal losse letters en onderdelen die met behulp van de overdrachtstape in één keer op de desbetreffende ondergrond aangebracht kunnen worden. Het is dus geen sticker met een transparante of gekleurde achtergrond! 

Hoe je een sticker het beste kunt plakken lees je hier.

De stickers plakken op alle gladde en schone ondergronden zoals muren, deuren of ramen. Een lichte structuur in de muur of het behang is normaal geen probleem. Wel kan het zijn dat de muurstickers slechter hechten op ondergronden die geverfd zijn met afwasbare of siliconen verf. Wij leveren bij iedere bestelling een test sticker mee zodat je vooraf kunt proberen of de ondergrond geschikt is om de sticker op te plakken.


STICKER SPIEGELEN?

Wil je de geboortesticker op een raam plakken en moet deze aan de buitenkant leesbaar zijn dan kun je de optie 'sticker spiegelen' aanvinken. Handig voor als je in een flat woont, of niet met je voeten in het zand wilt staan tijdens het plakken van de geboortesticker.


SNELLE LEVERING:

De periode vlak voor en na de bevalling is een hectische tijd. Dat weten wij en wij weten ook dat onze klanten daarom de geboorstickers zo snel mogelijk willen ontvangen. Bestel je bij ons een geboortesticker dan krijgt deze voorrang op de andere bestellingen. In veel gevallen lukt het ons om de geboortesticker dezelfde werkdag nog te verzenden, en zo niet, dan ben je als eerste aan de beurt op de eerstvolgende werkdag. 


GEBOORTESTICKERS VERWIJDEREN:

Er komt natuurlijk weer een moment dat de geboortesticker van het raam afgehaald mag worden. Verwarm de geboortesticker dan met een föhn. De lijmlaag wordt weer soepel en je trekt de geboortesticker zo van het raam zonder resten na te laten.


Geboortesticker Waslijn - Geboortestickers kopen

  • Model: GS008
  • € 19,95

  •   Keuze uit meer dan 40 kleuren

      In matte of hoogglans afwerking

      Meerdere afmetingen beschikbaar

    Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbare opties:

Tags: geboortesticker, raamsticker geboorte, raamsticker waslijn, stickers geboortestickers