Geboortesticker Ooievaar jongen Geboortestickers

GEBOORTESTICKER OOIEVAAR JONGEN


BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):

1:  40 x 40 cm

2:  57 x 57 cm

Wil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.


EXTRA INFORMATIE:

Deze geboortestickers worden vaak gebruikt als raamstickers voor de aankondiging van de geboorte van een dochter of zoon. Dit is een full color sticker die langs de contouren is uitgesneden.  

Hoe je een sticker het beste kunt plakken lees je hier.

De stickers plakken op alle gladde en schone ondergronden zoals muren, deuren of ramen. Een lichte structuur in de muur of het behang is normaal geen probleem. Wel kan het zijn dat de muurstickers slechter hechten op ondergronden die geverfd zijn met afwasbare of siliconen verf. Wij leveren bij iedere bestelling een test sticker mee zodat je vooraf kunt proberen of de ondergrond geschikt is om de sticker op te plakken.


SNELLE LEVERING:

De periode vlak voor en na de bevalling is een hectische tijd. Dat weten wij en wij weten ook dat onze klanten daarom de geboortestickers zo snel mogelijk willen ontvangen. Bestel je bij ons een geboortesticker dan krijgt deze voorrang op de andere bestellingen. In veel gevallen lukt het ons om de geboortesticker dezelfde werkdag nog te verzenden, en zo niet, dan ben je als eerste aan de beurt op de eerstvolgende werkdag. 


GEBOORTESTICKERS VERWIJDEREN:

Er komt natuurlijk weer een moment dat de geboortesticker van het raam afgehaald mag worden. Verwarm de geboortesticker dan met een föhn. De lijmlaag wordt weer soepel en je trekt de geboortesticker zo van het raam zonder resten na te laten.


Geboortesticker Ooievaar jongen - Geboortestickers kopen

  • Model: GS027
  • € 18,95

  •   Full color sticker

      Meerdere afmetingen beschikbaar


    Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbare opties:

Tags: geboortesticker, raamsticker geboorte, raamsticker, ooievaar jongen, stickers geboortestickers