Geboortesticker banner uil meisje Geboortestickers

GEBOORTESTICKER BANNER UIL MEISJE

Ben je op zoek naar een manier om de buurt te laten weten dat jullie een dochter hebben gekregen, koop dan deze leuke full color sticker voor op je raam. Je plakt deze makkelijk aan de buitenzijde van het raam. Door de speciale coating die op de sticker zit is de sticker bestand tegen regen en wind. En als je de sticker na een aantal weken weer wilt verwijderen pak je  de föhn en verhit je de sticker even waardoor deze weer heel makkelijk te verwijderen is.


BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):

1: 42 x 70 cm

2: 61 x 100 cm

3: 70 x 120 cm

Wil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.


EXTRA INFORMATIE:

Deze geboortestickers worden vaak gebruikt als raamstickers voor de aankondiging van de geboorte van een dochter of zoon. Dit is een full color sticker die langs de contouren is uitgesneden.

Hoe je een sticker het beste kunt plakken lees je hier. De stickers plakken op  gladde en schone ondergronden zoals deuren of ramen. Een full color raamsticker dient aan de buitenzijde geplakt te worden.


SNELLE LEVERING:

De periode vlak voor en na de bevalling is een hectische tijd. Dat weten wij en wij weten ook dat onze klanten daarom de geboortestickers zo snel mogelijk willen ontvangen. Bestel je bij ons een geboortesticker dan krijgt deze voorrang op de andere bestellingen. In veel gevallen lukt het ons om de geboortesticker dezelfde werkdag nog te verzenden, en zo niet, dan ben je als eerste aan de beurt op de eerstvolgende werkdag. 


GEBOORTESTICKERS VERWIJDEREN:

Er komt natuurlijk weer een moment dat de geboortesticker van het raam afgehaald mag worden. Verwarm de geboortesticker dan met een föhn. De lijmlaag wordt weer soepel en je trekt de geboortesticker zo van het raam zonder resten na te laten.
Geboortesticker banner uil meisje - Geboortestickers kopen

  • Model: GS042
  • € 21,95

  •   Full color sticker

      Meerdere afmetingen beschikbaar (zie omschrijving beneden)


    Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbare opties:

Tags: uil, geboortebord, geboortesticker, raamsticker geboorte, raamsticker, meisje, stickers geboortestickers banner