MUURSTICKERS STIPPEN


Eenvoudig en snel een hele leuke en andere sfeer neerzetten met deze muursticker stippen. Leuk voor in de kinderkamer, maar ook heel leuk in de woonkamer. Ze plakken op alle gladde oppervlakken die schoon en vetvrij zijn. Bijvoorbeeld op muren, kasten, deuren, spiegels, opbergdozen etc. Gratis levering in Nederland binnen 1 tot 2 werkdagen dus je kunt ook nog eens snel aan de slag.


BESCHIKBARE AFMETING:

De 120 stippen hebben elk een doorsnee van 3,5 cm. Wil je liever een andere afmeting? Stuur ons dan een mail.


KLEUREN:

De stippen zijn te verkrijgen in twee kleuren. Bij de opties kies je de twee kleuren die je graag wilt combineren.


EXTRA INFORMATIE:

Deze stickers zijn gesneden stickers en bestaan dus uit allemaal losse onderdelen die op de desbetreffende ondergrond aangebracht kunnen worden. Het is dus geen sticker met een transparante of gekleurde achtergrond! Hoe je een muursticker het beste kunt plakken lees je hier.

De stickers plakken op alle gladde en schone ondergronden zoals muren, deuren of ramen. Een lichte structuur in de muur of het behang is normaal geen probleem. Wel kan het zijn dat de muurstickers slechter hechten op ondergronden die geverfd zijn met afwasbare of siliconen verf. Wij leveren bij iedere bestelling een test sticker mee zodat je vooraf kunt proberen of de ondergrond geschikt is om de sticker op te plakken.
Muurstickers stippen

  • Artikelnummer: KDS087
  • €16,95
  • 2 of meer €13,95

Beschikbare opties:

Tags: stippen, muursticker, muurstickers kinderkamer, muursticker polka dots, polka dots, decoratie, stickers