Cijfer & Letter stickers

Cijfer & Letter stickers

Plakletters en plakcijfers

Plakletters en plakcijfers, ofwel cijfer stickers en letter stickers kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan simpelweg je huisnummer op de voordeur of de kliko, tot de nummering van een compleet voertuigpark. Wij bieden al deze stickers aan in diverse lettertypes, afmetingen en kleuren. Soms wil je toch net iets anders en ook dat is uiteraard mogelijk. Stuur ons hiervoor gewoon even een mail.

 

Onze losse plakletters en plakcijfers worden in verreweg de meeste gevallen gebruikt voor simpele toepassingen. Wil je een tekst, woord of telefoonnummer maken met losse letter of cijfer stickers, dan hebben wij hiervoor een veel handiger product, namelijk de tekst stickers. Hierbij zijn de letters of cijfers al netjes door ons uitgelijnd. 

 

Zoals wij bij al onze stickers aanraden: bij twijfel gewoon even contact opnemen. Wij kunnen je dan prima adviseren en al je vragen beantwoorden.

Weergegeven:
Sorteren op:

Letter stickers / plakletters

LETTER STICKERS / PLAKLETTERSLET OP: Onze lettersticker zijn in principe bedoeld voor kleine oplages om een volgorde aan te duiden of te gebruiken als toevoeging van een huisnummer (in combinatie met ..

€0,50

Cijfer stickers / plakcijfers

CIJFER STICKERS / PLAKCIJFERSOnze cijfersticker zijn bedoeld voor kleine oplages om een volgorde aan te duiden of te gebruiken als huisnummer (bijv. in combinatie met een letter sticker) voor op de kl..

€0,50

Tekst stickers

TEKST STICKERSVoor als je geen losse letters of cijfers wilt, maar een door ons uitgelijnde tekst regel als sticker. De toepassingen zijn talrijk, van een naam op de muur of deur, tot een telefoonnumm..

€6,95

www email adres stickers

WWW & EMAIL ADRES STICKERSWil je mensen snel duidelijk maken waar ze moeten kijken voor meer informatie? Zet dan de naam van je website of je email-adres in grote letters op je auto, bedrijfsbus, ..

€6,95

Stickervellen

STICKERVELLENHeb je zelf een plotter of wil je zelf een leuke vorm uitknippen en daarna plakken? Of wil je de keuken kastjes wrappen, of zelfs je hele auto? Voor iedere toepassing heb je een ander soo..

€0,00

Alfabet stickers

ALFABET STICKERSAlfabet stickers kunnen gebruikt worden om een volgorde aan te geven. Toepassingen van onze klanten zijn bijvoorbeeld: de verschillende afdelingen van een werkplaats aanduiden, kratten..

€6,95