Cijfer & Letter stickers

Cijfer & Letter stickers

Plakletters en plakcijfers, ofwel cijfer stickers en letter stickers kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan simpelweg je huisnummer op de voordeur of de kliko, tot de nummering van een compleet voertuigpark. Wij bieden al deze stickers aan in diverse lettertypes, afmetingen en kleuren. Soms wil je toch net iets anders en ook dat is uiteraard mogelijk. Stuur ons hiervoor gewoon even een mail.


Onze losse plakletters en plakcijfers worden in verreweg de meeste gevallen gebruikt voor simpele toepassingen. Wij raden je af om als je een tekst of telefoonnummer wilt maken losse letter stickers en cijfer stickers te bestellen. Hiervoor hebben wij een veel handiger product, namelijk de tekst stickers. Naast het voordeel dat alle onderdelen dan netjes door ons uitgelijnd worden heb je ook nooit het probleem dat de onderlinge stickers niet geheel in verhouding zijn. Dit kan namelijk wel zo zijn bij de losse stickers. Die worden in de meeste gevallen exact op hoogte besteld omdat ze binnen een bepaald oppervlakte geplakt moeten worden.

Zoals wij bij al onze stickers aanraden: bij twijfel gewoon even contact opnemen. Wij kunnen je dan prima adviseren en al je vragen beantwoorden.

Weergegeven:
Sorteren op:

Letter stickers / plakletters

LETTER STICKERS / PLAKLETTERSLET OP: Onze lettersticker zijn bedoeld voor kleine oplages om een volgorde aan te duiden of te gebruiken als toevoeging van een huisnummer (in combinatie met een cijfer s..

€0,50 Excl. BTW: €0,41

Cijfer stickers / plakcijfers

CIJFER STICKERS / PLAKCIJFERSOnze cijfersticker zijn bedoeld voor kleine oplages om een volgorde aan te duiden of te gebruiken als huisnummer (bijv. in combinatie met een letter sticker.) Wil je een b..

€0,50 Excl. BTW: €0,41

Tekst stickers

TEKST STICKERSVoor als je geen losse letters of cijfers wilt, maar een door ons uitgelijnde tekst sticker. De toepassingen zijn talrijk, van een naam op de muur of deur, tot een telefoonnummer op je a..

€6,95 Excl. BTW: €5,74

www email adres stickers

WWW & EMAIL ADRES STICKERSWil je mensen snel duidelijk maken waar ze moeten kijken voor meer informatie? Zet dan de naam van je website of je email-adres in grote letters op je auto, bedrijfsbus, ..

€6,95 Excl. BTW: €5,74

Stickervellen

STICKERVELLENHeb je zelf een plotter of wil je zelf een leuke vorm uitknippen en daarna plakken? Of wil je de keuken kastjes wrappen, of zelfs je hele auto? Voor iedere toepassing heb je een ander soo..

Offerte

Alfabet stickers

ALFABET STICKERSAlfabet stickers kunnen gebruikt worden om een volgorde aan te geven. Toepassingen van onze klanten zijn bijvoorbeeld: de verschillende afdelingen van een werkplaats aanduiden, kratten..

€6,95 Excl. BTW: €5,74