Even geduld! Het is extra druk, mail en telefoon beantwoorden gaat daarom langzamer dan normaal. Meer info in ons blog: https://bit.ly/39HMgBL
Wrap folie Paars Metallic ORACAL Metallic wrap folies


WRAP FOLIE ORACLE 970 152 CM BREED

Wil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze wrapfolie iets voor jou! Uiteraard kun je hier ook je motor, scooter, laptop en zelfs je koelkast mee wrappen.

Een breedte van 152 cm is ideaal voor het wrappen van grotere delen van je auto zoals het dak, de motorkap of de portieren.


LENGTE:

Kies zelf de gewenste lengte. Wil je meer dan 5 meter uit 1 stuk? Neem dan even contact met ons op. De breedte van de folie is 152 cm.


KWALITEIT:

De Oracal 970 serie wrapfolie is een echte kwaliteits topper. Deze folie krimpt achteraf niet, blijft zitten zoals hij moeten zitten, is weer en wind bestendig en kan kortstondig tegen chemische en benzine resten. 

 

LEVERTIJD EN KLEURSTALEN:

Vanwege de hoge inkoopprijs houden wij deze folies niet op voorraad. De levertijd is daarom soms iets langer dan je van ons gewend bent. Normaal kunnen wij deze folies leveren binnen maximaal 5 a 6 werkdagen leveren. Het is bij wrapfolies helaas niet mogelijk om vooraf een kleurstaal toe te sturen. 

 

EXTRA INFORMATIE:

Het wrappen van je auto of delen van je auto is een techniek apart. Bij onze plakinstructies geven wij je alvast een aantal handige tips!


HANDIGE HULPMIDDELEN:

Wat je zeker nodig hebt is een föhn, maar ook een rakel, ontvettingsdoekjes en knifeless tape kunnen het wrappen aangenamer maken. Je vind deze montage gereedschappen hier.


Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. Wrap folie Paars Metallic ORACAL - Metallic wrap folies kopen

  • Model: WRAPORA406BR152
  • € 44,95

  •   Oracal 970 wrap folie

      Voor gebruik op de auto, scooter of motor

      Herpositioneerbaar tijdens het aanbrengen


Beschikbare opties:

Tags: wrap, folie, paars, metallic, oracal, folies

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 3657 reviews.