Even geduld! Het is extra druk, mail en telefoon beantwoorden gaat daarom langzamer dan normaal. Meer info in ons blog: https://bit.ly/39HMgBL
3M-1080 Mat wit 152 cm Matte wrap folies


MAT WIT WRAP FOLIE 3M 1080 152 CM BREED

Wil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze mat zwart wrapfolie iets voor jou! Deze folie is ook geschikt voor het wrappen van motoren en scooter of bijvoorbeeld je keuken.


LENGTE:

Je kunt zelf aangeven in welke lengte je de wrapfolie wilt hebben. Wil je meer dan 5 meter aan 1 stuk? Neem dan even contact met ons op. De rol is 152 cm breed.


KWALITEIT:

Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteitsmerken wrapfolie van 3M en Oracle. Als er 1 folie is waar je zeker niet op moet besparen dan is het namelijk wrap folie. Deze folies krimpen achteraf niet, blijven zitten zoals ze moeten zitten, zijn weer en wind bestendig en kunnen kortstondig tegen chemische en benzine resten.


LEVERTIJD EN KLEURSTALEN:

Vanwege de hoge inkoopprijs houden wij deze folies niet op voorraad. De levertijd is daarom soms iets langer dan je van ons gewend bent. Normaal kunnen wij deze folies leveren binnen maximaal 3 a 4 dagen leveren. Het is bij wrapfolies helaas niet mogelijk om vooraf een kleurstaal toe te sturen. 


EXTRA INFORMATIE:

Het wrappen van je auto of delen van je auto is een techniek apart. Bij onze plakinstructies geven wij je alvast een aantal handige tips!


HANDIGE HULPMIDDELEN:

Wat je zeker nodig hebt is een föhn, maar ook een rakel, ontvettingsdoekjes en knifeless tape kunnen het wrappen aangenamer maken. Je vind deze montage gereedschappen hier.


Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. 3M-1080 Mat wit 152 cm - Matte wrap folies kopen

  • Model: WRAP3MM10BR152
  • € 49,95

  •   Kies zelf de gewenste lengte

      Rol van 152 cm breed

      3M 1080 premium wrap folie

      Voor gebruik op auto's of het interieur


Beschikbare opties:

Tags: 3m-1080, mat, wit, 152, matte, wrap, folies

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 3657 reviews.