Matte wrap folies - Wrap folie

Matte wrap folies - Wrap folie


Matte wrap folie van Stickythigns

Naast de speciale wrapfolies zoals carbon, brushed of camouflage is het ook erg populair om je auto of scooter te trappen met wrapfolie met een matte finish. Heb jij een witte auto en had je toch liever een matzwarte gewild? Of wil je juist de motorkap, het dak en de achterklep van je zwarte auto matwit maken? Dan zijn de matte wraps precies wat je zoekt.

  

Matte finish

Alle folies in deze categorie (matte wrap folie) hebben een matte afwerking.

 

De kwaliteit van onze matte wrap folies

Wij leveren deze folies van het merk Oracal. Dit is naar onze ervaring de best presterende wrapfolie voor een eerlijke prijs. Het betreft geen chinese import, maar een echt europees kwaliteitsmerk waarmee je zonder problemen je auto waar je trots op bent kunt wrappen. Of het nu een Opel, Renault of Porsche is. En voor een prima prijs.

 

Toepassingen van matte wrap folies

Naast de bekende toepassing zoals (delen) van je auto, motor of scooter te wrappen is deze folie ook geschikt voor talloze andere objecten en voorwerpen. Wij hebben al klanten gehad die hun laptop, koffiezet apparaat, de koelkast en zelfs een toilet voorzien hebben van een carbon uiterlijk. Of de stoelgang er beter van wordt durven we niet te zeggen, maar het zal ongetwijfeld lekker zitten.

 

Wrap folie plakken en aanbrengen

Het aanbrengen van een wrap is wat lastiger en vraagt een andere techniek dan de standaard vinyl stickers. Het is best lastig om dit uit te leggen en wij raden je ook niet aan om als je nog nooit gewrapped hebt om gelijk te beginnen met je hele auto te wrappen. Dat vraagt namelijk wat oefening. Gelukkig is er voldoende videomateriaal beschikbaar om te kijken hoe de professionals dit doen. Wij adviseren je daarom om, als jij echt serieus aan de slag wilt met wrapping, een aantal uurtjes achter de computer te gaan zitten om wrap filmpjes op youtube te kijken. Dit medium staat namelijk vol met tutorials. En een goede voorbereiding is uiteraard het halve werk.

Belangrijk om te weten is dat wrap folie de eigenschap heeft om flexibel te worden bij hogere temperaturen. Daarom raden wij je een omgevingstemperatuur bij het aanbrengen aan van minimaal 20 graden celcius. Tevens dient de folie verwarmd te worden met een föhn bij het aanbrengen om goed vormbaar te worden. Erg belangrijk is om de folie, als deze eenmaal goed zit, altijd flink na te verwarmen met een föhn. Hierbij mag de folie echt goed verwarmd worden zodat deze een nieuw geheugen krijgt. Hij onthoud dan de bewerkte vorm van het aanbrengen en zal niet proberen om terug te trekken in zijn oude rechte vorm. Dit proces heet het doodfohnen van de wrap.


Weergegeven:
Sorteren op:

3M 2080 Matte Metallic Wrap folie

3M MATTE METALLIC WRAP FOLIE 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze wrapfolie iets voor jou! Uiteraard kun je hier ook je motor, scooter, ..

€ 54,95

ORACAL 970 Mat zwart 152 cm

MAT ZWART WRAP FOLIE ORACAL 970 SERIE 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze mat zwart wrapfolie iets voor jou! Deze folie is ook geschikt..

€ 39,95

3M-2080 Mat zwart 152 cm

MAT ZWART WRAP FOLIE 3M 2080 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze mat zwart wrapfolie iets voor jou! Deze folie is ook geschikt voor het..

€ 49,95

ORACAL 970 Mat wit 152 cm

MAT WIT WRAP FOLIE ORACAL 970 SERIE 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze mat zwart wrapfolie iets voor jou! Deze folie is ook geschikt v..

€ 39,95

3M-2080 Mat wit 152 cm

MAT WIT WRAP FOLIE 3M 2080 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze mat zwart wrapfolie iets voor jou! Deze folie is ook geschikt voor het w..

€ 49,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4856 reviews.