Wrapfolie Kleuren 61cm monomeer Goedkope wrapfolie


WRAP / MONOMEER FOLIE KLEUREN 61CM BREED

Wil jij  wrappen met een laag budget, of is het gewoon voor de lol? Een van de meest gebruikte toepassingen van deze folie is om keukenkasten en deuren van een nieuwe kleur te voorzien. Deze moeten dan wel zo vlak mogelijk zijn. Onze monomeer folie het goedkoopste alternatief voor wrapfolie. Lees wel even de aandachtspunten onderaan deze pagina door zodat je goed op de hoogte bent van het verschil met de officiele wrapfolies.

 

LENGTE:

Kies zelf de gewenste lengte. Wil je meer dan 10 meter uit 1 stuk? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen deze folies tot 50 meter lengte leveren. De breedte van de folie is 61 cm.


KWALITEIT:

Afhankelijk van de gekozen kleur gebruiken wij monomeer folie van het merk 3M of Oracal. Dit zijn echte kwaliteitsmerken, en niet te vergelijken met merkloze chinese import! Hoewel dit geen officiele wrapfolie is, is deze serie prima te gebruiken voor te experimenteren of tijdelijk te wrappen. Monomeer folie is de goedkoopste variant van vinyl folie die je kunt kopen voor het beplakken van je voertuig.

 

VERSCHIL TUSSEN WRAP FOLIE EN MONOMEER FOLIE UITGELEGD:

Monomeer folie is een van de meest gebruikte vinyl plakfolie promotionele doeleinden. Deze folie heeft een goede kleurgarantie en is erg goedkoop in vergelijking met echte wrapfolie. Het is echter geen wrapfolie. Wat is nu het verschil?

- wrapfolie kan extreem vervormen en dmv hitte weer probleemloos zijn oude vorm aannemen. Je kunt deze folie een aantal keren dubbelvouwen met scherpe randen en na het verwarmen met een fohn is niets meer dan de vouwen te zien.

- monomeer folie kan dmv hitte redelijk goed vervormen, maar alleen om daarna in positie geplakt te worden. Ga je bijvoorbeeld scherpe vouwen in deze folie maken dan zul je deze er niet of nauwelijks meer uitkrijgen. Heb je de folie te ver uitgerekt dan is dit niet tot nauwelijks meer corrigeerbaar. Ook heeft deze folie de neiging om na een tijdje te gaan krimpen. Je kunt dan plakranden naast de folie krijgen. Als je hiermee plakt probeer er dan voor te zorgen dat het uiteinde van de folie op een niet zichtbare plek zit (bijvoorbeeld aan de binnenzijde van deur.)

- wrapfolie is herpositioneerbaar. Eenmaal geplakt kun je delen gewoon lostrekken en opnieuw beginnen.

- monomeer folie is niet herpositioneerbaar. Eenmaal geplakt is geplakt. Door de folie na het plakken los te trekken zal deze zeer waarschijnlijk onbruikbaar zijn.

- wrapfolie heeft luchtkanalen en/of kristallen. Luchtkanalen zorgen ervoor dat luchtbellen onder de folie makkelijk te verwijderen zijn. Kristallen zorgen ervoor dat de folie niet gelijk plakt als deze de ondergrond raakt, maar pas echt plakt na aandrukken.


Samengevat is monomeer folie dus een stuk goedkoper, maar ook lastiger om mee te werken dan wrap folie. Het is niet voor niets dat echte wrapfolie ook wat kost. Heb je chinese wrapfolies op internet gezien voor spotprijzen? Dan kun je van uitgaan dat dit geen echte wrapfolie is maar een normale vinylfolie van een onbekend merk.


EXTRA INFORMATIE:

Het wrappen van je auto of delen van je auto is een techniek apart. Bij onze plakinstructies geven wij je alvast een aantal handige tips!


HANDIGE HULPMIDDELEN:

Wat je zeker nodig hebt is een föhn, maar ook een rakel, ontvettingsdoekjes en knifeless tape kunnen het wrappen aangenamer maken. Je vind deze montage gereedschappen hier.


Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. Wrapfolie Kleuren 61cm monomeer - Goedkope wrapfolie kopen

  • Model: MONOKLEUR61CM
  • € 9,95

  •   A-klasse monomeer folie

      61 cm breed

      Voor gebruik op de auto, scooter of motor

      3 jaar kleurgarantie bij buitengebruik


Beschikbare opties:

Tags: wrapfolie, kleuren, 61cm, monomeer, goedkope

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 6500 reviews.