Wrapfolie Kleuren 122cm polymeer Goedkope wrapfolie


WRAP / POLYMEER FOLIE KLEUREN 122CM BREED

Wil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen voor een beperkt budget? Dan is onze polymeerfolie een perfect goedkoop alternatief voor wrapfolie. Lees wel even de aandachtspunten onderaan deze pagina door zodat je goed op de hoogte bent van het verschil met de officiele wrapfolies.

 

LENGTE:

Kies zelf de gewenste lengte. Wil je meer dan 10 meter uit 1 stuk? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen deze folies tot 50 meter lengte leveren. De breedte van de folie is 122 cm.


KWALITEIT:

Afhankelijk van de gekozen kleur gebruiken wij polymeer folie van het merk 3M of Oracal. Dit zijn echte kwaliteitsmerken, en niet te vergelijken met merkloze chinese import! Deze folie krimpt achteraf niet tot nauwelijks, blijft zitten zoals hij moeten zitten, is weer en wind bestendig en kan kortstondig tegen chemische en benzine resten. Hoewel dit geen officiele wrapfolie is, is deze serie prima te gebruiken voor het wrappen van vlakke tot lichtgebogen vormen. Polymeer folie is de een na beste variant van vinyl folie (op wrapfolie na) die je kunt kopen voor het beplakken van je voertuig.

 

VERSCHIL TUSSEN WRAP FOLIE EN POLYMEER FOLIE UITGELEGD:

Polymeer folie is een van de meest gebruikte vinyl plakfolie voor belettering van voertuigen. Deze folie heeft een goede kleurgarantie, weinig tot geen neiging tot krimpen en erg goedkoop in vergelijking met echte wrapfolie. Het is echter geen wrapfolie. Wat is nu het verschil?

- wrapfolie kan extreem vervormen en dmv hitte weer probleemloos zijn oude vorm aannemen. Je kunt deze folie een aantal keren dubbelvouwen met scherpe randen en na het verwarmen met een fohn is niets meer dan de vouwen te zien.

- polymeer folie kan dmv hitte redelijk goed vervormen, maar alleen om daarna in positie geplakt te worden. Ga je bijvoorbeeld scherpe vouwen in deze folie maken dan zul je deze er niet of nauwelijks meer uitkrijgen. Heb je de folie te ver uitgerekt dan is dit niet tot nauwelijks meer corrigeerbaar.

- wrapfolie is herpositioneerbaar. Eenmaal geplakt kun je delen gewoon lostrekken en opnieuw beginnen.

- polymeer folie is niet herpositioneerbaar. Eenmaal geplakt is geplakt. Door de folie na het plakken los te trekken zal deze zeer waarschijnlijk onbruikbaar zijn.

- wrapfolie heeft luchtkanalen en/of kristallen. Luchtkanalen zorgen ervoor dat luchtbellen onder de folie makkelijk te verwijderen zijn. Kristallen zorgen ervoor dat de folie niet gelijk plakt als deze de ondergrond raakt, maar pas echt plakt na aandrukken.


Samengevat is polymeer folie dus een stuk goedkoper, maar ook lastiger om mee te werken dan wrap folie. Het is niet voor niets dat echte wrapfolie ook wat kost. Heb je chinese wrapfolies op internet gezien voor spotprijzen? Dan kun je van uitgaan dat dit geen echte wrapfolie is maar een normale vinylfolie van een onbekend merk.


EXTRA INFORMATIE:

Het wrappen van je auto of delen van je auto is een techniek apart. Bij onze plakinstructies geven wij je alvast een aantal handige tips!


HANDIGE HULPMIDDELEN:

Wat je zeker nodig hebt is een föhn, maar ook een rakel, ontvettingsdoekjes en knifeless tape kunnen het wrappen aangenamer maken. Je vind deze montage gereedschappen hier.


Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. Wrapfolie Kleuren 122cm polymeer - Goedkope wrapfolie kopen

  • Model: POLYKLEUR122CM
  • € 16,95

  •   A-klasse polymeer folie

      122 cm breed

      Voor gebruik op de auto, scooter of motor

      5 jaar kleurgarantie


Beschikbare opties:

Tags: wrapfolie, kleuren, 122cm, polymeer, goedkope

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 6500 reviews.