Goedkope wrapfolie - Wrap folie

Goedkope wrapfolie - Wrap folie

 

Goedkope wrap folie van topmerken

Wrapfolie is kostbaar materiaal en je hele auto, scooter of motor wrappen kan daarom flink in de kosten lopen.  Maar er zijn een aantal alternatieven om goedkoop te kunnen wrappen en toch met echte merkfolie van 3M of Oracal te werken. Het verschil zit niet in de kwaliteit of levensduur van de folie, maar in de verwerkbaarheid. Echte wrapfolie is uiteraard gemaakt om mee te wrappen. Hoe handiger je bent hoe complexer de onderdelen kunnen zijn. Rare hoeken, bulten of uitsparingen etc...alles is mogelijk en alleen je eigen vaardigheden stellen de grens. Zijn de vormen echter iets minder extreem dan is zogenaamde cast folie een prima alternatief. Wil je een helm uit 1 deel wrappen, dan raden wij je echte wrapfolie aan (en een hoop geduld plus een stressballetje.)

Wil je delen van je auto, motor of scooter wrappen, of bijvoorbeeld je keukenkastjes, dan kunnen deze goedkope alternatieven een uitkomst zijn.  

 

Belangrijke informatie over wrap folie

Lees bij het product (en hieronder) wat het verschil is tussen de verschillende types goedkopere folies en officiele wrap folies! Goedkope chinese 'wrapfolies' op internet zijn nooit echte wrapfolies maar in de meeste gevallen gewoon polymere of zelf monomere folies van onbekende merken.

  

Het verschil tussen wrap folie, cast folie, polymeer folie en monomeer folie

Wrapfolie:

Gemaakt om te wrappen, extreem flexibel en rekbaar,  herpositioneerbaar en geen neiging tot krimpen na correcte montage. Dit is simpelweg het echte materiaal en dat is vanwege zijn eigenschappen niet goedkoop. Toepassingen: geschikt voor alle vormen.

Castfolie:

Gemaakt voor het beplakken van gebogen oppervlakten, moeilijk tot niet herpositioneerbaar en geen neiging tot krimpen na montage. Dit is een erg goed en voordelig alternatief voor niet al te moeilijk te wrappen vormen. Toepassingen: geschikt voor bijna alle vormen (geen extreme vormen zoals bijvoorbeeld helmen, ingewikkelde bumpers etc.)

Polymeer folie:

Gemaakt voor het beplakken van licht gebogen oppervlakten, moeilijk tot niet herpositioneerbaar en minimale neiging tot krimpen na montage. Toepassingen: geschikt voor het beplakken van licht gebogen vormen zoals motorkappen. 

Monomeer folie:

Gemaakt voor het tijdelijke beplakken van rechte vormen, moeilijk tot niet herpositioneerbaar en neiging tot krimpen na montage. Toepassingen: rechte of zeer licht gebogen vormen.

 

Wrap folie plakken: cast, polymeer of monomeer folie

De goedkopere prijs heeft ook een belangrijke keerzijde wat het plakken betreft. Een van de enorme voordelen van echte wrapfolie is dat deze enorm vergevingsgezind is. Je kunt deze (bij wijze van spreken) net zo vaak lostrekken en opnieuw plakken tot het goed is. Dat is met andere folies niet zo. Als deze eenmaal vast geplakt zitten dan zitten ze ook vast. Het lostrekken zal dan met behoorlijke kracht moeten gebeuren waarna de folie in de meeste gevallen niet meer bruikbaar zal zijn. Hoe vlakker en simpeler de vorm, hoe groter de kans op succes is met deze folies. Ook hebben deze folies in tegenstelling tot de meeste wrap folie geen luchtkanalen in de plaklaag waardoor het plakken zonder bubbels wat lastiger is.

 

Onze merken wrap folie

De folies die wij leveren zijn van de merken zoals 3M en Oracal. Mocht je al wat ingelezen zijn over professionele vinylfolies dan zijn deze merken je zeker niet onbekend. De kwaliteit en kleurgarantie van deze folies is het maximale wat je in de beletteringswereld kunt krijgen.


Weergegeven:
Sorteren op:

Wrapfolie Kleuren 61cm monomeer

WRAP / MONOMEER FOLIE KLEUREN 61CM BREEDWil jij  wrappen met een laag budget, of is het gewoon voor de lol? Een van de meest gebruikte toepassingen van deze folie is om keukenkasten en deuren van..

€ 12,95

Wrapfolie Mat 61cm monomeer

WRAP / MONOMEER FOLIE MAT 61CM BREEDWil jij  wrappen met een laag budget, of is het gewoon voor de lol? Een van de meest gebruikte toepassingen van deze folie is om keukenkasten en deuren van een..

€ 12,95

Wrapfolie Kleuren 61cm polymeer

WRAP / POLYMEER FOLIE KLEUREN 61CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen voor een beperkt budget? Dan is onze polymeerfolie een perfect goedkoop alternatief ..

€ 14,95

Wrapfolie Metallic 61cm polymeer

WRAP / POLYMEER FOLIE METALLIC 61CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen voor een beperkt budget? Dan is onze polymeerfolie een perfect goedkoop alternatief..

€ 14,95

Wrapfolie Kleuren 61cm cast

WRAP / CAST FOLIE KLEUREN 61CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen voor een beperkt budget? Dan is onze castfolie een perfect goedkoop alternatief voor wra..

€ 17,95

Wrapfolie Metallic 61cm cast

WRAP / CAST FOLIE METALLIC 61CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen voor een beperkt budget? Dan is onze castfolie een perfect goedkoop alternatief voor wr..

€ 17,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4856 reviews.