Even geduld! Het is extra druk, mail en telefoon beantwoorden gaat daarom langzamer dan normaal. Meer info in ons blog: https://bit.ly/39HMgBL
3M-1080 Carbon 76 cm Carbon wrap folies


CARBON WRAP FOLIE 3M-1080 SERIE 76 CM BREED

Wil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze carbon wrapfolie iets voor jou! Een breedte van 76 cm is ideaal voor het wrappen van kleinere delen van je auto zoals de zijspiegels, delen van het interieur of spoilers. Wil je een motor of scooter trappen? Dan is deze breedte in meeste gevallen meer dan voldoende.


LENGTE:

Je kunt zelf de gewenste lengte van de rol aangeven. Wil je meer dan 2 meter aan 1 stuk? Neem dan even contact met ons op. De breedte van de rol is 76 cm.

Let op: Heb je meer nodig dan 50 x 76 cm? Dan kan het zijn dat je voordeliger uit bent met onze 152 cm brede variant.

 

INFORMATIE OVER DE FOLIE:

De 3M-1080 serie wrapfolie is de topper op de markt. Dit is de meest professionele carbon wrapfolie die te koop is. De folie is voorzien van luchtkanaaltjes waardoor deze extra makkelijk aan te brengen is. De gegarandeerde levensduur van deze folie is 5 jaar. Wil jij het beste van het beste op je auto, motor, scooter of welk object dan ook? Dan is dit het product dat je zoekt.


KWALITEIT:

Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteitsmerken wrapfolie van 3M en Oracle. Als er 1 folie is waar je zeker niet op moet besparen dan is het namelijk wrap folie. Deze folies krimpen achteraf niet, blijven zitten zoals ze moeten zitten, zijn weer en wind bestendig en kunnen kortstondig tegen chemische en benzine resten. Tevens is deze folie voorzien van luchtkanalen waardoor deze extra makkelijk aan te brengen is zonder luchtbellen die onder de folie blijven zitten. Deze wrijf je er namelijk makkelijk onderuit.


LEVERTIJD EN KLEURSTALEN:

Vanwege de hoge inkoopprijs houden wij deze folies beperkt op voorraad. De levertijd is daarom soms iets langer dan je van ons gewend bent. Normaal kunnen wij deze folies leveren binnen maximaal 2 a 3 dagen leveren. Het is bij wrapfolies helaas niet mogelijk om vooraf een kleurstaal toe te sturen. 


EXTRA INFORMATIE:

Het wrappen van je auto of delen van je auto is een techniek apart. Bij onze plakinstructies geven wij je alvast een aantal handige tips!


HANDIGE HULPMIDDELEN:

Wat je zeker nodig hebt is een föhn, maar ook een rakel, ontvettingsdoekjes en knifeless tape kunnen het wrappen aangenamer maken. Je vind deze montage gereedschappen hier.


Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. 3M-1080 Carbon 76 cm - Carbon wrap folies kopen

  • Model: WRAPCARB3M076
  • € 29,95

  •   Kies zelf de gewenste lengte

      Rol van 76 cm breed

      3M 1080 premium wrap folie

      Voor gebruik op auto's of het interieur


Beschikbare opties:

Tags: 3m-1080, carbon, wrap, folies

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 3656 reviews.