Carbon wrap folies - Wrap folie

Carbon wrap folies - Wrap folie


Carbon wrap folie 3M 2080 serie

Voor ieder budget hebben wij een geschikte wrap folie. Ben jij van plan om echt werk van je wrap te maken en staat kwaliteit bij jou bovenaan? Dan zijn onze 3M 2080 serie carbon wrap folies het product dat je zoekt. Deze folie is wereldwijd geaccepteerd als de beste carbon wrapping folie die te koop is. En bij ons hoef je niet gelijk een hele rol te kopen, maar kun je deze al vanaf 50 x 76 cm krijgen. 

 

Goedkope budget carbon wrap folie

Wil je het wat rustiger aan doen, en bijvoorbeeld eens proberen hoe je scooter of motor er in carbon uitziet dan is onze budget carbon folie wellicht een uitkomst voor jou. Deze voordelige folie is ideaal om mee te beginnen en de techniek van het wrappen onder de knie te krijgen zonder gelijk de hoofdprijs te hoeven betalen.

 

Toepassingen van carbon wrap folie

Naast de bekende toepassing zoals (delen) van je auto, motor of scooter te wrappen is deze folie ook geschikt voor talloze andere objecten en voorwerpen. Wij hebben al klanten gehad die hun laptop, koffiezet apparaat, de koelkast en zelfs een toilet voorzien hebben van een carbon uiterlijk. Of de stoelgang er beter van wordt durven we niet te zeggen, maar het zal ongetwijfeld lekker zitten.

 

Carbon wrap folie met luchtkanalen

Het aanbrengen van de 3M of goedkope carbon wrap folie is extra makkelijk door de aanwezigheid van luchtkanalen in de lijmlaag. Hierdoor zijn luchtbellen tijdens het plakken simpel onder de carbon wrap folie uit te wrijven. 

 

Carbon wrap folie plakken en aanbrengen

Het aanbrengen van een wrap is wat lastiger en vraagt een andere techniek dan de standaard vinyl stickers. Het is best lastig om dit uit te leggen en wij raden je ook niet aan om als je nog nooit gewrapped hebt om gelijk te beginnen met je hele auto te wrappen. Dat vraagt namelijk wat oefening. Gelukkig is er voldoende videomateriaal beschikbaar om te kijken hoe de professionals dit doen. Wij adviseren je daarom om, als jij echt serieus aan de slag wilt met wrapping, een aantal uurtjes achter de computer te gaan zitten om wrap filmpjes op youtube te kijken. Dit medium staat namelijk vol met tutorials. En een goede voorbereiding is uiteraard het halve werk.

Belangrijk om te weten is dat wrap folie de eigenschap heeft om flexibel te worden bij hogere temperaturen. Daarom raden wij je een omgevingstemperatuur bij het aanbrengen aan van minimaal 20 graden celcius. Tevens dient de folie verwarmd te worden met een föhn bij het aanbrengen om goed vormbaar te worden. Erg belangrijk is om de folie, als deze eenmaal goed zit, altijd flink na te verwarmen met een föhn. Hierbij mag de folie echt goed verwarmd worden zodat deze een nieuw geheugen krijgt. Hij onthoud dan de bewerkte vorm van het aanbrengen en zal niet proberen om terug te trekken in zijn oude rechte vorm. Dit proces heet het doodfohnen van de wrap.

 

Bestel je carbon wrap folie goedkoop, eenvoudig en snel online.

 

Weergegeven:
Sorteren op:

3M-2080 Carbon 76 cm

CARBON WRAP FOLIE 3M-2080 SERIE 76 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze carbon wrapfolie iets voor jou! Een breedte van 76 cm is ideaal voor..

€ 32,95

3M-2080 Carbon 152 cm

CARBON WRAP FOLIE 3M-2080 SERIE 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze carbon wrapfolie iets voor jou! Een breedte van 152 cm is ideaal vo..

€ 49,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4856 reviews.