Even geduld! Het is extra druk, mail en telefoon beantwoorden gaat daarom langzamer dan normaal. Meer info in ons blog: https://bit.ly/39HMgBL
Budget Camouflage 76 cm Camouflage wrap folie


CAMOUFLAGE WRAP FOLIE BUDGET 76 CM BREED

Wil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze camouflage wrapfolie iets voor jou! Een breedte van 76 cm is ideaal voor het wrappen van kleinere delen van je auto zoals de zijspiegels, delen van het interieur of spoilers. Wil je een motor of scooter wrappen? Dan is deze breedte in meeste gevallen meer dan voldoende.


LENGTE:

Je kunt zelf de gewenste lengte van de rol aangeven. Wil je meer dan 5 meter aan 1 stuk? Neem dan even contact met ons op. De breedte van de rol is 76 cm.

LET OP: indien je meer dan 50 x 76 cm nodig hebt kan het voordeliger zijn om bij onze variant van 152 cm breed te kijken.


INFORMATIE OVER DE FOLIE:

Het betreft hier een budget variant camouflage wrap folie. Vind jij de professionele wrapfolie simpelweg te duur of wil je gewoon eens experimenteren met wrappen? Dan is deze folie wellicht een uitkomst voor jou. Voor kleinere en minder extreem gebogen delen zoals een scooter, motor, delen van je dashboard of bijvoorbeeld je laptop kan deze folie wellicht prima geschikt voor jou zijn. 

Heeft deze folie ook nadelen? Uiteraard heeft de goedkope prijs ook een keerzijde. Zo gaan wij je niet aanraden om je dure BMW of Porsche met deze folie te wrappen. Eerlijk is eerlijk. De lijmlaag is van mindere kwaliteit en daardoor kan het zijn dat de folie op termijn minder goed op hoeken en randen wilt blijven zitten. Ook is de vormbaarheid van deze wrapfolie minder dan van de professionele folies van 3M en Oracal. Maar die kosten dan ook een veelvoud van dit product. Heb jij echter een circuit racer of wil je je scooter flink pimpen zonder veel geld uit te geven. Dan is deze camouflage wrap folie de moeite waard om naar te kijken.

 

LEVERTIJD EN KLEURSTALEN:

Vanwege de hoge inkoopprijs houden wij deze folies beperkt op voorraad. De levertijd is daarom soms iets langer dan je van ons gewend bent. Normaal kunnen wij deze folies leveren binnen maximaal 2 a 3 dagen. Het is bij wrapfolies helaas niet mogelijk om vooraf een kleurstaal toe te sturen. 


EXTRA INFORMATIE:

Het wrappen van je auto of delen van je auto is een techniek apart. Bij onze plakinstructies geven wij je alvast een aantal handige tips!


HANDIGE HULPMIDDELEN:

Wat je zeker nodig hebt is een föhn, maar ook een rakel, ontvettingsdoekjes en knifeless tape kunnen het wrappen aangenamer maken. Je vind deze montage gereedschappen hier.


Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. Budget Camouflage 76 cm - Camouflage wrap folie kopen

  • Model: WRAPCAMOBUDG076
  • € 14,95

  •   Kies zelf de gewenste lengte

      Rol van 76 cm breed

      Voordelige variant

      Voor gebruik op de auto, motor of scooter


Beschikbare opties:

Tags: budget, camouflage, wrap, folie

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 3657 reviews.