Camouflage wrap folie - Wrap folie

Camouflage wrap folie - Wrap folie


Wrap folie camouflage

Een trend die de laatste tijd in opkomst is. Het wrappen met camouflage patronen. Uiteraard bieden wij je ook de mogelijkheid om deze folie bij ons te bestellen. Binnenkort zullen we nog veel meer varianten gaan aanbieden.

 

De kwaliteit van deze cameo wrap folie

Wij hebben van veel klanten het verzoek gekregen deze folie in ons aanbod op te nemen. Hierbij werd al snel duidelijk dat de meeste mensen de folie voor tijdelijke of hobbymatige projecten willen gebruiken. Dat betekent dus dat men op zoek is naar een budget wrapfolie en deze vooral betaalbaar moet blijven. De door ons geleverde camouflage wrapfolies zijn hierop speciaal geselecteerd. Betaalbaar en van prima kwaliteit voor het wrappen van je motorkap of autodak en je scooter of motor. Wij zullen je niet adviseren om een gloednieuwe BMW hiermee te wrappen (dan moet je toch iets meer uitgeven) aangezien het natuurlijk wel een zogenaamde budget variant van wrapfolie is. Zo eerlijk zijn we dan ook weer.

 

Het plakken en aanbrengen van wrap folie

Het aanbrengen van een wrap is wat lastiger en vraagt een andere techniek dan de standaard vinyl stickers. Het is best lastig om dit uit te leggen en wij raden je ook niet aan om als je nog nooit gewrapped hebt om gelijk te beginnen met je hele auto te wrappen. Dat vraagt namelijk wat oefening. Gelukkig is er voldoende videomateriaal beschikbaar om te kijken hoe de professionals dit doen. Wij adviseren je daarom om, als jij echt serieus aan de slag wilt met wrapping, een aantal uurtjes achter de computer te gaan zitten om wrap filmpjes op youtube te kijken. Dit medium staat namelijk vol met tutorials. En een goede voorbereiding is uiteraard het halve werk.

Belangrijk om te weten is dat wrap folie de eigenschap heeft om flexibel te worden bij hogere temperaturen. Daarom raden wij je een omgevingstemperatuur bij het aanbrengen aan van minimaal 20 graden celcius. Tevens dient de folie verwarmd te worden met een föhn bij het aanbrengen om goed vormbaar te worden. Erg belangrijk is om de folie, als deze eenmaal goed zit, altijd flink na te verwarmen met een föhn. Hierbij mag de folie echt goed verwarmd worden zodat deze een nieuw geheugen krijgt. Hij onthoud dan de bewerkte vorm van het aanbrengen en zal niet proberen om terug te trekken in zijn oude rechte vorm. Dit proces heet het doodfohnen van de wrap.


Weergegeven:
Sorteren op:
Budget Camouflage 152 cm Camouflage wrap folie In Stock

Budget Camouflage 152 cm

TIJDELIJK UITVERKOCHTCAMOUFLAGE WRAP FOLIE BUDGET 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze camouflage wrapfolie iets voor jou! Een bree..

€ 24,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4856 reviews.