Even geduld! Het is extra druk, mail en telefoon beantwoorden gaat daarom langzamer dan normaal. Meer info in ons blog: https://bit.ly/39HMgBL
Brushed Titanium 152 cm Brushed metal wrap folies


BRUSHED TITANIUM WRAP FOLIE 3M 1080 152 CM BREED

Wil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze brushed aluminium wrapfolie iets voor jou! Uiteraard is deze wrap folie ook geschikt voor het trappen van je scooter, motor, of ander object. 


LENGTE:

Je kunt zelf de gewenste lengte van de rol aangeven. Wil je meer dan 5 meter aan 1 stuk? Neem dan even contact met ons op. De breedte van de folie is 152 cm.


KWALITEIT:

Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteitsmerken wrapfolie van 3M en Oracle. Als er 1 folie is waar je zeker niet op moet besparen dan is het namelijk wrap folie. Deze folies krimpen achteraf niet, blijven zitten zoals ze moeten zitten, zijn weer en wind bestendig en kunnen kortstondig tegen chemische en benzine resten. 


LEVERTIJD EN KLEURSTALEN:

Vanwege de hoge inkoopprijs houden wij deze folies niet op voorraad. De levertijd is daarom soms iets langer dan je van ons gewend bent. Normaal kunnen wij deze folies leveren binnen maximaal 3 a 4 dagen leveren. Het is bij wrapfolies helaas niet mogelijk om vooraf een kleurstaal toe te sturen. 


EXTRA INFORMATIE:

Het wrappen van je auto of delen van je auto is een techniek apart. Bij onze plakinstructies geven wij je alvast een aantal handige tips!


HANDIGE HULPMIDDELEN:

Wat je zeker nodig hebt is een föhn, maar ook een rakel, ontvettingsdoekjes en knifeless tape kunnen het wrappen aangenamer maken. Je vind deze montage gereedschappen hier.


Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. 


Brushed Titanium 152 cm - Brushed metal wrap folies kopen

  • Model: WRAPBR230BR152
  • € 79,95

  •   Kies zelf de gewenste lengte

      Rol van 152 cm breed

      3M 1080 premium wrap folie

      Voor het wrappen van je auto, scooter of interieur


Beschikbare opties:

Tags: brushed, titanium, wrap, folie, 152 metal, folies

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 3656 reviews.