Brushed metal wrap folies - Wrap folie

Brushed metal wrap folies - Wrap folie


Wrap folie brushed metal effect

Wrappen is al een te gekke manier om je auto, motor of scooter te pimpen, maar wil je een echt unieke en stoere look dan zijn de brushed metal wraps zeker de moeite waard om naar te kijken. Iedere keer als wij deze folies in onze handen hebben valt ons weer op dat dit echt een uniek product is. Het geborstelde metaal uiterlijk is bijvoorbeeld bekend van de retro DMC DeLorean (back to the future) of de motorkap van de Rolls Royce Fantom. En binnenkort wellicht in je eigen stad vanwege de VW Golf GTI bij jou voor de deur?

 

Oracal 970 wrap folie

Onze brushed folies zijn van het merk Oracal. Dit is een europees topmerk folie welke aan alle professionele eisen voldoet en een standaard is in de wereld van het wrappen. Wraps als deze moet je goed doen of niet doen, zeggen wij altijd. Je wilt niet dat de wrap na een paar weken los begint te laten of verkleurd. 

 

Wrap folie plakken en aanbrengen

Het aanbrengen van een wrap is wat lastiger en vraagt een andere techniek dan de standaard vinyl stickers. Het is best lastig om dit uit te leggen en wij raden je ook niet aan om als je nog nooit gewrapped hebt om gelijk te beginnen met je hele auto te wrappen. Dat vraagt namelijk wat oefening. Gelukkig is er voldoende videomateriaal beschikbaar om te kijken hoe de professionals dit doen. Wij adviseren je daarom om, als jij echt serieus aan de slag wilt met wrapping, een aantal uurtjes achter de computer te gaan zitten om wrap filmpjes op youtube te kijken. Dit medium staat namelijk vol met tutorials. En een goede voorbereiding is uiteraard het halve werk.

Belangrijk om te weten is dat wrap folie de eigenschap heeft om flexibel te worden bij hogere temperaturen. Daarom raden wij je een omgevingstemperatuur bij het aanbrengen aan van minimaal 20 graden celcius. Tevens dient de folie verwarmd te worden met een föhn bij het aanbrengen om goed vormbaar te worden. Erg belangrijk is om de folie, als deze eenmaal goed zit, altijd flink na te verwarmen met een föhn. Hierbij mag de folie echt goed verwarmd worden zodat deze een nieuw geheugen krijgt. Hij onthoud dan de bewerkte vorm van het aanbrengen en zal niet proberen om terug te trekken in zijn oude rechte vorm. Dit proces heet het doodfohnen van de wrap.


Weergegeven:
Sorteren op:

Brushed Aluminium 152 cm

BRUSHED ALUMINIUM WRAP FOLIE 3M 2080 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze brushed aluminium wrapfolie iets voor jou! Uiteraard is deze w..

€ 79,95

Brushed Steel 152 cm

BRUSHED STEEL WRAP FOLIE 3M 2080 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze brushed aluminium wrapfolie iets voor jou! Uiteraard is deze wrap ..

€ 79,95

Brushed Titanium 152 cm

BRUSHED TITANIUM WRAP FOLIE 3M 2080 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze brushed aluminium wrapfolie iets voor jou! Uiteraard is deze wr..

€ 79,95

Brushed Black 152 cm

BRUSHED BLACK WRAP FOLIE 3M 2080 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze brushed aluminium wrapfolie iets voor jou! Uiteraard is deze wrap ..

€ 79,95

Brushed Gold 152 cm

BRUSHED GOLD WRAP FOLIE 3M 2080 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze brushed aluminium wrapfolie iets voor jou! Uiteraard is deze wrap f..

€ 79,95

Brushed Blue Metal 152 cm

BRUSHED BLUE METAL WRAP FOLIE 3M 2080 152 CM BREEDWil jij je motorkap, het dak of delen van het interieur van je auto wrappen? Dan is onze brushed aluminium wrapfolie iets voor jou! Uiteraard is deze ..

€ 79,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4897 reviews.