Tuning stickers

Tuning stickers

 

TUNING STICKERS KOPEN:

Ben jij een fan van The fast and the Furious stijl of hou je van iets minder opvallende tuning van je auto? Onze tuning stickers zijn ideaal om te combineren met een strakke striping of race en rally stickers uit een van onze andere categorieën.  Met een collectie van duizenden autostickers die bijna allemaal in meerdere kleuren en afmetingen te koop zijn ben je wel even zoet om alles door te kijken en jouw stickers te kiezen. En staat de sticker die jij wilt er niet bij, dan gaan we gewoon voor je kijken of wij deze sticker kunnen maken voor je.

 

Veel klanten sturen ons een afbeelding van een getunede auto die zij hebben gevonden op het internet en kunnen nergens de stickers vinden om een zelfde stijl te maken. Als de foto's duidelijk genoeg zijn kunnen wij gratis voor je gaan kijken of wij die stickers kunnen namaken en geven je vervolgens een prijsopgaaf. Vind je deze in orde? Dan gaan wij geheel vrijblijvend jouw idee uitwerken. Is dit een kleine sticker, dan sturen we je het voorbeeld van het ontwerp toe. Soms is het echt een striping die over bijvoorbeeld de hele zijkant van de auto gaat. In dat geval sturen wij je een ontwerp toe waarbij de sticker op jouw model auto getoond wordt. Dan zie je precies hoe de auto er met de tuning stickers uit komt te zien.

 

Ben je tevreden over ons ontwerp? Dan sturen wij je een link waarmee je makkelijk jouw tuning stickers kunt bestellen.

En mocht je nog twijfelen? Onze stickers zijn van de beste kwaliteit vinyl gemaakt zodat ze niet gaan verkleuren en loslaten.

Weergegeven:
Sorteren op:

Tuning bomb logo stickers

TUNING BOMB LOGO STICKERSDe bekende tuning bomb sticker voor op het portier van je auto met de volgende logo's : Alpine, OZ-Racing, Eibach en Sparco. Dit is een set van 2 stickers voor beide portieren..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Tuning sticker 1

TUNING STICKER 1Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker 2

TUNING STICKER 2Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker 3

TUNING STICKER 3Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker 4

TUNING STICKER 4Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker 5

TUNING STICKER 5Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker 6

TUNING STICKER 6Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker 7

TUNING STICKER 7Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker 8

TUNING STICKER 8Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker 9

TUNING STICKER 9Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil j..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker 10

TUNING STICKER 10Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

pleister sticker Nieuw

pleister sticker

PLEISTER STICKERZit er een kras op je auto, een kleine deuk of een roestplekje of een andere beschadiging en wil je het op een leuke manier wegwerken, dan zijn deze pleister stickers een leuke en goed..

€4,95 Excl. BTW: €4,09

Tuning sticker 11

TUNING STICKER 11Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Tuning sticker 12

TUNING STICKER 12Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Tuning sticker 13

TUNING STICKER 13Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Tuning sticker 14

TUNING STICKER 14Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Tuning sticker 15

TUNING STICKER 15Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Tuning sticker 16

TUNING STICKER 16Deze tuning sticker in de japanse JDM stijl is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil ..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker 17

TUNING STICKER 17Deze tuning sticker vertelt ieder duidelijk 'to DUCK OFF!' Hij is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker 18

TUNING STICKER 18Een NOS tuning sticker. Hij is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil je er meer dan 1..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker 19

TUNING STICKER 19Een NOS tuning sticker. Hij is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage of boven je bed (als het van je vrouw mag.)Wil je er meer dan 1..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Hagedis sticker

HAGEDIS STICKEREen van onze veel verkochte stickers! Wij hebben hem al gezien van in het klein op de bumper tot in het groot op de zijkant van de auto.BESCHIKBARE AFMETINGEN (b x h):1: 23 x 10 cm2: 34..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Tuning sticker 20

TUNING STICKER 20Weet jij een betere beveiligingsticker dan deze voor op je auto? Ideaal om op je achterruit te plakken.AFMETING:1: 20 x 21 cm2: 25 x 27 cm3: 30 x 32 cm4: 40 x 42 cm5: 50 x 53 cm6: 57 ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Tuning sticker porsche powered

TUNING STICKER PORSCHE POWEREDDeze tuning sticker maakt je auto niet waarschijnlijk niet echt sneller maar hij zal wel zeker sneller lijken. Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog  goedko..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker Ferrari powered

TUNING STICKER FERRARI POWEREDDeze tuning sticker maakt je auto niet waarschijnlijk niet echt sneller maar hij zal wel zeker sneller lijken. Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog  goedko..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tuning sticker Lightning powered

TUNING STICKER LIGHTNING POWEREDDeze tuning sticker maakt je auto niet waarschijnlijk niet echt sneller maar hij zal wel zeker sneller lijken. Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog  goed..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Paul Walker sticker 1

PAUL WALKER STICKER 1Ter nagedachtenis van de hoofdrol speler uit de 'The fast and the Furious' films hebben wij deze sticker. Het is de handtekening van Paul Walker. Ben jij een fan?AFMETING:1: 10 x ..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Paul Walker sticker 2

PAUL WALKER STICKER 2Ter nagedachtenis van de hoofdrol speler uit de 'The fast and the Furious' films hebben wij deze sticker. Het is de handtekening van Paul Walker. Ben jij een fan?AFMETING:1: 10 x ..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Paul Walker sticker 3

PAUL WALKER STICKER 3Ter nagedachtenis van de hoofdrol speler uit de 'The fast and the Furious' films hebben wij deze sticker. Ben jij een fan?AFMETING (b x h):1: 15 x 6,5 cm2: 20 x 8,5 cm3: 25 x 10,5..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Striping The fast and the Furious 1

STRIPING THE FAST AND THE FURIOUS 1Ben jij fan van The fast and the Furious? Dan is deze striping wat voor jou!AFMETING:De hoogte per sticker is 10 cm. De lengte is zelf te kiezen. Je kunt aangev..

€54,95 Excl. BTW: €45,41

Sticker The fast and the Furious 2

STICKER THE FAST AND THE FURIOUS 1 Ben jij fan van The fast and the Furious? Dan is deze sticker set wat voor jou! AFMETING (b x h): 1: 20 x 7 cm 2: 30 x 10 cm 3: 40 x 13 cm 4: 50 x 17 cm 5: 75..

€12,95 Excl. BTW: €10,70

Vrroooommm sticker

VRROOOOMMM STICKEREen van onze favoriete stickers, maar je moet er wel wat humor voor hebben. Een vrroooommm sticker voor op je auto. Je kunt hem in het groot op de zijkant plakken, of in het klein na..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

WRC sticker 1

WRC STICKER 1Ben jij een fan van het Word Rally Championship? Dan is deze stickerset wat voor jou!AFMETING:1: 10 x 32 cm2: 15 x 48 cm3: 20 x 64 cmWil je liever een andere afmeting? Neem dan even ..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

WRC stickers 2

WRC STICKERS 2Ben jij een fan van het Word Rally Championship? Dan is deze stickerset wat voor jou!AFMETING:1: 10 x 25 cm2: 15 x 36 cm3: 20 x 50 cmWil je liever een andere afmeting? Neem dan even ..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

Gulf retro sticker

GULF RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Gulf retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFMETING (b x h):1: 1..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Castrol retro sticker

CASTROL RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Castrol retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFMET..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Agip retro sticker

AGIP RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Agip retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFMETING (b x h):1: 1..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Champion retro sticker

CHAMPION RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Champion retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFMETING (b x..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

GoodYear retro sticker

GOODYEAR RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze GoodYear retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFM..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Pennzoil retro sticker

PENNZOIL RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Pennzoil retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFM..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Rothmans retro sticker

ROTHMANS RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Rothmans retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFM..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

STP retro sticker

STP RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze STP retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!AFMETING (b x h):1..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Edelbrock retro sticker

EDELBROCK RETRO STICKERBen jij helemaal in de retro stijl, of past deze Edelbrock retrosticker gewoon heel goed bij jouw auto? Kopen!Wil je er meer dan 1? Dan is de prijs nog goedkoper ook!A..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Koeienvlekken stickers

KOEIENVLEKKEN STICKERSVoor op je fiets, auto, muur of deur. Met deze stickervellen verander je alles in een koe!Op het vel zitten allemaal losse koeienvlekken stickers welke je zelf kunt plakken zoals..

€24,95 Excl. BTW: €20,62