StripingX Vipe 25cm Striping X


STRIPINGX MODEL VIPE (2x) 25 CM BREED

Deze set bestaat uit 2 stripes van 25 cm breed. De tussenruimte kun je bij het plakken zelf bepalen.


PLAKADVIES:

Heb je weinig of geen ervaring met het plakken van strepen op een auto? Dan raden wij je de zogenaamde natte methode aan. Hierbij hecht de sticker niet gelijk aan het oppervlakte van je auto en is het eenvoudiger om luchtbellen onder de sticker te voorkomen.  Op onze plakinstructie pagina staat precies beschreven hoe dat in zijn werk gaat. 


EXTRA INFORMATIE:

Wij krijgen vaak de vraag hoe je strepen stickers recht op de auto kunt plakken. Dit is heel makkelijk door een touwtje over het midden van de auto te trekken (bijvoorbeeld van kentekenplaat naar kentekenplaat.) Het touwtje geeft dan het midden aan.STRIPINGX VAN STICKYTHINGS:

StripingX is een serie van professionele autostickers welke wij ontwikkeld hebben voor de verkoop in zowel onze eigen webshop als bij diverse retailers. Door de keuze mogelijkheden te beperken is de productie van de autostickers eenvoudiger en kunnen wij deze voordelig in de markt zetten.

Wij gebruiken voor alle stickers uit de stripingX serie polymeer vinyl van de merken 3M of Oracal. Dit is folie met erg goede plakeigenschappen, geen neiging tot krimpen en een lange levensduur. Deze folies zijn geschikt voor vlakke of licht gebogen ondergronden.

StripingX Vipe 25cm - Striping X kopen

  • Artikelnummer: STRIPINGX004
  • €34,95

  •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

      2 strepen

      7 Jaar kleurgarantie


    Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbare opties:

Tags: stripingx, vipe, 25cm