Viperstriping 1 Stripings

VIPERSTRIPING 1

Je kunt bij ons je viper stripe stickers helemaal zelf samenstellen. Wil je meer dan 5 cm ruimte tussen de strepen hebben dan kun je de strepen zelf eenvoudig los van elkaar knippen en zo ver uit elkaar plakken als jij wilt.


LENGTE: Kies hier de gewenste lengte van de stickers.

BREEDTE: Kies hier hoe breed je de stroken wilt. Let op: dit is de breedte per strook!

TUSSENRUIMTE: Kies hier de gewenste ruimte tussen de 2 stroken.

Wil je liever een andere afmeting of heb je vragen? Stuur ons dan een mail.


PLAKADVIES:

Indien je geen of weinig ervaring hebt met het plakken van autostickers of een auto striping dan raden wij je aan deze stickers met de natte methode te plakken. De sticker hecht dan niet meteen aan de ondergrond en is nog positioneerbaar. Tevens is het met deze techniek makkelijker om luchtbellen onder de sticker te voorkomen. Op onze plakinstructie pagina staat precies beschreven hoe dat in zijn werk gaat. Let wel op dat al het water onder de sticker is weggewreven of verdampt voordat je de overdrachtsfolie weghaalt. De kleine onderdelen kunnen anders loslaten. Gebruik een föhn om dit proces te versnellen.


EXTRA INFORMATIE:

Wij krijgen vaak de vraag hoe je viper strepen recht op de auto kunt plakken. Dit is heel makkelijk door een touwtje over het midden van de auto te trekken (bijvoorbeeld van kentekenplaat naar kentekenplaat.) Het touwtje geeft dan het midden aan. Simpel toch!

Wij raden je aan de stroken voor het dak, de voorkant en de achterkant apart te bestellen. Dit is niet duurder en makkelijker hanteerbaar. Voor de gemiddelde auto heb je aan 2x 2 meter voldoende. Maar meet het uiteraard vooraf goed na op je auto. Bij twijfel kun je ons ook om advies vragen.


AUTOSTICKERS VAN STICKYTHINGS:

Stickythings is een van de grootste producenten van autostickersauto stripings en tuning stickers van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle autostickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Wist je dat bijna alle onze autostickers universeel te gebruiken zijn? Wil je een autosticker of striping kopen die bij ons in de rubriek Mini Cooper staat, maar heb jij een Renault Clio? Dan is de kans zeer groot dat deze toch past. Alle afmetingen staan bij de autostickers vermeld. Heb je dus een te gekke striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij de striping indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een striping op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jouw auto kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee, of bijvoorbeeld een club of bedrijfslogo waar je graag een autosticker van hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE AUTOSTICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


AUTOSTICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je autostickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.

Specificatie
StijlViperstriping

Viperstriping 1 - Stripings kopen

  • Model: VIPE001
  • € 29,95

  •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

      Volledig zelf samen te stellen

      7 Jaar kleurgarantie


    Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbare opties:

Tags: viperstriping, stripings

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3275 reviews.