Stripings

Art.nr.: VIPE001
Je kunt bij ons je viper stripe stickers helemaal zelf samenstellen. Wil je meer dan 5 cm ruimte tussen de strepen hebben dan kun je de strepen zelf eenvoudig los van elkaar knippen en zo ver uit elkaar plakken als jij wilt.LengteKies hier de gewenste lengte van de stickers.BreedteKies hier hoe bree..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Toevoegen
Art.nr.: VIPE002
Deze viper stripe sticker bestaat uit een brede binnenstrook van 30 cm met 2 buitenstroken van 2 cm. De ruimte tussen de stroken is 3 cm. In totaal is deze sticker dus 40 cm breed.Wil je liever een andere afmeting of heb je vragen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulierExtra informatieWi..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Toevoegen
Art.nr.: VIPE003
Viper strepen geven je auto een sportief uiterlijk. Ideaal om te combineren met een van onze andere stripings. Je kunt zelf de gewenste lengte aangeven. Wij hebben ook een iets smallere variant van deze striping, namelijk Viperstriping 5.AfmetingDe brede binnenstrook is 9 cm, de smalle zijstroken zi..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Toevoegen
Art.nr.: VIPE004
Viper strepen geven je auto een sportief uiterlijk. Ideaal om te combineren met een van onze andere stripings. Je kunt zelf de gewenste lengte aangeven. AfmetingDeze striping bestaat uit 3 stroken. Van breed naar smal zijn de maten respectievelijk 10 cm, 4 cm en 1 cm. De ruimte tussen de strepe..
€ 34,95
Excl. BTW:€ 28,88
Toevoegen
Art.nr.: VIPE008
Viper strepen geven je auto een sportief uiterlijk. Ideaal om te combineren met een van onze andere stripings. Je kunt zelf de gewenste lengte aangeven. AfmetingDeze striping bestaat uit 3 stroken. De zijstroken zijn 5 cm breed, de middenstrook 10cm. De ruimte tussen de strepen is 1,5 cm. De to..
€ 34,95
Excl. BTW:€ 28,88
Toevoegen
Art.nr.: VIPE006
Deze striping is volledig naar eigen smaak aan te passen.LengteDe sticker lengte die je nodig hebt voor het dak en de achterkant.Lengte voorzijdeDe sticker lengte die je nodig hebt voor de motorkap.BreedteGeef hier de gewenste breedte van de striping aan. Wil je liever een andere afmeting of he..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Toevoegen
Art.nr.: VIPE007
Deze viper stripe sticker bestaat uit twee brede binnenstroken met 2 buitenstroken. In totaal is deze sticker 55 cm breed.Wil je liever een andere afmeting of heb je vragen? Stuur ons dan bericht via het contactformulier.Extra informatieWij raden je aan de stroken voor het dak, de voorkant en de ach..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Toevoegen
Art.nr.: VIPE010
Deze viper stripe sticker bestaat uit twee brede binnenstroken met 2 buitenstroken in een andere kleur. Veelal gebruikt op de Transit, maar deze strepen kun je natuurlijk op ieder model Ford plakken.LET OP: deze striping is niet gelijk aan de door Ford zelf geleverde striping. Hij is dus niet bedoel..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Toevoegen
Art.nr.: CSTR1
Wil jij een echt apart en sportief uiterlijk voor je auto? Dan is deze sticker set precies wat jij zoekt voor jouw auto. Let op: dit is geen originele Martini striping of Gulf striping. Deze striping heeft de kleuren donkerblauw, lichtblauw en oranje.Afmeting1: 2 stripes met een afmeting van 20..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 74,34
Toevoegen
Art.nr.: CSTR2
Wil jij een echt apart en sportief uiterlijk voor je auto? Dan is deze sticker set met een patina look precies wat jij zoekt voor jouw auto. Let op: dit is geen originele Martini striping of Gulf striping. Deze striping heeft de kleuren donkerblauw, lichtblauw en oranje.Afmeting1: 2 stripes met..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 74,34
Toevoegen
Art.nr.: CHECK015
Deze sportieve checkered striping set die universeel passend is (te maken) voor alle auto's. Je kunt hem zo op een Citroen C1, Mini Cooper of Ford Focus plakken.De set bestaat uit 2 stripings voor beide zijden van je auto, 2 motorkap stickers en 2 stickers voor de achterzijde.De uitloop van de stick..
€ 99,95
Excl. BTW:€ 82,60
Toevoegen
Art.nr.: CHECK001
Deze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. Door de extra lange lengte kun je ervoor kiezen om de stripe door te laten lopen op de voorbumper. Je knipt hem af bij de voorste wielkuip en plakt het rest stuk naar smaak op de v..
€ 74,95
Excl. BTW:€ 61,94
Toevoegen
Art.nr.: CHECK010
Deze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. De achterzijde van de striping loopt uit in een geblokt patroon waarvan de blokken steeds iets korter worden. De hoeken van de blokken zijn licht afgerond. Een subtiele maar sporti..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Toevoegen
Art.nr.: CHECK011
Deze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. De achterzijde van de striping loopt uit in een geblokt patroon waarvan de blokken even groot zijn. De hoeken van de blokken zijn licht afgerond. Een subtiele maar sportieve manier..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Toevoegen
Art.nr.: LIGHTNING
Met een knipoog naar de animatie wereld kun ook jij van jouw auto dan ook een iconische vertoning maken met deze stickerset. De set bestaat uit 2 striping stickers voor de linker en rechtkant van je auto (of de motorkap,) de bliksemflitsen, en uit 2 zelf te kiezen racenummers. Je kunt de afmeti..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Toevoegen
Art.nr.: STRIP082
Een sportieve striping over de gehele auto.Afmeting1 stripe van 220 x 25 cm1 stripe van 110 x 25 cm1 stripe van 100 x 25 cmAndere afmeting gewenst? Stuur ons een bericht via het contactformulier.Universele autostickersStickythings is een van de grootste producenten van autostickers, auto s..
€ 99,95
Excl. BTW:€ 82,60
Toevoegen
Art.nr.: CHECK012
Deze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. De achterzijde van de striping loopt uit in een geblokt patroon.  Een subtiele maar sportieve manier om een sticker set op je auto te plakken. Hij zal er niet sneller van gaan..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Toevoegen
Art.nr.: STRIP084
Deze universele striping past op alle auto's. De set bestaat uit 2 auto sticker strepen voor beide zijden van je auto. Met deze stripes geef je je auto een sportievere look. AfmetingPer kant zijn deze stickers 190 x 10 cm. Andere afmeting gewenst? Stuur ons een bericht via het contactformulier...
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Toevoegen
Art.nr.: CHECK013
Deze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. De achterzijde van de striping loopt uit in een geblokt patroon.  Een subtiele maar sportieve manier om een sticker set op je auto te plakken. Hij zal er niet sneller van gaan..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Toevoegen
Art.nr.: CHECK007
Een set van 2 checkered flag stripings voor de zijkanten van je auto.AfmetingPer stripe is de afmeting ong. 110 x 40 cm. Extra informatieDit betreft een volledig gesneden patroon. Op foto 2 bestaat alleen het zwarte gedeelte uit stickermateriaal, al het wit is weggesneden. Uiteraard is de stick..
€ 64,95
Excl. BTW:€ 53,68
Toevoegen
1 - 20 van 111 (6 pagina's)

 

Viperstriping op je auto

De beste vorm van striping is de Viperstripe, bekend geworden van de Dodge Viper. Zo bekend zelfs dat dit soort strepen over de auto in de volksmond Viperstripes genoemd worden. Nu zul jij waarschijnlijk geen Dodge hebben maar dat betekend niet dat deze stickers niet extreem cool kunnen staan op jouw auto. Ford heeft ze zelfs als kenmerk op een aantal ST modellen, en de log uitziende Transit bus ziet er zelfs als een racer uit met deze strepen over de auto heen. Ook kun je de klassieke vorm van 2 banen naast elkaar volledig samenstellen. Bepaal zelf de breedte van de stripes, de lengte en de afstand tussen de stripes. Lijkt dit je wat? Kijk dan bij Viperstripe 1 voor meer informatie.

Checkered stripings (geblokte stickers)

Een van onze meest verkochte stripings is Checkered Striping 1. Een sportieve geblokte sticker die van breed naar smal over de hele zijkant van je auto loopt. Deze stickers zijn geschikt voor ieder model auto. Wij hebben al veel foto's van klanten gezien, en of het nu een Ford Ka, een Renault Twingo of een Tesla P90 is, een checkered striping doet het altijd goed.

Universele auto stickers en stripings

Wij kunnen het niet vaak genoeg vermelden, maar doen het toch nog een keer. Wist je dat vrijwel al onze stickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Door universele afmetingen aan te houden en de stripings net wat langer dan in de meeste gevallen nodig is te maken maakt het niet uit of je een Seat Mii, een AlfaRomeo 159 of een Mercedes Vito hebt. De stripings zullen in de meeste gevallen dus prima op jouw model en type auto passen. Wat je over hebt aan lengte knip je gewoon van de striping af.

Groot aanbod auto stickers

Behalve stripings die op de zijkant van de auto geplakt kunnen worden vind je hier ook stripings en strepen die over de motorkap of de hele auto geplakt kunnen worden. Ook de bekende tricolore stickers (Italiaanse vlag kleuren) die over de motorkap of het dak geplakt kunnen worden staan erbij, en wij hebben hier ook de Nederlandse en Belgische variant van voor je te koop.

Stickers van vlammen op je auto

We moeten toegeven, dit zijn geen stickers die je snel op een lease auto zoals een Volvo V60 zult plakken. Zou wel cool zijn overigens. Maar eerder op grote Amerikaanse auto's of juist de 45km auto's. Dat laatste vinden wij dan weer humor! Wij hebben verschillende vormen, kleuren en afmetingen aan vlammen voor op jouw auto voor als je echt wilt opvallen.

Alle overige autostickers en stripings

Neem ook zeker even een kijkje bij onze overige autostickers zoals de tuningstickers, race en rally stickers, stickers per automerk en raamstreamers. Hier kom je nog veel meer leuke, coole en sportieve stickers tegen. En je weet: kun je niet vinden wat je zoekt, laat het ons weten! Wij denken graag met je mee.