Volkswagen stickers - Stickers per automerk

Volkswagen stickers - Stickers per automerk

Volkwagen stickers

VW is een van de meest rondrijdende merken op de weg. Dat zegt veel over de kwaliteit, maar helaas ook dat jouw auto waarschijnlijk niet erg zal opvallen of misschien zelfs een beetje saai is. Niet voor niets is er een hele markt met tuning en accessoires voor volkswagens. Wellicht heb je al een mooie set lichtmetalen velgen onder je auto zitten. Stickers zijn een perfecte manier om je vw nog verder te personaliseren of er sportiever uit te laten zien. We durven zelfs te zeggen dat je Golf GTI na het plakken van een sportieve striping een stuk sneller aanvoelt. En dat is een stuk goedkoper dan de motor te laten tunen!

 

In deze categorie laten we je een hoop voorbeelden zien van wat er mogelijk is. Belangrijk om te weten is echter dat onze auto stickers en stripings in verreweg de meeste gevallen universeel te gebruiken. Staat de sticker afgebeeld op een Volkswagen Golf, maar heb jij een Volkswagen Polo, of een Transporter? Geen probleem, want dan is de sticker zeer waarschijnlijk ook voor jouw auto geschikt. Bij al onze autostickers staan de afmetingen vermeld. Mocht je toch nog twijfelen...neem dan even contact met ons op. Kloppen de afmetingen van de sticker niet met jouw auto? Dan maken wij ze passend voor je!

Wist je dat bijna al onze andere stickers ook op jouw auto passen?  Kijk dus ook zeker even bij de overige auto stickers , stripings of tuning stickers.

 

Custom stickers voor Volkswagen

Veel van onze Volkswagen klanten zijn echte tuning freaks en willen iets unieke op hun auto. Wij krijgen daarom veel verzoeken om custom stripings te laten maken. En dat doen we graag voor je. Als je ons duidelijk kunt uitleggen wat je zoekt, bijvoorbeeld door een afbeelding van het internet, dan gaan wij graag voor je kijken of wij dit voor je kunnen maken. Je krijgt altijd vooraf een prijsopgave van ons. Bevalt de prijs je, dan gaan wij een vrijblijvend ontwerp voor je maken. Dit verplicht je overigens niet tot afname. Ben je tevreden over het ontwerp en zie je het helemaal zitten om de stickers of stripings op jouw Golf GTI, Polo, Beetle, Kever, Up of Scirocco te plakken, dan sturen wij je een link waarmee je de stickers kunt bestellen. Een paar dagen later heb je ze in huis en is jouw auto uniek.

Weergegeven:
Sorteren op:

VW striping 1

VW STRIPING 1Een sportieve striping voor alle personenwagens van Volkwagen zoals de Golf, Polo, Up etc.AFMETING:1x een stripe van 220 x 25 cm1x een stripe van 120 x 25 cm1x een stripe van 90 x 25 cmPL..

€ 59,95

VW striping 2

VW STRIPING 2Een sportieve striping voor alle personenwagens van Volkwagen zoals de Golf, Polo, Up etc.AFMETING:1x een stripe van 220 x 20 cm1x een stripe van 120 x 20 cm1x een stripe van 90 x 20 cmPL..

€ 59,95

VW striping 3

VW STRIPING 3Een sportieve striping voor alle personenwagens van Volkwagen zoals de Golf, Polo, Up etc.AFMETING:1x een stripe van 200 x 50 cm2x een stripe van 90 x 50 cm1x een stripe van 25 x 50 cmPLA..

€ 94,95

VW Striping 4

VW STRIPING 4Een striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon en de tekst competition. Aan de ene zijde zit de letters C in het middenvlak, en aan de andere zijde de letter N. Je ku..

€ 54,95

VW Striping 5

VW STRIPING 5Een striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon.AFMETING:De hoogte per sticker is 15 cm, de lengte is 180 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt met het ..

€ 54,95

VW striping 6

VW STRIPING 6Deze viper stripe sticker bestaat uit twee brede binnenstroken met 2 buitenstroken. In totaal is deze sticker 55 cm breed.AFMETING:Je kunt zelf de gewenste lengte kiezen die je voor jouw ..

€ 34,95

VW checkered striping

VW CHECKERED STRIPINGEen sportieve checkered striping voor alle personenwagens van Volkwagen zoals de Golf, Polo, Up etc.AFMETING:De afmeting per kant is 215 x 30 cmVOORDEELSET:Wij hebben deze stripin..

€ 59,95

VW UP checkered striping

VW UP CHECKERED STRIPINGEen sportieve checkered striping voor je Volkswagen Up.AFMETING:De afmeting per kant is 215 x 30 cmVOORDEELSET:Wij hebben deze striping ook als een voordeelset, waarbij je..

€ 59,95

Beetle checkered striping

VW BEETLE CHECKERED STRIPINGEen sportieve checkered striping voor zowel de oude kever als het nieuwe model Volkswagen Beetle.AFMETING:De afmeting per kant is 215 x 30 cmVOORDEELSET:Wij hebben deze str..

€ 59,95

VW UP striping 2

VW UP STRIPINGEen subtiele maar toch hele sportieve autosticker voor je Volkswagen Up.  Uiteraard bestaat deze set uit 2 autostickers voor beide zijden van je wagen. AFMETING:Per stripe is d..

€ 39,95

VW GTI striping 1

VW GTI STRIPING 1Een sportieve striping voor alle GTI personenwagens van Volkwagen zoals de Golf, Polo, Up etc.AFMETING:Per kant is de afmeting van de sticker 200 x 10 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of ..

€ 54,95

VW power striping

VOLKSWAGEN POWER STRIPINGVerander je Golf, Polo, Up of welk type jij hebt in een nog sportievere auto met deze striping die geïnspireerd is op de oude amerikaanse straatrace wagens. Vooral op GTI uitv..

€ 44,95

VW GTI striping 2

VW GTI STRIPING 2Een sportieve striping voor alle GTI personenwagens van Volkwagen zoals de Golf, Polo, Up etc.AFMETING:Per kant is de afmeting van de sticker 200 x 10 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of ..

€ 54,95

VW UP striping 3

VW UP STRIPING 3Tsja, de kans bestaat dat mensen je gek aankijken als je met deze striping rond rijdt. Van de andere kant...denk dan maar UP! YOURSAFMETING:Per kant is de afmeting van de sticker 200 x..

€ 54,95

VW Motorsport striping

VW MOTORSPORT STRIPINGEen sportieve VW Motorsport striping voor alle auto's van Volkwagen.AFMETING:Per kant is de afmeting van de sticker 200 x 10 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt ..

€ 54,95

VW R32 striping

VW R32 STRIPINGEen sportieve striping voor alle R32 wagens van Volkwagen.AFMETING:Per kant is de afmeting van de sticker 200 x 10 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt met het plakken v..

€ 54,95

VW GTI fast sticker

VW GTI FAST STICKERVoor de echte volkswagen en tuning fans, de volkswagen GTI FAST sticker! In het klein voor op de ruit, of in het groot voor op de zijkant van je transporter, kever, new beetle of go..

€ 6,95

VW logo sticker

VW LOGO STICKERVoor de echte volkswagen en tuning fans, het volkswagen logo als sticker! In het klein voor op de ruit, of in het groot voor op de zijkant van je transporter, kever, new beetle of golf...

€ 6,95

VW R race striping

VW R RACE STRIPINGVoor de echte volkswagen en tuning fans, een sportieve striping met het R logo erin verwerkt.AFMETING:De striping bestaat per kant uit 3 losse onderdelen. Eenmaal geplakt is de strip..

€ 124,95

VW retro logo sticker

VW RETRO LOGO STICKERVoor de echte volkswagen en tuning fans, het volkswagen logo als retro sticker! In het klein voor op de ruit, of in het groot voor op de zijkant van je T1, T2, T3, T4, T5, kever, ..

€ 7,95

VW Skull logo sticker

VW SKULL LOGO STICKERVoor de echte volkswagen en tuning fans, het volkswagen skull logo als sticker! In het klein voor op de ruit, of in het groot voor op de zijkant van je transporter, kever, new bee..

€ 6,95

VW V6 4MOTION striping

VW V6 4MOTION STRIPINGEen sportieve striping voor alle V6 4MOTION auto's van Volkwagen.AFMETING:Per kant is de afmeting van de sticker 200 x 10 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt met..

€ 54,95

Beetle striping

BEETLE STRIPINGEen sportieve striping voor zowel de oude kever als het nieuwe model Volkswagen New Beetle.AFMETING:De afmeting per kant is 150 x 47 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt..

€ 59,95

Beetle checkered striping 2

BEETLE CHECKERED STRIPING 2Een sportieve striping voor  het nieuwe model Volkswagen New Beetle.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt met het plakken van autostickers of een auto strip..

€ 64,95