Stickers voor Volkswagen - Stickers per automerk

Stickers voor Volkswagen - Stickers per automerk

Stickers passend op Volkswagen

VW is een van de meest rondrijdende merken op de weg. Dat zegt veel over de kwaliteit, maar helaas ook dat jouw auto waarschijnlijk niet erg zal opvallen of misschien zelfs een beetje saai is. Niet voor niets is er een hele markt met tuning en accessoires voor volkswagens. Wellicht heb je al een mooie set lichtmetalen velgen onder je auto zitten. Stickers zijn een perfecte manier om je vw nog verder te personaliseren of er sportiever uit te laten zien. We durven zelfs te zeggen dat je Golf GTI na het plakken van een sportieve striping een stuk sneller aanvoelt. En dat is een stuk goedkoper dan de motor te laten tunen!

 

In deze categorie laten we je een hoop voorbeelden zien van wat er mogelijk is. Belangrijk om te weten is echter dat onze auto stickers en stripings in verreweg de meeste gevallen universeel te gebruiken. Staat de sticker afgebeeld op een Volkswagen Golf, maar heb jij een Volkswagen Polo, of een Transporter? Geen probleem, want dan is de sticker zeer waarschijnlijk ook voor jouw auto geschikt. Bij al onze autostickers staan de afmetingen vermeld. Mocht je toch nog twijfelen...neem dan even contact met ons op. Kloppen de afmetingen van de sticker niet met jouw auto? Dan maken wij ze passend voor je!

Wist je dat bijna al onze andere stickers ook op jouw auto passen?  Kijk dus ook zeker even bij de overige auto stickers , stripings of tuning stickers.

 

Custom stickers voor Volkswagen

Veel van onze Volkswagen klanten zijn echte tuning freaks en willen iets unieke op hun auto. Wij krijgen daarom veel verzoeken om custom stripings te laten maken. En dat doen we graag voor je. Als je ons duidelijk kunt uitleggen wat je zoekt, bijvoorbeeld door een afbeelding van het internet, dan gaan wij graag voor je kijken of wij dit voor je kunnen maken. Je krijgt altijd vooraf een prijsopgave van ons. Bevalt de prijs je, dan gaan wij een vrijblijvend ontwerp voor je maken. Dit verplicht je overigens niet tot afname. Ben je tevreden over het ontwerp en zie je het helemaal zitten om de stickers of stripings op jouw Golf GTI, Polo, Beetle, Kever, Up of Scirocco te plakken, dan sturen wij je een link waarmee je de stickers kunt bestellen. Een paar dagen later heb je ze in huis en is jouw auto uniek.

Weergegeven:
Sorteren op:

Striping passend op Volkswagen

STRIPING PASSEND OP VOLKSWAGENDeze viper stripe sticker bestaat uit twee brede binnenstroken met 2 buitenstroken. In totaal is deze sticker 55 cm breed.AFMETING:Je kunt zelf de gewenste lengte kiezen ..

€ 39,95

Striping passend op Volkswagen

STRIPING 1 PASSEND OP ALLE MODELLEN VAN VOLKSWAGENEen sportieve striping voor alle personenwagens van Volkswagen zoals de Golf, Polo, Up etc.AFMETING:Deze striping is 25 cm breed, de lengte is zelf te..

€ 29,95

Striping passend op Volkswagen

STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN VOLKSWAGENEen sportieve striping voor alle personenwagens van Volkswagen zoals de Golf, Polo, Up etc.AFMETING:Deze striping is 20 cm breed, de lengte is zelf te kieze..

€ 29,95

Checkered striping set passend op Volkswagen

CHECKERED STRIPING SET PASSEND OP ALLE MODELLEN VOLKSWAGENDeze sportieve checkered striping set die universeel passend is (te maken) voor alle auto's. Je kunt hem zo op een Citroen C1, Mini Cooper of ..

€ 99,95

Checkered striping passend op Volkswagen

CHECKERED STRIPING PASSEND OP VOLKSWAGENEen sportieve checkered striping voor alle personenwagens van Volkswagen zoals de Golf, Polo, Up etc.AFMETING:De afmeting per kant is 215 x 30 cmVERSIE:1: Recht..

€ 64,95

Kleuren sport striping passend op Volkswagen

KLEUREN SPORT STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN VOLKSWAGENWil jij een echt apart en sportief uiterlijk voor je auto? Dan is deze sticker set met een precies wat jij zoekt voor jouw auto. Let op: ..

€ 79,95

Checkered striping passend op Volkswagen

CHECKERED STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN VOLKSWAGENDeze universele checkered striping past op alle modellen VW zoals de Polo, Up!, Golf of Transporter etc.AFMETING:De breedte en lengte van de strip..

€ 29,95

Checkered striping passend op Volkswagen

CHECKERED STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN VOLKSWAGENDeze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. De achterzijde van de stri..

€ 59,95

Checkered striping passend op Volkswagen

CHECKERED STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN VOLKSWAGENVerander je VW in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken steeds iets kleiner worden. De ho..

€ 59,95

Checkered striping passend op Volkswagen

CHECKERED STRIPING PASSEND OP VOLKSWAGENVerander je VW in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken gelijk in afmeting blijven. De hoeken van de bl..

€ 59,95

Checkered striping passend op Volkswagen

CHECKERED STRIPING 5 PASSEND OP VOLKSWAGENVerander je VW in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon. Deze striping is een mooie manier om je Volkswagen er sportieve..

€ 59,95

Striping passend op Volkswagen

STRIPING PASSEND OP VOLKSWAGENEen striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon.AFMETING:De hoogte per sticker is 15 cm, de lengte is 180 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervar..

€ 59,95

Lightning striping passend op Volkswagen

LIGHTNING STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN VAN VOLKSWAGENMet een knipoog naar de animatie wereld kun ook jij van jouw Volkswagen Up, Golf, Polo etc een iconische vertoning maken met deze stickerset.&..

€ 29,95

Limited striping passend op Volkswagen

LIMITED STRIPING PASSEND OP VOLKSWAGENEen striping met de Duitse vlag kleuren en de tekst Limited Edition voor beide zijden van je auto. Met deze subtiele striping kun je toch een sportief tintje geve..

€ 34,95

Power striping passend op Volkswagen

POWER STRIPING PASSEND OP VOLKSWAGENVerander je Golf, Polo, Up of welk type jij hebt in een nog sportievere auto met deze striping die geïnspireerd is op de oude amerikaanse straatrace wagens. Vooral ..

€ 49,95

Striping passend op Volkswagen

STRIPING PASSEND OP VOLKSWAGENEen striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon en de tekst competition. Aan de ene zijde zit de letters C in het middenvlak, en aan de andere zijde d..

€ 59,95

Bonnet stripes 1 passend op Volkwagen

BONNET STRIPES 1 PASSEND OP VOLKSWAGENNiet alleen voor de mini! Deze bonnetstripes (oftewel motorkap strepen of stickers) maken jouw Volkswagen helemaal af. AFMETINGEN:1: 100 x 12 cm per stripe2:..

€ 29,95

Bonnet stripes 2 (two-tone) passend op Volkwagen

BONNET STRIPES 2 (TWO-TONE) PASSEND OP VOLKSWAGENEen set van de klassieke bonnet stripes (motorkap strepen) met een gekleurd randje zoals ze eigenlijk op elke VW moeten zitten. Universeel te gebruiken..

€ 39,95

Bonnet stripes 3 passend op Volkwagen

BONNET STRIPES 3 PASSEND OP VOLKSWAGENNiet alleen voor de mini! Deze bonnetstripes (oftewel motorkap strepen of stickers) maken jouw Volkswagen helemaal af. Te gebruiken op alle modellen zoals de golf..

€ 29,95

Bonnet stripes 4 passend op Volkwagen

BONNET STRIPES 4 PASSEND OP VOLKSWAGENBekend van Mini Cooper, maar deze bonnet stripes (motorkap strepen) kun je natuurlijk op iedere model Volkwagen plakken.Als extra kun je 2 rechte stripes voor de ..

€ 34,95

Bonnet stripe checkered passend op Volkwagen

BONNET STRIPE CHECKERED PASSEND OP VOLKSWAGENEen sportieve variant van een bonnetstripe, met een checkered patroon erin verwerkt. Uiteraard is ook deze sticker net zoals de meeste andere Volkswagen st..

€ 24,95

Checkered striping passend op Volkswagen Up

CHECKERED STRIPING PASSEND OP VOLKSWAGEN UPEen sportieve checkered striping voor je Volkswagen Up.AFMETING:De afmeting per kant is 215 x 30 cmVERSIE:1: Rechte hoeken met brede onderstrook2: Afgeronde ..

€ 64,95

Striping passend op Volkswagen Stickers voor Volkswagen Nieuw

Striping passend op Volkswagen

SPORTIEVE STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN VOLKSWAGENEen sportieve striping over de gehele auto.AFMETING:1 stripe van 220 x 25 cm1 stripe van 110 x 25 cm1 stripe van 100 x 25 cmZijn bovenstaande afme..

€ 99,95

Checkered striping passend op Volkswagen Beetle

CHECKERED STRIPING PASSEND OP VOLKSWAGEN BEETLE EN KEVEREen sportieve checkered striping voor zowel de oude kever als het nieuwe model Volkswagen Beetle.AFMETING:De afmeting per kant is 215 x 30 cmVER..

€ 64,95

Checkered striping voor VW Transporter

CHECKERED STRIPING PASSEND OP VOLKSWAGEN TRANSPORTERDeze universele checkered striping past op vrijwel alle modellen Volkswagen Transporter zolang de ruimte tussen de wielkassen niet groter is dan 300..

€ 74,95

Herbie sticker set

HERBIE LOOK A LIKE STICKER SETHet icoon voor de Volkswagen Kever en de New Beetle: Herbie. Met deze striping maak je hem helemaal na! Uiteraard kun je de stickers ook op een ander type of mo..

€ 119,95

Sticker van een VW Kever

STICKER VAN EEN VOLKSWAGEN KEVER Een sticker van een Kever ter decoratie. Van klein tot supergroot voor in de slaapkamer, werkplaats of op het raam van een etalage.AFMETING:1:  10 x 21 cm2:&..

€ 12,95

Sticker van een VW Kever

STICKER VAN EEN VOLKSWAGEN KEVER Een flowerpower sticker van een Kever ter decoratie. Van klein tot supergroot voor in de slaapkamer, werkplaats of op het raam van een etalage.AFMETING:1:  1..

€ 12,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4856 reviews.