Renault checkered striping Renault stickers

RENAULT CHECKERED STRIPING

Deze universele checkered striping past op alle modellen Renault zoals de Twingo, de Clio en de Megane.

De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. Door de extra lange lengte kun je ervoor kiezen om de stripe door te laten lopen op de voorbumper. Je knipt hem af bij de voorste wielkuip en plakt het rest stuk naar smaak op de voorbumper.


AFMETING:

2 stripes met een lengte van 215 cm en een hoogte van 30 cm.


PLAKADVIES:

Indien je geen of weinig ervaring hebt met het plakken van autostickers of een auto striping dan raden wij je aan deze stickers met de natte methode te plakken. De sticker hecht dan niet meteen aan de ondergrond en is nog positioneerbaar. Tevens is het met deze techniek makkelijker om luchtbellen onder de sticker te voorkomen. Op onze plakinstructie pagina staat precies beschreven hoe dat in zijn werk gaat.


EXTRA INFORMATIE:

Het betreft volledig uitgesneden blokken. Als je voor een zwarte striping kiest en je hebt een rode auto: Dan krijg je een rood/zwart geblokt patroon.


AUTO STICKERS VAN STICKYTHINGS:

Autostickers zijn ideaal om je auto op een goedkope manier van een nieuw en sportiever uiterlijk te voorzien. Dit kan door er bijvoorbeeld tuning stickers op te plakken, maar ook door er een checkered striping als deze op te plakken. Stickers als deze worden ook wel blok sticker genoemd, uiteraard vanwege het geblokte patroon.

Stickythings is een van de grootste producenten van autostickers in Nederland. Alle onze stickers worden gemaakt van hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Wist je dat bijna alle onze stickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Stickers afgebeeld op een Fiat 500 passen dus prima op een Suzuki Alto of een Ford Fiesta. Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je stickers of een striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij deze indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een te gek bestickerde Auto op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jou kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee waar je graag een sticker van hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je autostickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.


Heb je nog meer redenen nodig om je auto stickers bij ons te bestellen?


Specificatie
ModelUniverseel

Renault checkered striping - Renault stickers kopen

 • Model: CHECK001
 • € 59,95

 •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

    Universeel te gebruiken op alle modellen

    2 Stripes van 215 cm lengte

    7 Jaar kleurgarantie


  Voor meer informatie scroll je naar beneden.

Beschikbare opties:

Tags: renault, checkered, striping