Peugeot Rally stickers Peugeot stickers

PEUGEOT RALLY STICKERS

Een set van 4 fullcolor stickers om je Peugeot de retro rally look te geven. Deze stickers passen op alle modellen Peugeot zoals de 205, 206, 207, 208 en natuurlijk alle andere series. 


AFMETING:

2 stickers van 59 x 94 cm voor bij de achterwielen

2 stickers van 53 x 65 cm voor bij de voorwielen


EXTRA INFORMATIE:

Deze stickers worden als grote vlakken geleverd en daardoor is er na het plakken een hoop overtollig materiaal bij de wielkast. Dit kan eenvoudig weggeknipt of gesneden worden. Ideaal is als je een klein randje overlaat dat je netjes de wielkassen in plakt. De stickers sluiten dan naadloos aan op de wielkassen. Door de stickers te verwarmen bij het plakken worden deze flexibel en zijn makkelijker te vormen om de plooingen in je bodywork.

Deze stickers zijn fullcolor geprint en voorzien van een UV beschermende coating.


PLAKADVIES:

Indien je geen of weinig ervaring hebt met het plakken van autostickers of een auto striping dan raden wij je aan deze stickers met de natte methode te plakken. De sticker hecht dan niet meteen aan de ondergrond en is nog positioneerbaar. Tevens is het met deze techniek makkelijker om luchtbellen onder de sticker te voorkomen. Op onze plakinstructie pagina staat precies beschreven hoe dat in zijn werk gaat.


PEUGEOT STICKERS VAN STICKYTHINGS:

Stickythings is een van de grootste producenten van autostickers voor je Peugeot van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Wist je dat bijna alle onze Peugeot stickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Heb jij een Peugeot 208 maar staat de sticker afgebeeld op een Peugeot 206? Dan is de kans zeer groot dat deze toch past. Sterker nog, je kunt ook stickers van een Citroen plakken op een Peugeot en andersom! Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus een te gekke striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij de striping indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een Peugeot sticker of striping op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jouw model Peugeot kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee waar je graag een sticker van hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je autostickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.


Specificatie
ModelUniverseel

Peugeot Rally stickers - Peugeot stickers kopen

  • Model: PEUG016
  • € 119,95

  •   Universeel te gebruiken op meerdere modellen

      4 stickers 


    Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbare opties:

Tags: peugeot, rally, stickers

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3275 reviews.