Stickers voor Opel - Stickers per automerk

Stickers voor Opel - Stickers per automerk

Onze stickers en stripings zijn in de meeste gevallen universeel te gebruiken op alle modellen van Opel. Staat de sticker afgebeeld op een Opel Astra, maar heb jij een Opel Adam, of een echte GSI? Geen probleem, want dan is de sticker ook voor jouw auto geschikt. Bij al onze autostickers staan de afmetingen vermeld. Mocht je toch nog twijfelen...neem dan even contact met ons op. Kloppen de afmetingen van de sticker niet met jouw auto? Dan maken wij ze passend voor je!

Wist je dat bijna al onze andere stickers ook op jouw auto passen?  Kijk dus ook zeker even bij de andere categorieën.

Weergegeven:
Sorteren op:

Striping passend op Opel

STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELDeze viper stripe sticker bestaat uit twee brede binnenstroken met 2 buitenstroken. In totaal is deze sticker 55 cm breed.AFMETING:Je kunt zelf de gewenste lengte..

€ 39,95

Striping passend op Opel

STRIPING 1 PASSEND OP ALLE MODELLEN VAN OPELEen sportieve striping voor alle personenwagens van Opel zoals de Astra, Karl, Kadett etcAFMETING:Deze striping is 25 cm breed, de lengte is zelf te kiezen...

€ 29,95

Checkered striping set passend op Opel

CHECKERED STRIPING SET PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELDeze sportieve checkered striping set die universeel passend is (te maken) voor alle auto's. Je kunt hem zo op een Citroen C1, Mini Cooper of Ford F..

€ 99,95

Checkered striping passend op Opel

CHECKERED STRIPING  PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELDeze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. Door de extra lange lengte..

€ 64,95

Checkered striping passend op Opel

CHECKERED STRIPING 3 PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELVerander je Opel in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken steeds iets kleiner worden. De hoek..

€ 59,95

Checkered striping passend op Opel

CHECKERED STRIPING 4 PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELVerander je Opel in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken gelijk blijven in afmeting. De hoek..

€ 59,95

Checkered striping passend op Opel

CHECKERED STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELDeze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. De achterzijde van de striping l..

€ 59,95

Checkered striping passend op Opel

CHECKERED STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELDeze universele checkered striping past op alle auto's.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto. De achterzijde van de striping l..

€ 59,95

Checkered striping passend op Opel Vivaro

CHECKERED STRIPING PASSEND OP OPEL VIVARODeze universele checkered striping past op vrijwel alle modellen Opel Vivaro zolang de ruimte tussen de wielkassen niet groter is dan 300 cm. (en anders maken ..

€ 74,95

Lijnen striping passend op Opel

STRIPING LIJNEN PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELDeze striping is simpel, maar geeft je auto wel net dat sportieve tintje zonder dat het 'too much' wordt. De striping bestaat uit een set van 2 autost..

€ 49,95

Power striping passend op Opel

POWER STRIPING PASSEND OP OPELVerander je Astra, Karl, of welk type jij hebt in een nog sportievere auto met deze striping die geïnspireerd is op de oude amerikaanse straatrace wagens. Vooral op OPC u..

€ 49,95

Competition striping passend op Opel

COMPETITION STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN OPENEen striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon en de tekst competition. Aan de ene zijde zit de letters C in het middenvlak, en a..

€ 59,95

Striping passend op alle modellen OPEL

STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELEen striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon.AFMETING:De hoogte per sticker is 15 cm, de lengte is 180 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of wein..

€ 59,95

Custom striping 1 passend op Opel

CUSTOM STRIPING 1 PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELEen sportieve sticker set die ideaal is voor bedrijfsreclame, clubnamen of net wat jij wilt in te verwerken op je auto. Geef bij het kopje tekst aan wat ..

€ 59,95

Custom striping passend op Opel

CUSTOM STRIPING 2 PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELEen sportieve sticker set die ideaal is voor bedrijfsreclame, clubnamen of net wat jij wilt in te verwerken op je auto. Geef bij het kopje tekst aan wat ..

€ 59,95

Limited striping passend op Opel

LIMITED STRIPING 2 PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELEen sportieve sticker set die ideaal is als je jouw Opel wilt voorzien van een sportief, exclusief maar subtiel tintje. Je kunt zelf de kleur van de tek..

€ 34,95

Viperstriping passend op Opel

VIPERSTRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELDeze striping is volledig naar eigen smaak aan te passen en geschikt voor alle modellen en jaargangen van Opel zoals de Astra, Kadett, Mokka, Karl etc.LENGTE..

€ 59,95

Bonnet stripes 1 passend op Opel

BONNET STRIPES 1 PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELEen set van de klassieke bonnet stripes (motorkap strepen) zoals ze eigenlijk op elke Opel moeten zitten. Universeel te gebruiken op alle modellen zoals&n..

€ 29,95

Bonnet stripes 2 (two-tone) passend op Opel

BONNET STRIPES 2 (TWO-TONE) PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELEen set van de klassieke bonnet stripes (motorkap strepen) met een gekleurd randje zoals ze eigenlijk op elke Opel moeten zitten. Universeel te..

€ 39,95

Bonnet stripes 3 passend op Opel

SEAT BONNET STRIPES 3 PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELDeze set van 2 bonnet stripes (motorkap strepen) geeft jou Opel Adam, Corsa of Astra een sportief en agressief uiterlijk. Universeel te geb..

€ 29,95

Bonnet stripes 4 passend op Opel

BONNET STRIPES 4 PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELEen sportieve set bonnetstripes (motorkap stickers of strepen) voor op elk model Opel zoals de Adam, Corsa of Astra.Als extra kun je 2 rechte stripes..

€ 34,95

Bonnet stripe checkered passend op Opel

BONNET STRIPE CHECKERED PASSEND OP ALLE MODELLEN OPELEen sportieve variant van een bonnetstripe, met een checkered patroon erin verwerkt. Uiteraard is ook deze sticker net zoals de meeste andere Opel ..

€ 24,95

Opel Astra sticker

OPEL ASTRA STICKER Voor de liefhebbers van Opel, deze sticker in het klein of juist groot. Deze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de speelkamer of bij je vader op kantoor..

€ 17,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4856 reviews.