Opel stickers - Stickers per automerk

Opel stickers - Stickers per automerk

Onze Opel stickers en stripings zijn in de meeste gevallen universeel te gebruiken. Staat de sticker afgebeeld op een Opel Astra, maar heb jij een Opel Adam, of een echte GSI? Geen probleem, want dan is de sticker ook voor jouw auto geschikt. Bij al onze autostickers staan de afmetingen vermeld. Mocht je toch nog twijfelen...neem dan even contact met ons op. Kloppen de afmetingen van de sticker niet met jouw auto? Dan maken wij ze passend voor je!

Wist je dat bijna al onze andere stickers ook op jouw auto passen?  Kijk dus ook zeker even bij de andere categorieën.

Weergegeven:
Sorteren op:

Opel Bonnet stripes 1

OPEL BONNET STRIPES 1Een set van de klassieke bonnet stripes (motorkap strepen) zoals ze eigenlijk op elke Opel moeten zitten. Universeel te gebruiken op alle modellen zoals de Adam, Corsa of Ast..

€ 29,95

Opel Bonnet stripes 2 (two-tone)

OPEL BONNET STRIPES 2 (TWO-TONE)Een set van de klassieke bonnet stripes (motorkap strepen) met een gekleurd randje zoals ze eigenlijk op elke Opel moeten zitten. Universeel te gebruiken op alle modell..

€ 39,95

Opel Bonnet stripes 3

SEAT BONNET STRIPES 3Deze set van 2 bonnet stripes (motorkap strepen) geeft jou Opel Adam, Corsa of Astra een sportief en agressief uiterlijk. Universeel te gebruiken op alle auto's van Opel..

€ 29,95

Opel Bonnet stripes 4

OPEL BONNET STRIPES 4Een sportieve set bonnetstripes (motorkap stickers of strepen) voor op elk model Opel zoals de Adam, Corsa of Astra.Als extra kun je 2 rechte stripes voor de achterzijde meeb..

€ 34,95

Opel Bonnet stripe checkered

OPEL BONNET STRIPE CHECKEREDEen sportieve variant van een bonnetstripe, met een checkered patroon erin verwerkt. Uiteraard is ook deze sticker net zoals de meeste andere Opel stickers universeel te ge..

€ 24,95

Opel Adam checkered striping

OPEL ADAM CHECKERED STRIPINGDeze universele checkered striping past op alle modellen Opel zoals bijvoorbeeld de Adam, de Corsa, maar ook de nostalgische Kadett GSI bijvoorbeeld.De set bestaat uit..

€ 64,95

Opel checkered striping 1

OPEL CHECKERED STRIPING 1Deze universele checkered striping past op alle modellen Opel zoals de Adam, Corsa, Astra of bijvoorbeeld de Vectra. Dit is een complete set voor zowel de voorzijde, het ..

€ 59,95

Opel checkered striping 2

OPEL CHECKERED STRIPING 2Deze universele checkered striping past op alle modellen Opel zoals de Adam, Corsa, Astra of bijvoorbeeld de Vectra. De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden v..

€ 64,95

Opel checkered striping 3

OPEL CHECKERED STRIPING 3Verander je Opel in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken steeds iets kleiner worden. De hoeken van de blokken zijn li..

€ 59,95

Opel striping 1

OPEL STRIPING 1Een striping set voor alle Opels zoals de Adam, de Astra of bijvoorbeeld een Vectra. De striping is een brede band in kleur naar keuze met daarin het logo van Opel verwerkt. AFMETI..

€ 59,95

Opel Striping 2

OPEL STRIPING 2Een striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon en de tekst competition. Aan de ene zijde zit de letters C in het middenvlak, en aan de andere zijde de letter N. Je ..

€ 59,95

Opel Striping 3

OPEL STRIPING 3Een striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon.AFMETING:De hoogte per sticker is 15 cm, de lengte is 180 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt met he..

€ 59,95

Opel checkered striping 4

OPEL CHECKERED STRIPING 4Verander je Opel in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken gelijk blijven in afmeting. De hoeken van de blokken zijn li..

€ 59,95

Opel OPC striping 1

OPEL OPC STRIPING 1Een striping set voor alle Opels zoals de Adam, de Astra of bijvoorbeeld een Vectra. De striping is een brede band in kleur naar keuze met daarin het logo van OPC verwerkt. AFM..

€ 59,95

Opel GSI striping 1

OPEL GSI STRIPING 1Een striping set voor alle GSI Opels zoals Kadett of Corsa. De striping is een brede band in kleur naar keuze met daarin een fullcolour GSI logo verwerkt. AFMETING:De hoogte va..

€ 64,95

Opel Manta GTE sticker set

OPEL MANTA GTE STICKERSETEen sticker set voor de Opel Manta GTE.AFMETING:De hoogte van de stickers is 5 cm, de lengte 50 cm.  EXTRA INFORMATIE:Dit zijn niet de originele stickers van Opel zelf, m..

€ 19,95

Opel daksticker

OPEL DAKSTICKEREen daksticker voor je OPEL met de tekst Opel Performance Team en een geblokt patroon. Deze sticker is ideaal om te combineren met een van onze sportieve side stripings.AFMETING:Deze st..

€ 34,95

Opel remklauw sticker

OPEL REMKLAUW STICKERDe prijs is per setje van 2 stickers.Uiteraard hebben wij nog veel meer remklauw stickers te koop. Onze volledige collectie vind je hier.AFMETING:1: lengte 50 mm2: lengt..

€ 6,95

Opel Astra sticker

OPEL ASTRA STICKER Voor de liefhebbers van Opel, deze sticker in het klein of juist groot. Deze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de speelkamer of bij je vader op kantoor..

€ 17,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3282 reviews.