Mini Cooper stickers - Stickers per automerk

Mini Cooper stickers - Stickers per automerk

 

Stickers & Stripings op je Mini Cooper

De Mini Cooper lijkt wel gemaakt om stickers op te plakken. Niet voor niets kun je bij Mini Cooper zelf de auto met allerlei stickers kopen, of deze achteraf nabestellen. Het nadeel is echter wel dat dit redelijk kostbaar is, vooral als je het achteraf wilt doen. Maar dat hoeft niet! Wij bieden een grote verzameling aan stickers voor de Mini Cooper aan tegen betaalbare prijzen.

Wij hebben een enorme collectie aan stickers voor de Mini Cooper. Naast de bekende bonnet stripes is er een grote keuze aan stickers voor op de zijkant. Ons aanbod varieert van sportieve stripes met het Cooper logo erin verwerkt tot complete race stripings waarmee je gelijk aan de start van de Mini Challenge kunt verschijnen.

 

Bonnet stripes / motorkap stickers voor je Mini Cooper

Eigenlijk kan je Mini Cooper niet zonder deze zeer herkenbare strepen op de motorkap. Al in de verte kun je een Mini Cooper hieraan herkennen. Wij leveren deze stickers in diverse soorten en maten. Universeel in een enkele kleur, waarbij je kunt kiezen uit meer dan 25 kleuren, of in de 2 kleuren varianten waarbij je zelf de kleur voor de brede binnenbaan en de smalle zijstroken kunt kiezen. Uiteraard leveren wij ook de herkenbare motorkap stickers van de Countryman. Ook deze kun je zonder problemen op een ander model Mini Cooper plakken.

  

Waarom zijn onze Mini Cooper stickers zo goedkoop?

Waarom zijn onze stickers goedkoop en bij Mini Cooper zo duur? Laten we je op de eerste plaats gerust stellen: de kwaliteit is hetzelfde! Bij ons betaal je echter niet voor de merknaam en de dure marketingcampagnes. Je betaald gewoon een eerlijke prijs voor te gekke stickers. En je moet de stickers natuurlijk zelf op je Mini Cooper (laten) plakken.Ben je dus op zoek naar bonnet stripes, motorkap stickers, stripings of dakstickers voor je Mini Cooper? Dan zit je bij ons goed. En staan de stickers die jij wilt er niet bij? Stuur ons dan een foto en wij gaan kijken of we ze toch voor je kunnen maken.

 

Hoe zit het met de kwaliteit?

Uiteraard staat bij ons net als bij jou kwaliteit voorop. Wij krijgen regelmatig de vraag of de auto stickers niet verkleuren of los gaan laten. Echt niet! Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsmerken folie van topmerken zoals 3M en Oracle. Je hoeft dus niet bang te zijn dat wij goedkope vinyl folie gebruiken. De meeste stickers worden gesneden uit speciaal stickervinyl voor montage op auto's. Deze stickers hebben een kleurgarantie van 7 jaar bij normaal buitengebruik. Ook krimpen onze stickers na het plakken niet. Je hoeft dus niet bang te zijn voor lelijke plakrandjes na verloop van tijd. 

 

Duidelijke uitleg over het plakken van de auto stickers

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de stickers goed plakt volgens de regels. Hoe je de auto stickers moet plakken kun je lezen in onze plakinstructies onder het kopje informatie, en wij leveren bij iedere bestelling een duidelijke beschrijving mee met een test sticker zodat je eerst even kunt oefenen. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder.

 

Welke stickers passen op jouw Mini Cooper?

Belangrijk om te weten: bijna al onze Mini Cooper stickers zijn universeel te gebruiken op alle modellen en jaargangen. De afmetingen staan bij de stickers vermeld. Mocht je twijfelen? Neem dan even contact met ons op en wij passen de stickers indien nodig aan voor jouw model Mini Cooper.Wist je trouwens dat ook bijna al onze andere auto stickers en auto stripings ook op de Mini Cooper passen?  Kijk dus ook zeker even bij de andere stickers.

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Mini Cooper Bonnet stripes 1

MINI COOPER BONNET STRIPES 1Een set van de klassieke bonnet stripes (motorkap strepen) zoals ze eigenlijk op elke Mini Cooper moeten zitten. Universeel te gebruiken op alle modellen van de Mini Cooper..

€ 29,95

Mini Cooper Bonnet stripes 2 (two-tone)

MINI COOPER BONNET STRIPES 2 (TWO-TONE)Een set van de klassieke bonnet stripes (motorkap strepen) met een gekleurd randje zoals ze eigenlijk op elke Mini Cooper moeten zitten. Universeel te gebruiken ..

€ 39,95

Mini Cooper Bonnet stripes 3

MINI COOPER BONNET STRIPES 3Deze set van 2 bonnet stripes (motorkap strepen) geeft jou Mini Cooper een sportief en agressief uiterlijk. Universeel te gebruiken op alle modellen van Mini Cooper.AFMETIN..

€ 29,95

Mini Cooper Bonnet stripes 4

MINI COOPER BONNET STRIPES 4In de stijl van de Mini Countryman, maar deze bonnet stripes (motorkap strepen) kun je natuurlijk op iedere ander model Mini plakken.Als extra kun je 2 rechte stripes voor ..

€ 34,95

Mini Cooper Bonnet stripes 5

MINI COOPER BONNET STRIPES 5Checkered style bonnet stripes welke een mooie aanvulling zijn als je onze geblokte striping voor de zijkanten al hebt. Heb je deze nog niet? Dan ben je goedkoper..

€ 29,95

Mini Cooper Bonnet stripes 6

MINI COOPER BONNET STRIPES 6Ze zijn leuk! Zet je motorkap vast met deze bonnet stripes met een print van een leren riem.Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'motorkap strepen' genoemd. ..

€ 39,95

Mini Cooper Countryman Bonnet stripes

MINI COOPER BONNET STRIPES 4De bekende stripes van de Countryman. Deze stickers zijn gelijk aan het origineel van Mini zelf.Als extra kun je 2 rechte stripes voor de achterzijde meebestellen met een l..

€ 34,95

Mini Cooper Logo striping

MINI COOPER LOGO STRIPING SET - STICKERSEen set van 2 side stripings met het Cooper logo erin verwerkt.Deze stickers zijn op alle modellen van Mini te gebruiken zolang de ruimte tussen de wielkasten n..

€ 59,95

Mini Cooper Works striping

MINI COOPER WORKS STRIPING SET - STICKERSEen set van 2 side stripings in de Cooper Works stijl.Deze stickers zijn op alle modellen van Mini te gebruiken zolang de ruimte tussen de wielkasten niet grot..

€ 59,95

Mini Cooper Works striping 2

MINI COOPER WORKS STRIPING SET - STICKERS 2Een set van 2 side stripings in de Cooper Works stijl.Uiteraard ook zeer geschikt voor de Mini Classic.AFMETING:De lengte per stripe is 170 cm, de hoogte 13 ..

€ 59,95

Mini Cooper zijkant stickers

MINI COOPER ZIJKANT STICKERSEen set van 2 side stripings om je Mini Cooper een sportief uiterlijk te geven.Deze stickers zijn voor geschikt voor meeste modellen Mini. Controleer voor de zekerheid of d..

€ 59,95

Mini Cooper John striping

MINI COOPER JOHN STRIPING - STICKERSEen set van 2 side stripings met de handtekening van John Cooper erin verwerkt.Deze stickers zijn op alle modellen van Mini te gebruiken zolang de ruimte tussen de ..

€ 59,95

Mini Cooper checkered striping set

MINI COOPER CHECKERED STRIPING SETDeze sportieve checkered striping set die universeel passend is (te maken) voor alle modellen Mini Cooper. Sterker nog, je kunt hem zo op een Citroen C1 of Ford Focus..

€ 99,95

Mini Cooper Race striping

MINI COOPER RACE STRIPING - STICKERSGeef je Mini Cooper een race uiterlijk met de Challenge sticker set. Uiteraard kun je zelf bepalen welk nummer erop komt te staan.Universeel te gebruiken voor alle ..

€ 129,95

Mini Cooper Race striping 2

MINI COOPER RACE STRIPING 2 - STICKERSGeef je Mini Cooper een race uiterlijk met de Challenge sticker set. Uiteraard kun je zelf bepalen welk nummer erop komt te staan.Universeel te gebruiken voor all..

€ 129,95

Mini Cooper Race striping 3

MINI COOPER RACE STRIPING 3 - STICKERSGeef je Mini Cooper een race uiterlijk met de Challenge sticker set. Uiteraard kun je zelf bepalen welk nummer erop komt te staan.Universeel te gebruiken voor all..

€ 199,95

Mini Cooper vrroooommm

MINI COOPER STRIPING VRROOOOMMMEen van onze favoriete stickers, maar je moet er wel wat humor voor hebben. Een vrroooommm sticker voor op je auto. Je kunt hem in het groot op de zijkant plakken, of in..

€ 7,95

Striping competition Mini

STRIPING COMPETITION MINIEen striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon en de tekst competition. Aan de ene zijde zit de letters C in het middenvlak, en aan de andere zijde de let..

€ 59,95

Mini Cooper checkered striping 1

MINI COOPER CHECKERED STRIPING 1Deze sportieve checkered striping past op alle modellen Mini Cooper. De set bestaat uit 2 stripings voor beide zijden van je auto. De uitloop van de sticker i..

€ 64,95

Mini Cooper checkered wave striping

MINI COOPER CHECKERED WAVE STRIPINGVerander je Mini in een nog sportievere auto met deze striping die uitloopt in een checkered (geblokt) patroon. Doordat je zelf de lengte van de sticker kunt bepalen..

€ 59,95

Mini Cooper handtekening stickers

MINI COOPER HANDTEKENING STICKERS Een universele striping met de handtekening van John Cooper eruit gesneden (deze krijgt dus de kleur van je auto.) AFMETING:150 x 11cm(Uiteraard bestaat dez..

€ 49,95

Mini Cooper IENIEMINI stickers

MINI COOPER IENIEMINI STICKERS Een universele striping met de tekst Ieniemini Limited Edition eruit gesneden (deze krijgt dus de kleur van je auto.) Wie is er niet groot mee geworden!AFMETIN..

€ 49,95

Mini Cooper MINI stickers

MINI COOPER MINI STICKERS Een universele striping met de tekst MINI eruit gesneden (deze krijgt dus de kleur van je auto.) AFMETING:150 x 11cm(Uiteraard bestaat deze set uit 2 stickers voor ..

€ 49,95

Mini Cooper power striping

MINI COOPER POWERSTRIPINGVerander je Mini in een nog sportievere auto met deze striping die geïnspireerd is op de oude amerikaanse straatrace wagens. AFMETING:De hoogte per sticker is 31 cm, de l..

€ 49,95

Mini Cooper S stickers

MINI COOPER S STICKERS Een universele striping met de tekst COOPER S eruit gesneden (deze krijgt dus de kleur van je auto.) AFMETING:150 x 11cm(Uiteraard bestaat deze set uit 2 stickers voor..

€ 49,95

Mini Cooper checkered striping 2

MINI COOPER CHECKERED STRIPING 2 - STICKERSEen set van 2 geblokte race stripings voor de zijkanten van je Mini Cooper. AFMETING:Per stripe is de afmeting 15  x 200 cm. EXTRA INFORMATIE:..

€ 59,95

Mini Cooper checkered striping 3

MINI COOPER CHECKERED STRIPING 3 - STICKERSEen set van 2 geblokte race stripings voor de zijkanten van je Mini Cooper. Normaal noemt men dit een checkered stripe, maar wij vinden deze unieke variant m..

€ 59,95

Mini Cooper checkered striping 4

MINI COOPER CHECKERED STRIPING 4Een set van 2 klassieke zwart/wit geblokte stripings voor je Mini Cooper. Je kunt de stickers op de zijkant, het dak of de motorkap en achterklep plakken.AFMETING:..

€ 39,95

Mini Cooper checkered striping 5

CHECKERED STRIPING 5Een set van 2 checkered flag stripings voor de zijkanten van je Mini Cooper.AFMETING:Per stripe is de afmeting ong. 110 x 40 cm. PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring h..

€ 59,95

Mini Cooper checkered striping 6

MINI COOPER CHECKERED STRIPING 6Verander je Mini Cooper in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken van gelijke afmeting blijven. De hoeken van de..

€ 59,95

Mini Cooper checkered striping 7

MINI COOPER CHECKERED STRIPING 7Verander je Mini Cooper in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken steeds iets kleiner worden. De hoeken van de b..

€ 59,95

Mini Cooper checkered striping 8

MINI COOPER CHECKERED STRIPING 8Verander je Mini Cooper in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon. Deze striping is een mooie manier om jouw Mini Cooper er sportie..

€ 59,95

Mini Cooper checkered striping 9

MINI COOPER CHECKERED STRIPING 9Verander je Mini Cooper in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon. Deze striping is een mooie manier om jouw Mini Cooper er sportie..

€ 59,95

Mini Cooper Martini striping

MINI COOPER MARTINI STRIPING - STICKERSWil jij een echt apart en sportief uiterlijk voor je Mini Cooper? Dan is onze Martini sticker set precies wat jij zoekt voor jouw auto.AFMETINGEN:2x Martini stri..

€ 99,95

Mini Cooper striping 1

MINI COOPER STRIPING 1 - STICKERSEen volledige viperstriping sticker set voor je Mini Cooper. Heb jij een clubman, of gewoon wat meer lengte nodig voor het dak, dan kun je de striping voor het dak ook..

€ 99,95

Mini Cooper striping 2

MINI COOPER STRIPING 2 - STICKERSEen volledige viperstriping sticker set voor je Mini Cooper. Heb jij een clubman, of gewoon wat meer lengte nodig voor het dak, dan kun je de striping voor het dak ook..

€ 74,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3286 reviews.