Kia Herbie sticker set Kia stickers

KIA HERBIE STICKER SET

Heb jij altijd al een originele Kia willen hebben? Deze reproductie set van de bekende Herbie stickers zijn naar eigen smaak aan te passen zodat jouw Kia Picanto, Cee'd of Rio een hoop glimlachen op zal leveren.


VERSIE:

1: het cijfer 53 is niet origineel en strak vormgegeven

2: het cijfer 53 is zoals het origineel


AFMETING:

Je kunt zelf de diameter van de witte cirkel kiezen:

Afmeting 1: 20 cm diameter

Afmeting 2: 30 cm diameter

Afmeting 3: 40 cm diameter

1x een rood,wit & blauwe striping van 175 x 20 cm

1x een rood,wit & blauwe striping van 160 x 20 cm

1x een rood,wit & blauwe striping van 100 x 20 cm

3x een witte cirkel met het getal 53 in het zwart (diameter naar keuze)


PLAKADVIES:

Omdat dit grote stickers zijn met een groot oppervlakte raden wij aan om deze autostickers nat te plakken. Ze zitten dan niet gelijk vast en de kans op bubbeltjes onder de sticker is kleiner. Ben je een geoefende plakker dan kun je hem ook droog aanbrengen. Kijk bij onze plakinstructies voor meer informatie. Bij de kever kan het zijn dat je een föhn nodig hebt om de stickers netjes over de bollingen van de auto te plakken. De stickers worden flexibel door deze te verhitten.


KIA STICKERS VAN STICKYTHINGS:

Kia heeft veel leuke en sportieve auto's. Soms zijn het fabrieks af al sportieve uitvoeringen, en soms zijn het wat meer standaard uitvoeringen. Voor beide versies zijn onze stickers ideaal. De van zichzelf al leuke en sportieve auto wordt hierdoor nog sportiever. Autostickers en stripings zijn dus de ideale combinatie met de Kia. Van stoere viperstripes tot aan vrolijke aan vrolijke bloemstickers.

Stickythings maakt al jaren autostickers voor je Kia.  Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracal. Doordat wij alle stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Wist je dat bijna alle onze stickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Je kunt ook stickers van een Renault plakken op een Kia en andersom! Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus stickers of een striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij deze indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een te gek bestickerde Kia op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jou kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee waar je graag een sticker van hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je autostickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.


Heb je nog meer redenen nodig om je Kia stickers bij ons te bestellen?Specificatie
ModelUniverseel

Kia Herbie sticker set - Kia stickers kopen

  • Model: VW016
  • € 119,95

  •   Fullcolor sticker set met UV coating

      Universeel te gebruiken op alle Kia's


    Voor meer informatie scroll je naar beneden.

Beschikbare opties:

Tags: kia, herbie, sticker, set, stickers