Stickers voor Kia - Stickers per automerk

Stickers voor Kia - Stickers per automerk

Onze stickers en stripings passend op Kia zijn in de meeste gevallen universeel te gebruiken. Staat de sticker afgebeeld op een Kia Picanto, maar heb jij een Kia Rio, of een Cee'd? Geen probleem, want dan is de sticker ook voor jouw auto geschikt. Bij al onze autostickers staan de afmetingen vermeld. Mocht je toch nog twijfelen...neem dan even contact met ons op. Kloppen de afmetingen van de sticker niet met jouw auto? Dan maken wij ze passend voor je!

Wist je dat bijna al onze andere stickers ook op jouw auto passen?  Kijk dus ook zeker even bij de andere categorieën.

Weergegeven:
Sorteren op:

Kia Bonnet stripes 1

RENAULT BONNET STRIPES 1Dacht jij dat Bonnet stripes (motorkap strepen) alleen voor de Mini Cooper waren? Deze set van 2 bonnetstripes geeft jou Kia een sportief en agressief uiterlijk. Universee..

€ 29,95

Kia Bonnet stripes 2 (two-tone)

KIA BONNET STRIPES 2Dacht jij dat Bonnet stripes (motorkap strepen) alleen voor de Mini Cooper waren? Je kunt de kleursamenstelling volledig zelf bepalen. In het kleurkeuze menu kies je met kleur..

€ 39,95

Kia Bonnet stripes 3

KIA BONNET STRIPES 3Dacht jij dat Bonnet stripes (motorkap strepen) alleen voor de Mini Cooper waren? Deze set van 2 bonnetstripes geeft jouw Kia een sportief en agressief uiterlijk. Universeel t..

€ 29,95

Kia Bonnet stripes 4

KIA BONNET STRIPES 4Dacht jij dat Bonnet stripes (motorkap strepen) alleen voor de Mini Cooper waren? Deze set van 2 bonnetstripes geeft jouw Kia een sportief en agressief uiterlijk. Universeel t..

€ 34,95

Kia Bonnet stripes 5

KIA BONNET STRIPES 5Ze zijn leuk! Zet je motorkap vast met deze bonnet stripes met een print van een leren riem.Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'motorkap strepen' genoemd. Ze geven..

€ 39,95

Kia Bonnet stripe checkered

KIA BONNET STRIPE CHECKEREDEen sportieve variant van een bonnetstripe, met een checkered patroon erin verwerkt. Uiteraard is ook deze sticker net zoals de meeste andere Kia stickers universeel te gebr..

€ 24,95

Kia checkered striping

KIA CHECKERED STRIPINGDeze universele checkered striping past op alle modellen Kia zoals de Picanto of bijvoorbeeld de Venga. De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je auto.Door ..

€ 64,95

Kia checkered striping 2

KIA CHECKERED STRIPING 2Verander je Kia in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken steeds iets kleiner worden. De hoeken van de blokken zijn lich..

€ 59,95

Kia checkered striping 3

KIA CHECKERED STRIPING 3Verander je Kia in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken allemaal dezelfde afmeting hebben. De hoeken van de blokken zi..

€ 59,95

Kia checkered striping 4

KIA CHECKERED STRIPING 4Verander je Kia in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon. Deze striping is een mooie manier om je Kia er sportiever uit te laten zien. Wij..

€ 59,95

Kia checkered striping 5

KIA CHECKERED STRIPING 5Verander je Kia in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon. Deze striping is een mooie manier om je Kia er sportiever uit te laten zien. Wij..

€ 59,95

Kia striping 3

KIA STRIPING 3Een striping voor beide zijden van je auto met een blokpatroon en de tekst SPORT erin verwerkt. Zowel de tekst als het blokpatroon zijn uitgesneden en krijgen de kleur van je auto.Deze s..

€ 59,95

Kia Striping 4

KIA STRIPING 4Een striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon.AFMETING:De hoogte per sticker is 15 cm, de lengte is 180 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt met het..

€ 59,95

Kia Striping 5

KIA STRIPING 5Een striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon.AFMETING:De hoogte per sticker is 15 cm, de lengte is 180 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt met het..

€ 59,95

Kia Picanto striping 1

KIA PICANTO STRIPING 1Een striping set voor alle modellen en jaargangen van de  Kia Picanto. De striping is een brede band in kleur naar keuze met daarin de tekst Picanto Sport verwerkt. AFM..

€ 59,95

Kia Race striping

KIA RACE STRIPINGGeef je Kia een race uiterlijk met de Challenge sticker set. Uiteraard kun je zelf bepalen welk nummer erop komt te staan.Universeel te gebruiken voor alle modellen Kia, en makkelijk ..

€ 129,95

Kia Herbie sticker set

KIA HERBIE STICKER SETHeb jij altijd al een originele Kia willen hebben? Deze reproductie set van de bekende Herbie stickers zijn naar eigen smaak aan te passen zodat jouw Kia Picanto, Cee'd of Rio ee..

€ 119,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4856 reviews.