Fiat stickers - Stickers per automerk

Fiat stickers - Stickers per automerk

 

Stickers & Stripings op je Fiat

Een Fiat is een perfecte auto om stickers op te plakken. Niet voor niets kun je bij Fiat zelf de auto met allerlei stickers kopen, of deze achteraf nabestellen. Een goed voorbeeld hiervan is de Fiat 500 waarvoor diverse ontwerpen te koop zijn. Het nadeel is echter wel dat deze redelijk kostbaar zijn, vooral als je deze achteraf wilt toevoegen. Maar dat hoeft niet! Wij bieden een grote verzameling stickers voor jouw model Fiat aan tegen betaalbare prijzen.

Wij hebben een enorme collectie aan stickers voor de Fiat. Naast de bekende stickers voor de Fiat 500 is er een grote keuze aan stickers voor op de zijkant, motorkap of het dak. Ons aanbod varieert van sportieve stripes voor op de zijkant tot complete race stripings waarmee je gelijk aan de start van een open dag op Zandvoort kunt verschijnen.

  

Waarom zijn onze Fiat stickers zo goedkoop?

Waarom zijn onze stickers goedkoop en bij de Fiat dealer zo duur? Laten we je op de eerste plaats gerust stellen: de kwaliteit is hetzelfde! Bij ons betaal je echter niet voor de merknaam en de dure marketingcampagnes. Je betaald gewoon een eerlijke prijs voor te gekke stickers. En je moet de stickers natuurlijk zelf op je Fiat (laten) plakken.Ben je dus op zoek naar bonnet stripes, motorkap stickers, stripings of dakstickers voor je Fiat 500 of Punto? Dan zit je bij ons goed. En staan de stickers die jij wilt er niet bij? Stuur ons dan een foto en wij gaan kijken of we ze toch voor je kunnen maken.

 

Hoe zit het met de kwaliteit?

Uiteraard staat bij ons net als bij jou kwaliteit voorop. Wij krijgen regelmatig de vraag of de auto stickers niet verkleuren of los gaan laten. Echt niet! Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsmerken folie van topmerken zoals 3M en Oracle. Je hoeft dus niet bang te zijn dat wij goedkope vinyl folie gebruiken. De meeste stickers worden gesneden uit speciaal stickervinyl voor montage op auto's. Deze stickers hebben een kleurgarantie van 7 jaar bij normaal buitengebruik. Ook krimpen onze stickers na het plakken niet. Je hoeft dus niet bang te zijn voor lelijke plakrandjes na verloop van tijd. 

 

Duidelijke uitleg over het plakken van de Fiat stickers

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de stickers goed plakt volgens de regels. Hoe je de auto stickers moet plakken kun je lezen in onze plakinstructies onder het kopje informatie, en wij leveren bij iedere bestelling een duidelijke beschrijving mee met een test sticker zodat je eerst even kunt oefenen. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder.

 

Welke stickers passen op jouw Fiat?

Belangrijk om te weten: bijna al onze Fiat stickers zijn universeel te gebruiken op alle modellen en jaargangen. De afmetingen staan bij de stickers vermeld. Mocht je twijfelen? Neem dan even contact met ons op en wij passen de stickers indien nodig aan voor jouw model Fiat.Wist je trouwens dat ook bijna al onze andere auto stickers en auto stripings ook op de Fiat passen?  Kijk dus ook zeker even bij de andere stickers.

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Fiat Abarth Bonnet stripe 1

FIAT ABARTH BONNET STRIPE 1Een coole sticker voor op de motorkap van je Fiat (Abarth.) Deze sticker past op alle modellen Fiat, dus ook de 500 en de Punto.AFMETING:38  x 100 cm. PLAKADVIES:I..

€ 39,95

Fiat Abarth Bonnet stripe 2

FIAT ABARTH BONNET STRIPE 2Een coole sticker voor op de motorkap van je Fiat (Abarth.) Deze sticker past op alle modellen Fiat, dus ook de 500 en de Punto.AFMETING:35 x 120 cm. PLAKADVIES:Indien ..

€ 39,95

Fiat Bonnet stripes 1

FIAT BONNET STRIPES 1Niet alleen voor de mini! Deze bonnetstripes (oftewel motorkap strepen of stickers) maken jouw Fiat helemaal af. Te gebruiken op alle modellen Fiat zoals de 500, de Punto, etc.AFM..

€ 29,95

Fiat Bonnet stripes 2 (two-tone)

FIAT BONNET STRIPES 2 (TWO-TONE)Een set van de klassieke bonnet stripes (motorkap strepen) met een gekleurd randje zoals ze eigenlijk op elke Fiat moeten zitten. Universeel te gebruiken op alle modell..

€ 39,95

Fiat Bonnet stripes 3

FIAT BONNET STRIPES 3Niet alleen voor de mini! Deze bonnetstripes (oftewel motorkap strepen of stickers) maken jouw Fiat helemaal af. Te gebruiken op alle modellen Fiat zoals de 500, de Punto, etc.AFM..

€ 29,95

Fiat Bonnet stripes 4

FIAT BONNET STRIPES 4Bekend van de Mini Cooper, maar deze bonnet stripes (motorkap strepen) kun je natuurlijk op iedere model Fiat plakken.Als extra kun je 2 rechte stripes voor de achterzijde meebest..

€ 29,95

Fiat Bonnet stripes 5

FIAT BONNET STRIPES 5Ze zijn leuk! Zet je motorkap vast met deze bonnet stripes met een print van een leren riem.Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'motorkap strepen' genoemd. Ze geve..

€ 39,95

Fiat Bonnet stripe checkered

FIAT BONNET STRIPE CHECKEREDEen sportieve variant van een bonnetstripe, met een checkered patroon erin verwerkt. Uiteraard is ook deze sticker net zoals de meeste andere Fiat stickers universeel te ge..

€ 24,95

Fiat Bonnet stripe Tricolore

FIAT  BONNET STRIPE TRI COLOREEen coole sticker voor op de motorkap van je Fiat in de welbekende tricolore stijl. Deze sticker past op alle modellen Fiat, dus ook de 500 en de Punto.AFMETING:45 x..

€ 24,95

Italiaanse vlag striping

ITALIAANSE VLAG STRIPINGDe bekende Tricolore striping, oftewel Italiaanse vlag kleuren striping om op alle modellen Fiat te plakken. Je kunt zelf de gewenste afmetingen bepalen van de strook..

€ 19,95

Fiat italiaanse vlag tri colore striping

FIAT ITALIAANSE VLAG STRIPING - TRI COLOREDe bekende Tricolore striping, oftewel Italiaanse vlag kleuren striping om op alle modellen Fiat te plakken. Dit is een volledige set om beide ..

€ 64,95

Fiat Abarth striping 1

FIAT ABARTH STRIPING 1De oude hoge versie van de Fiat Abarth striping, te gebruiken voor alle modellen Fiat. Deze striping past op een 500, een Punto etc. Uiteraard bestaat deze set uit 2 stickers voo..

€ 54,95

Fiat Abarth striping 2

FIAT ABARTH STRIPING 2De moderne lagere versie van de Fiat Abarth striping, te gebruiken voor alle modellen Fiat. Deze striping past op een 500, een Punto etc. Uiteraard bestaat deze set uit 2 sticker..

€ 54,95

Fiat Abarth striping 3

FIAT ABARTH STRIPING 3De oude hoge versie van de Fiat Abarth striping, echter met je eigen tekst ipv het Abarth logo. Te gebruiken voor alle modellen Fiat. Deze striping past op een 500, een Punto etc..

€ 54,95

Fiat Abarth striping 4

FIAT ABARTH STRIPING 4De oude hoge versie van de Fiat Abarth striping, echter met je eigen tekst ipv het Abarth logo. Te gebruiken voor alle modellen Fiat. Deze striping past op een 500, een Punto etc..

€ 54,95

Fiat Abarth striping 5

FIAT ABARTH STRIPING 5De oude hoge versie van de Fiat Abarth striping, maar dan zonder tekst erin. Te gebruiken voor alle modellen Fiat. Deze striping past op een 500, een Punto etc. Uiteraard bestaat..

€ 54,95

Fiat Abarth sticker set

FIAT ABARTH STICKER SETEen zeer complete sticker set te gebruiken voor vrijwel alle modellen van Fiat. De stickers voor het dak worden te ruim geleverd en dienen na het plakken zelf langs de dakrand o..

€ 99,95

Fiat Herbie sticker set

FIAT HERBIE STICKER SETHeb jij altijd al een originele Fiat willen hebben? Deze reproductie set van de bekende Herbie stickers zijn naar eigen smaak aan te passen zodat jouw Fiat Punto of 500 een hoop..

€ 119,95

Fiat Sport striping

FIAT SPORT STRIPINGEen sportieve striping voor de Fiat 500, Punto, Seicento of andere modellen. AFMETING:De afmeting per stripe is 200 x 22 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt me..

€ 54,95

Fiat striping sport 2

FIAT STRIPING SPORT 2Verander je Fiat in een nog sportievere auto met deze striping die geïnspireerd is op de oude amerikaanse straatrace wagens. Deze striping past op alle modellen fiat, dus zeker ni..

€ 44,95

Fiat 500 striping 1

FIAT 500 STRIPING 1Een sportieve striping voor de Fiat 500 in een 'Abarth look'.AFMETING:De afmeting per stripe is 175 x 13 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt met het plakken van aut..

€ 54,95

Fiat 500 striping 2

FIAT 500 STRIPING 2Een sportieve striping voor de Fiat 500 in een 'Abarth look'.AFMETING:De afmeting per stripe is 180 x 13 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring hebt met het plakken van aut..

€ 54,95

Fiat 500 striping 3

FIAT 500 STRIPING 3Een sportieve striping voor de Fiat 500 welke over de gehele auto door loopt.AFMETING:De afmeting per stripe is 292 x 6 cm.EXTRA INFORMATIE:De tekst wordt uit de sticker gesneden en..

€ 69,95

Fiat 500 striping 4

FIAT 500 STRIPING 4Een sportieve striping set voor de Fiat 500.AFMETING:De afmeting per stripe is 166 x 7 cm.EXTRA INFORMATIE:De tekst wordt uit de sticker gesneden en krijgt de kleur van je auto.&nbs..

€ 54,95