Citroen DS3 sticker set Citroen stickers

CITROEN DS3 STICKER SET

Wil jij het wat extremer aanpakken, dan kun je voordelig je DS3 beplakken met deze set stickers.


INHOUD & AFMETING:

1x daksticker 98 x 75 cm

1x ster sticker 65 x 57 cm

2x logo stickers 65 x 14 cm


CITROEN STICKERS VAN STICKYTHINGS:

Stickythings is een van de grootste producenten van autostickers voor je Citroen van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Wist je dat bijna alle onze Citroen stickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Heb jij een Citroen C1 maar staat de sticker afgebeeld op een Citroen C2? Dan is de kans zeer groot dat deze toch past. Sterker nog, je kunt ook stickers van een Porsche plakken op een Citroen en andersom! Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus een te gekke striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij de striping indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een Citroen sticker of striping op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jouw Citroen kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee waar je graag een sticker van hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je autostickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.


Reden genoeg om je Citroen auto stickers bij ons te bestellen!

Specificatie
ModelDS3

Citroen DS3 sticker set - Citroen stickers kopen

  • Model: CITR020
  • € 89,95

  •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

      Universeel te gebruiken op alle modellen DS3

      7 Jaar kleurgarantie


    Scroll naar beneden voor meer informatie.


Beschikbare opties:

Tags: citroen, ds3, sticker, set