Citroen stickers - Stickers per automerk

Citroen stickers - Stickers per automerk

 

Stickers & Stripings op je Citroen

Iedere Citroen wordt een stuk sportiever van een setje auto stickers. Niet voor niets heeft Citroen zelf verschillende stickers te koop, of kun je deze achteraf nabestellen. Het nadeel is echter wel dat dit redelijk kostbaar is, vooral als je het achteraf wilt doen. Maar dat hoeft niet! Wij bieden een grote verzameling aan stickers voor alle modellen Citroen zoals de C1, de C2 en de DS3  aan tegen betaalbare prijzen.Wij hebben een enorme collectie aan stickers voor alle modellen Citroen. Of je nu stickers op de zijkant of motorkap wilt. Ons aanbod varieert van sportieve stripes met het Citroen logo erin verwerkt tot complete race stripings.

  

Waarom zijn onze Citroen stickers zo goedkoop?

Waarom zijn onze stickers goedkoop en bij Citroen zo duur als je ze als extra optie of achteraf besteld? Laten we je op de eerste plaats gerust stellen: de kwaliteit is hetzelfde! Bij ons betaal je echter niet voor de merknaam en de dure marketing campagnes. Je betaald gewoon een eerlijke prijs voor te gekke stickers. En je moet de stickers natuurlijk zelf op je Citroen (laten) plakken.Ben je dus op zoek naar bonnet stripes, motorkap stickers, stripings of dakstickers voor je Citroen? Dan zit je bij ons goed. En staan de stickers die jij wilt er niet bij? Stuur ons dan een foto en wij gaan kijken of we ze toch voor je kunnen maken.

 

Hoe zit het met de kwaliteit van de stickers voor de Citroen?

Uiteraard staat bij ons net als bij jou kwaliteit voorop. Wij krijgen regelmatig de vraag of de auto stickers niet verkleuren of los gaan laten. Echt niet! Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsmerken folie van topmerken zoals 3M en Oracle. Je hoeft dus niet bang te zijn dat wij goedkope vinyl folie gebruiken. De meeste stickers worden gesneden uit speciaal stickervinyl voor montage op auto's. Deze stickers hebben een kleurgarantie van 7 jaar bij normaal buitengebruik. Ook krimpen onze stickers na het plakken niet. Je hoeft dus niet bang te zijn voor lelijke plakrandjes na verloop van tijd. 

 

Duidelijke uitleg over het plakken van de auto stickers

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de stickers netjes plakt. Meer informatie over het plakken van onze auto stickers vind je onder het kopje informatie, en wij leveren bij iedere bestelling een duidelijke beschrijving mee met een test sticker zodat je eerst even kunt oefenen. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder.

 

Welke stickers passen op jouw Citroen?

Belangrijk om te weten: bijna al onze Citroen stickers zijn universeel te gebruiken op alle modellen en jaargangen. De afmetingen staan bij de stickers vermeld. Mocht je twijfelen? Neem dan even contact met ons op en wij passen de stickers indien nodig aan voor jouw model Citroen.Wist je trouwens dat ook bijna al onze andere auto stickers en auto stripings ook op een Citroen passen?  Kijk dus ook zeker even bij de andere stickers.

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Citroen C1 SPORT striping

RENAULT C1 SPORT STRIPINGEen hele complete set voor je Citroen C1 met stickers voor zowel de zijkant als over de hele auto heenAFMETING:2x striping voor de zijkanten van de auto (190 x 10 cm)1x een du..

€ 84,95

Citroen C2 VTS striping

RENAULT C2 VTS STRIPINGEen hele complete set voor je Citroen C2 met stickers voor zowel de zijkant als over de hele auto heenINHOUD:2x striping voor de zijkanten van de auto1x een dubbele streep voor ..

€ 84,95

Citroen checkered striping

RENAULT CHECKERED STRIPINGDeze universele checkered striping past op alle modellen Citroen zoals bijvoorbeeld de C1, de C2 en de C3.De set bestaat uit 2 autostickers voor beide zijden van je..

€ 59,95

Citroen checkered striping set

CITROEN CHECKERED STRIPING SETDeze sportieve checkered striping set die universeel passend is (te maken) voor alle auto's. Je kunt hem zo op een Citroen C1, Mini Cooper of Ford Focus plakken.De set be..

€ 99,95

Citroen checkered striping 1

CITROEN CHECKERED STRIPING 1Verander je Citroen C1, C2, of bijvoorbeeld C3 in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken steeds iets kleiner worden...

€ 54,95

Citroen checkered striping 2

CITROEN CHECKERED STRIPING 2Verander je Citroen C1, C2, of bijvoorbeeld C3 in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken een gelijke afmeting hebben..

€ 54,95

Citroen checkered striping 3

CITROEN CHECKERED STRIPING 3Verander je Citroen C1, C2, of bijvoorbeeld C3 in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon. Deze striping is een mooie manier om jouw Cit..

€ 54,95

Citroen checkered striping 4

CITROEN CHECKERED STRIPING 4Verander je Citroen C1, C2, of bijvoorbeeld C3 in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon. Deze striping is een mooie manier om jouw Cit..

€ 54,95

Citroen DS3 daksticker

CITROEN DS3 DAKSTICKEREen variant op de bekende DS3 stijl stickers voor het dak.Ideaal om te combineren met een van onze andere DS3 stickers om je auto een extreem sportief en uiterlijk te geven.AFMET..

€ 49,95

Citroen DS3 logo stickers

CITROEN DS3 LOGO STICKERSETEen variant op de bekende DS3 stijl stickers voor op de zijkanten van je auto. Dit kan net voor de achterste wielen zijn, of juist onder het raam op het voorportier als je n..

€ 29,95

Citroen DS3 logo stickers 2

CITROEN DS3 LOGO STICKERSET 2Een variant op de bekende DS3 stijl stickers. Deze staat staat erg goed onder het raam op het voorportier maar je kunt natuurlijk ook je eigen creativiteit los laten.Ideaa..

€ 29,95

Citroen DS3 ster sticker

CITROEN DS3 STER STICKEREen variant op de bekende DS3 ster voor het dak, de motorkap of waar je maar wilt.Ideaal om te combineren met een van onze andere DS3 stickers om je auto een extreem sportief e..

€ 29,95

Citroen DS3 sticker set

CITROEN DS3 STICKER SETWil jij het wat extremer aanpakken, dan kun je voordelig je DS3 beplakken met deze set stickers.INHOUD & AFMETING:1x daksticker 98 x 75 cm1x ster sticker 65 x 57 cm2x logo s..

€ 89,95

Citroen DS3 tankdop sticker

CITROEN DS3 TANKDOP STICKEREen sticker om net die kleine extra finishing touch aan je DS3 te geven.Ideaal om te combineren met een van onze andere DS3 stickers.CITROEN STICKERS VAN STICKYTHINGS:Sticky..

€ 12,95

Citroen helicopter daksticker

CITROEN HELICOPTER DAKSTICKERMaak van het dak van je Citroen een landingsplaats voor helicopters met deze daksticker.De sticker wordt in 3 delen geleverd, namelijk de bogen (per 2) en de letter H. Doo..

€ 54,95

Citroen rits daksticker

CITROEN RITS DAKSTICKEREen leuke sticker van een rits voor op het dak van je Citroen C1, C2, C3, DS3 etc.AFMETING:Leverbaar in 2 afmetingen:1: 200 x 51 cm2: 225 x 58 cmPLAKADVIES:Aangezien deze sticke..

€ 54,95

Citroen sport logo1

CITROEN SPORT LOGO 1Een sportieve touch voor je auto zonder ordinair te worden.Deze set bestaat uit 2 stickers voor beide zijden van je auto. AFMETING:De stickers hebben een lengte van 60 cm.Wil ..

€ 29,95

Citroen Striping competition

CITROEN STRIPING COMPETITIONEen striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon en de tekst competition. Aan de ene zijde zit de letters C in het middenvlak, en aan de andere zijde de ..

€ 54,95

Citroen C3 sticker set

CITROEN C3 STICKER SETEen leuke en sportieve sticker set voor het C3 2013 model. Deze sticker past netjes in de vorm die in de zijkanten van de auto verwerkt zit.De teksten en logo's die in de sticker..

€ 54,95

Citroen C3 sticker set 2

CITROEN C3 STICKER SET 2Een leuke en sportieve sticker set voor het C3 2013 model. Deze sticker past netjes in de vorm die in de zijkanten van de auto verwerkt zit.Het logo dat in de sticker verwerkt ..

€ 54,95

Citroen sport striping 2

CITROEN SPORT STRIPING 2Maak je Renault nog sportiever met deze universele autostriping. Deze set bestaat uit 2 stickers voor beide zijden van je auto. AFMETING:De afmeting per stripe is 200..

€ 54,95

Citroen Supersprint striping

RENAULT SUPERSPRINT STRIPINGEen hele complete set voor je Citroen C1 of C2 met stickers voor zowel de zijkant, de motorkap en de achterkant van je auto. INHOUD:Te veel om op te noemen! Deze set b..

€ 59,95

Citroen sport striping 1

CITROEN SPORT STRIPING 1Deze striping is te gebruiken voor zowel de C1 als de C2.AFMETING:1x 190 cm dakstriping met logo en tekst eruit gesneden (deze krijgen de kleur van de auto.)1x 100 cm striping ..

€ 99,95

Citroen Sport striping 3

CITROEN SPORT STRIPING 3Geleend van een ander bekend frans automerk is deze sticker set te gek voor jouw C1, C2, of welk model Citroen dan ook. Deze set bestaat uit 3 delen, voor de voorkant, het..

€ 54,95