Stickers voor Citroen - Stickers per automerk

Stickers voor Citroen - Stickers per automerk

 

Stickers & Stripings op je Citroen

Iedere Citroen wordt een stuk sportiever van een setje auto stickers. Niet voor niets heeft Citroen zelf verschillende stickers te koop, of kun je deze achteraf nabestellen. Het nadeel is echter wel dat dit redelijk kostbaar is, vooral als je het achteraf wilt doen. Maar dat hoeft niet! Wij bieden een grote verzameling aan stickers voor alle modellen Citroen zoals de C1, de C2 en de DS3  aan tegen betaalbare prijzen.Wij hebben een enorme collectie aan stickers voor alle modellen Citroen. Of je nu stickers op de zijkant of motorkap wilt. Ons aanbod varieert van sportieve stripes met het Citroen logo erin verwerkt tot complete race stripings.

  

Waarom zijn onze Citroen stickers zo goedkoop?

Waarom zijn onze stickers goedkoop en bij Citroen zo duur als je ze als extra optie of achteraf besteld? Laten we je op de eerste plaats gerust stellen: de kwaliteit is hetzelfde! Bij ons betaal je echter niet voor de merknaam en de dure marketing campagnes. Je betaald gewoon een eerlijke prijs voor te gekke stickers. En je moet de stickers natuurlijk zelf op je Citroen (laten) plakken.Ben je dus op zoek naar bonnet stripes, motorkap stickers, stripings of dakstickers voor je Citroen? Dan zit je bij ons goed. En staan de stickers die jij wilt er niet bij? Stuur ons dan een foto en wij gaan kijken of we ze toch voor je kunnen maken.

 

Hoe zit het met de kwaliteit van de stickers voor de Citroen?

Uiteraard staat bij ons net als bij jou kwaliteit voorop. Wij krijgen regelmatig de vraag of de auto stickers niet verkleuren of los gaan laten. Echt niet! Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsmerken folie van topmerken zoals 3M en Oracle. Je hoeft dus niet bang te zijn dat wij goedkope vinyl folie gebruiken. De meeste stickers worden gesneden uit speciaal stickervinyl voor montage op auto's. Deze stickers hebben een kleurgarantie van 7 jaar bij normaal buitengebruik. Ook krimpen onze stickers na het plakken niet. Je hoeft dus niet bang te zijn voor lelijke plakrandjes na verloop van tijd. 

 

Duidelijke uitleg over het plakken van de auto stickers

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de stickers netjes plakt. Meer informatie over het plakken van onze auto stickers vind je onder het kopje informatie, en wij leveren bij iedere bestelling een duidelijke beschrijving mee met een test sticker zodat je eerst even kunt oefenen. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder.

 

Welke stickers passen op jouw Citroen?

Belangrijk om te weten: bijna al onze Citroen stickers zijn universeel te gebruiken op alle modellen en jaargangen. De afmetingen staan bij de stickers vermeld. Mocht je twijfelen? Neem dan even contact met ons op en wij passen de stickers indien nodig aan voor jouw model Citroen.Wist je trouwens dat ook bijna al onze andere auto stickers en auto stripings ook op een Citroen passen?  Kijk dus ook zeker even bij de andere stickers.

 

Weergegeven:
Sorteren op:

Viperstriping passend op Citroen

VIPERSTRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN CITROENDeze striping is volledig naar eigen smaak aan te passen en geschikt voor alle modellen en jaargangen van Citroen zoals de C1, C2, C3, DS3 etc.LENGTE: sti..

€ 59,95

Viperstriping passend op Citroen

VIPERSTRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN CITROENDeze viper stripe sticker bestaat uit twee brede binnenstroken met 2 buitenstroken. In totaal is deze sticker 55 cm breed.Wil je liever een andere afmetin..

€ 39,95

Striping passend op Citroen

STRIPING 1 PASSEND OP ALLE MODELLEN VAN CITROENEen sportieve striping voor alle personenwagens van Citroen zoals de C1, C2, C3, DS3 etcAFMETING:Deze striping is 25 cm breed, de lengte is zelf te kieze..

€ 29,95

Checkered striping set passend op Citroen

CHECKERED STRIPING SET PASSEND OP ALLE MODELLEN CITROENDeze sportieve checkered striping set die universeel passend is (te maken) voor alle auto's. Je kunt hem zo op een Citroen C1, Mini Cooper of For..

€ 99,95

Checkered striping passend op Citroen

CHECKERED STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN CITROENDeze universele checkered striping past op alle modellen Citroen zoals bijvoorbeeld de C1, de C2 en de C3.De set bestaat uit 2 autostickers..

€ 64,95

SPORT striping voor CItroen C1

SPORT STRIPING VOOR CITROEN C1Een hele complete set voor je Citroen C1 met stickers voor zowel de zijkant als over de hele auto heenAFMETING:2x striping voor de zijkanten van de auto (190 x 10 cm)1x e..

€ 99,95

VTS striping voor CItroen C2

VTS STRIPING VOOR CITROEN C2Een hele complete set voor je Citroen C2 met stickers voor zowel de zijkant als over de hele auto heenINHOUD:2x striping voor de zijkanten van de auto1x een dubbele streep ..

€ 99,95

Supersprint striping passend op Citroen

SUPERSPRINT STRIPING VOOR CITROENEen hele complete set voor je Citroen C1 of C2 met stickers voor zowel de zijkant, de motorkap en de achterkant van je auto. INHOUD:Te veel om op te noemen! Deze ..

€ 59,95

Sport striping passend op Citroen

SPORT STRIPING PASSEND OP CITROENGeleend van een ander bekend frans automerk is deze sticker set te gek voor jouw C1, C2, of welk model Citroen dan ook. Deze set bestaat uit 3 delen, voor de voor..

€ 59,95

Checkered striping passend op Citroen

CHECKERED STRIPING PASSEND OP CITROENVerander je Citroen C1, C2, of bijvoorbeeld C3 in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken steeds iets kleine..

€ 59,95

Daksticker passend op Citroen

RITS DAKSTICKER PASSEND OP CITROENEen leuke sticker van een rits voor op het dak van je Citroen C1, C2, C3, DS3 etc.AFMETING:Leverbaar in 2 afmetingen:1: 200 x 51 cm2: 225 x 58 cmPLAKADVIES:Aangezien ..

€ 54,95

Ster sticker passend op Citroen

STER STICKER PASSEND OP ONDER ANDERE DE CITROEN DS3Een variant op de bekende DS3 ster voor het dak, de motorkap of waar je maar wilt.Ideaal om te combineren met een van onze andere DS3 stickers om je ..

€ 29,95

Checkered striping passend op Citroen

CHECKERED STRIPING PASSEND OP CITROENVerander je Citroen C1, C2, of bijvoorbeeld C3 in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken een gelijke afmeti..

€ 59,95

Checkered striping passend op Citroen

CHECKERED STRIPING PASSEND OP CITROENVerander je Citroen C1, C2, of bijvoorbeeld C3 in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon. Deze striping is een mooie manier om..

€ 59,95

Competition striping passend op Citroen

COMPETITION STRIPING VOOR CITROENEen striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon en de tekst competition. Aan de ene zijde zit de letters C in het middenvlak, en aan de andere zijd..

€ 59,95

Tankdop sticker passend op Citroen DS3

TANKDOP STICKER VOOR CITROEN DS3Een sticker om net die kleine extra finishing touch aan je DS3 te geven.Ideaal om te combineren met een van onze andere DS3 stickers.CITROEN STICKERS VAN STICKYTHINGS:S..

€ 12,95

Checkered striping passend op Citroen

CHECKERED STRIPING PASSEND OP CITROENVerander je Citroen C1, C2, of bijvoorbeeld C3 in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon. Deze striping is een mooie manier om..

€ 59,95

Sport striping passend op Citroen

SPORT STRIPING PASSEND OP CITROENMaak je Citroen nog sportiever met deze universele autostriping. Deze set bestaat uit 2 stickers voor beide zijden van je auto. AFMETING:De afmeting per stri..

€ 59,95

Daksticker passend op Citroen

HELICOPTER DAKSTICKER PASSEND OP CITROENMaak van het dak van je Citroen een landingsplaats voor helicopters met deze daksticker.De sticker wordt in 3 delen geleverd, namelijk de bogen (per 2) en de le..

€ 54,95

Bonnet stripes 1 passend op Citroen

BONNET STRIPES 1 VOOR CITROENDacht jij dat Bonnet stripes (motorkap strepen) alleen voor de Mini Cooper waren? Deze set van 2 bonnetstripes geeft jou Renault een sportief en agressief uiterlijk. ..

€ 29,95

Bonnet stripes 2 (two-tone) passend op Citroen

BONNET STRIPES 2 VOOR CITROENDacht jij dat Bonnet stripes (motorkap strepen) alleen voor de Mini Cooper waren? Je kunt de kleursamenstelling volledig zelf bepalen. In het kleurkeuze menu kies je ..

€ 39,95

Bonnet stripes 3 passend op Citroen

BONNET STRIPES 3 PASSEND OP CITROENDacht jij dat Bonnet stripes (motorkap strepen) alleen voor de Mini Cooper waren? Deze set van 2 bonnetstripes geeft jou Renault een sportief en agressief uiter..

€ 29,95

Bonnet stripes 4 passend op Citroen

BONNET STRIPES 4 PASSEND OP CITROENDacht jij dat Bonnet stripes (motorkap strepen) alleen voor de Mini Cooper waren? Deze set van 2 bonnetstripes geeft jou Renault een sportief en agressief uiter..

€ 34,95

Bonnet stripes 5 passend op Citroen

BONNET STRIPES 5 PASSEND OP CITROENZe zijn leuk! Zet je motorkap vast met deze bonnet stripes met een print van een leren riem.Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'motorkap strepen' ge..

€ 39,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4856 reviews.