Let op! Wegens drukte kunnen levertijden langer zijn.
Audi DTM retro stickers Audi stickers

AUDI DTM RETRO STICKERS 

Als eerbetoon aan de retro DTM waarin Audi altijd prominent aanwezig was hebben wij deze sticker set om jouw audi 80, A3, A4, A6, TT of welk model dan ook de DTM Retro look te geven.


AFMETINGEN:

2x Audi ringen 57 x 165 cm

2x Audi logo 57 x 37 cm

2x Racenummer sticker 35 x 34 cm (met eigen te bepalen nummer)

2x Castol fullcolor logo 20 x 20 cm

2x Recaro logo 57 x 10 cm

2x Dunlop logo 54 x 5,5 cm


UITLEG OVER DE IN TE VULLEN OPTIES BIJ HET BESTELLEN:

Nummer: kies hier het racenummer dat je op de zijkant wilt (in het voorbeeld nummer 99)

Kleur: hiermee kies je de basiskleur van de stickers (in het voorbeeld rood)

2e Kleur: hiermee kies je de kleur van de racenummer stickers op de zijkant (in het voorbeeld zwart)


Wil je aanpassingen? Stuur ons dan even een mail.


+VOORZIJDE:

Wil je een extra nummersticker voor op de voorzijde? Vink dan deze optie aan.


Wil je aanpassingen? Stuur ons dan even een mail.


EXTRA INFORMATIE:

Deze set bestaat uit volledig contour gesneden stickers. Dat wil zeggen dat alles wat op de 2e afbeelding wit is, weggesneden wordt uit het stickervinyl. Plak je dit op een zilveren auto, dan komt het uit te zien zoals het voorbeeld.


AUDI STICKERS VAN STICKYTHINGS:

Stickythings is een van de grootste producenten van autostickers voor je Audi van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Wist je dat bijna alle onze Audi stickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Heb jij een Audi A3 maar staat de sticker afgebeeld op een Audi TT? Dan is de kans zeer groot dat deze toch past. Sterker nog, je kunt ook stickers van een Citroen plakken op een Audi en andersom! Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus een te gekke striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij de striping indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een Audi sticker of striping op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jouw model Audi kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee waar je graag een sticker van hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je autostickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.


Specificatie
Model Universeel

Audi DTM retro stickers - Audi stickers kopen

 • Model: AUD004
 • € 149,95

 •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

    Set van 12 stickers

    Universeel te gebruiken op meerdere modellen

    7 Jaar kleurgarantie


  Scroll naar beneden voor meer informatie.

Beschikbare opties:

Tags: audi, dtm, retro, stickers

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 3853 reviews.