Amerikaanse auto stickers - Stickers per automerk

Amerikaanse auto stickers - Stickers per automerk

Wist je dat bijna al onze andere stickers ook op jouw auto passen?  Kijk dus ook zeker even bij de andere categorieën.

Weergegeven:
Sorteren op:

Chevrolet Corvette striping 2

CHEVROLET CORVETTE STRIPING 2Deze striping is geschikt voor alle modellen van de Corvette. Dan moet de auto natuurlijk wel een 5.7 liter inhoud hebben. (Of je moet doen alsof.)AFMETING:De lengte per s..

€ 39,95

Chevrolet Corvette striping 3

CHEVROLET CORVETTE STRIPING 3Deze checkered striping is geschikt voor alle modellen van de Corvette. AFMETING:De stripe met het logo voor de voorzijde is 115 cm lang en 54 cm breed.De stripe voor..

€ 54,95

Power striping

POWER STRIPINGMaak je amerikaan nog agressiever met deze striping die geïnspireerd is op look van de amerikaanse straatrace wagens. AFMETING:De hoogte per sticker is 31 cm, de lengte 150 cm. (Uit..

€ 49,95

Pussywagen sticker

PUSSYWAGON STICKERKill Bill op je eigen auto? De ideale sticker voor de achterklep van je pick-up.AFMETING:1: 30 cm breed2: 50 cm breed3: 75 cm breed4: 100 cm breed5: 125 cm breed Wil j..

€ 7,95

Hemi sticker 2

HEMI STICKER 2Deze sticker is geschikt voor het plakken op je auto, de ruit van de showroom of op de muur in de garage.AFMETING:1: 30 cm breed2: 50 cm breed3: 75 cm breed4: 100 cm breed5: 125 cm breed..

€ 7,95

Hemi striping

HEMI STRIPINGGeef je amerikaan een authentiek uiterlijk met deze HEMI striping. Je krijgt 2 stickers zodat je beide zijden van de auto kunt beplakken.AFMETING:100 x 25 cm per sticker.Wil je liever een..

€ 34,95

V8 striping

V8 STRIPINGGeef je amerikaan een authentiek uiterlijk met deze V8 striping. Deze set bestaat uit 2 stickers.AFMETING:100 x 25 cm per sticker.Wil je liever een andere afmeting? Neem dan even conta..

€ 34,95

Striping passend op Ford Mustang

STRIPING PASSEND OP FORD MUSTINGCompleter dan deze kit krijg je het niet. Geef je Ford Mustang het aggresieve uiterlijk dat het nodig heeft.AFMETING:1x dubbele streep 50 x 55 cm.1x dubbele streep 150 ..

€ 129,95

Striping passend op Ford Mustang

STRIPING PASSEND OP FORD MUSTANGDeze striping kun je helemaal zelf samenstellen wat lengte betreft. Of je hem nu alleen over de motorkap wilt, of over de hele auto!AFMETING:De middenstreep is 30 cm, d..

€ 39,95

Striping passend op Ford F150 250 F350

STRIPING PASSEND OP FORD F150 250 F350 Deze striping kun je helemaal zelf samenstellen wat lengte betreft. Of je hem nu alleen over de motorkap wilt, of over de hele auto!AFMETING:De middens..

€ 39,95

Striping passend op Ford Mustang

STRIPING PASSEND OP FORD MUSTANG GT Een variant op de bekende Mustang stripings zoals je vooral veel in America ziet rondrijden.Uiteraard is dit een set van 2 stickers voor beide zijkanten v..

€ 84,95

Striping passend op Ford Mustang

STRIPING PASSEND OP FORD MUSTANG GTEen Ford GT striping welke perfect te gebruiken is voor een Mustang. Uiteraard kun je deze sticker ook op andere Ford modellen plakken. Deze set bestaat zoals al onz..

€ 59,95

Striping passend op Ford Mustang

STRIPING PASSENC OP FORD MUSTANG Mochten mensen nog twijfelen wat in wat voor auto je rijdt....deze stickers maken het helemaal af.AFMETING:De hoogte per stripe is 10 cm. De lengte kun je zelf ki..

€ 59,95

Striping passend op Ford Mustang

STRIPING PASSEND OP FORD MUSTANG Mochten mensen nog twijfelen wat in wat voor auto je rijdt....deze stickers maken het helemaal af.AFMETING:De hoogte per stripe is 10 cm. De lengte kun je zelf ki..

€ 59,95

Amerikaanse auto sticker 1

AMERIKAANSE AUTO STICKER 1Een superstoere amerikaanse auto om op de muur, de kast of de deur te plakken. In het klein of juist groot. Deze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de..

€ 17,95

Amerikaanse auto sticker 2

AMERIKAANSE AUTO STICKER 2Een superstoere amerikaanse auto om op de muur, de kast of de deur te plakken. In het klein of juist groot. Deze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de..

€ 19,95

Amerikaanse auto sticker 3

AMERIKAANSE AUTO STICKER 3Een superstoere amerikaanse auto om op de muur, de kast of de deur te plakken. In het klein of juist groot. Deze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de..

€ 17,95

Amerikaanse auto sticker 4

AMERIKAANSE AUTO STICKER 4Een superstoere amerikaanse auto om op de muur, de kast of de deur te plakken. In het klein of juist groot. Deze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de..

€ 19,95

Amerikaanse auto sticker 5

AMERIKAANSE AUTO STICKER 5Een superstoere amerikaanse auto om op de muur, de kast of de deur te plakken. In het klein of juist groot. Deze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de..

€ 12,95

Amerikaanse auto sticker 6

AMERIKAANSE AUTO STICKER 6Een superstoere amerikaanse auto om op de muur, de kast of de deur te plakken. In het klein of juist groot. Deze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de..

€ 19,95

Ford Mustang sticker 1

FORD MUSTANG STICKER 1Voor de liefhebbers van de Ford Mustang, deze sticker in het klein of juist groot. Deze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de speelkamer of bij je vader o..

€ 24,95

Ford Mustang sticker 2

FORD MUSTANG STICKER 2Voor de liefhebbers van de Ford Mustang, deze sticker in het klein of juist groot. Deze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de speelkamer of bij je vader o..

€ 29,95

Ford GT40 sticker

FORD GT40 STICKERVoor de liefhebbers van de Ford Mustang, deze sticker in het klein of juist groot. Deze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de speelkamer of bij je vader op kan..

€ 19,95

Dodge Viper sticker

DODGE VIPER STICKER Voor de liefhebbers van de Viper en Amerikaanse auto's, deze sticker in het klein of juist groot. Deze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de speelkamer..

€ 17,95

Sticker van een AC Cobra

STICKER VAN EEN AC COBRAEen AC Cobra sticker  ter decoratie. Van klein tot supergroot voor in de slaapkamer, werkplaats, showroom of op het raam van de etalage.AFMETING:1:  10 x 20 cm2: ..

€ 12,95

Sticker van een HotRod

STICKER VAN EEN HOTRODEen HotRod sticker  ter decoratie. Van klein tot supergroot voor in de slaapkamer, werkplaats, showroom of op het raam van de etalage.AFMETING:1:  10 x 19 cm2:  20..

€ 12,95

Sticker van een HotRod

STICKER VAN EEN HOTRODEen HotRod sticker  ter decoratie. Van klein tot supergroot voor in de slaapkamer, werkplaats, showroom of op het raam van de etalage.AFMETING:1:  10 x 22 cm2:  20..

€ 12,95

Sticker van een HotRod

STICKER VAN EEN HOTRODEen HotRod sticker  ter decoratie. Van klein tot supergroot voor in de slaapkamer, werkplaats, showroom of op het raam van de etalage.AFMETING:1:  10 x 16 cm2:  20..

€ 12,95

Sticker van een musle car

STICKER VAN EEN MUSLE CAREen Muscle car sticker  ter decoratie. Van klein tot supergroot voor in de slaapkamer, werkplaats, showroom of op het raam van de etalage.AFMETING:1:  10 x 20 cm2:&n..

€ 12,95

Sticker van een musle car

STICKER VAN EEN MUSLE CAREen Muscle car sticker  ter decoratie. Van klein tot supergroot voor in de slaapkamer, werkplaats, showroom of op het raam van de etalage.AFMETING:1:  10 x 23 cm2:&n..

€ 12,95

Sticker van een musle car

STICKER VAN EEN MUSLE CAREen Muscle car sticker  ter decoratie. Van klein tot supergroot voor in de slaapkamer, werkplaats, showroom of op het raam van de etalage.AFMETING:1:  10 x 16 cm2:&n..

€ 12,95

Sticker van een musle car

STICKER VAN EEN MUSLE CAREen Muscle car sticker  ter decoratie. Van klein tot supergroot voor in de slaapkamer, werkplaats, showroom of op het raam van de etalage.AFMETING:1:  10 x 25 cm2:&n..

€ 12,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4856 reviews.