Stickers voor Alfa Romeo - Stickers per automerk

Stickers voor Alfa Romeo - Stickers per automerk

Onze Alfa Romeo stickers en stripings zijn in de meeste gevallen universeel te gebruiken. Staat de sticker afgebeeld op een Alfa Rome Mito, maar heb jij een Alfa Romeo 146, of een 156? Geen probleem, want dan is de sticker ook voor jouw auto geschikt. Bij al onze autostickers staan de afmetingen vermeld. Mocht je toch nog twijfelen...neem dan even contact met ons op. Kloppen de afmetingen van de sticker niet met jouw auto? Dan maken wij ze passend voor je!

Wist je dat bijna al onze andere stickers ook op jouw auto passen?  Kijk dus ook zeker even bij de andere categorieën.

Weergegeven:
Sorteren op:

Bonnet stripes 1 passend op AlfaRomeo

BONNET STRIPES 1 PASSEND OP ALLE MODELLEN ALFAROMEOEen set klassieke bonnet stripes. Universeel te gebruiken op alle auto's.Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'motorkap strepen' genoe..

€ 29,95

Bonnet stripes 2 (two-tone) passend op AlfaRomeo

BONNET STRIPES 2 (TWO-TONE) PASSEND OP ALLE MODELLEN ALFAROMEOEen set van de klassieke bonnet stripes (motorkap strepen) met een gekleurd randje. Universeel te gebruiken op alle auto's. Met de op..

€ 39,95

Bonnet stripes 3 passend op AlfaRomeo

BONNET STRIPES 3 PASSEND OP ALLE MODELLEN ALFAROMEOEen set van 2 bonnet stripes (motorkap strepen.) Universeel te gebruiken op alle auto's.Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'motorkap..

€ 29,95

Bonnet stripes 4 passend op AlfaRomeo

BONNET STRIPES 4 PASSEND OP ALLE MODELLEN ALFAROMEOMotorkap stickers in de stijl van de Mini Countryman, maar deze bonnet stripes (motorkap strepen) kun je natuurlijk op iedere auto plakken.Als extra ..

€ 34,95

Bonnet stripe 5 passend op AlfaRomeo

CHECKERED BONNET STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN ALFAROMEOEen sportieve variant van een bonnetstripe, met een checkered patroon erin verwerkt. Uiteraard is ook deze sticker net zoals de meeste ander..

€ 24,95

Bonnet stripes riem passend op AlfaRomeo

BONNET STRIPES RIEM PASSEND OP ALLE MODELLEN ALFAROMEOZe zijn leuk! Zet je motorkap vast met deze bonnet stripes met een print van een leren riem.Bonnetstripes worden ook wel 'motorkap stickers' of 'm..

€ 39,95

Italia striping passend op AlfaRomeo

ITALIA STRIPINGIdeaal voor Italiaanse auto's zoals jouw AlfaRomeo, deze striping met het woord Italia erin verwerkt.AFMETING:De hoogte per stripe is 15 cm. De lengte kun je zelf kiezen uit het optie m..

€ 59,95

Retro striping passend op AlfaRomeo

RETRO STRIPING VOOR ALFAROMEOIdeaal voor Italiaanse auto's zoals jouw AlfaRomeo, deze striping die de retro look aan alle Alfa's geeftAFMETING:De kleur is de hoogte 7 cm.  De lengte kun je zelf k..

€ 74,95

Tri colore limited striping passend op AlfaRomeo

TRICOLORE LIMITED EDITION STRIPING PASSEND OP ALLE MODELLEN ALFA ROMEOEen sportieve en subtiele striping voor de Alfa Romeo. Deze striping past op alle modellen.De tricolore band is gemaakt uit 1 deel..

€ 34,95

Checkered striping passend op AlfaRomeo

CHECKERED STRIPING PASSEND OP ALFAROMEODeze universele checkered striping past op alle modellen Alfa Romeo zoals bijvoorbeeld de 75, de 145, 146, 147, Mito etc.De set bestaat uit 2 autostickers v..

€ 64,95

Checkered striping set passend op AlfaRomeo

CHECKERED STRIPING SET PASSEND OP ALLE MODELLEN ALFA ROMEODeze sportieve checkered striping set die universeel passend is (te maken) voor alle auto's. Je kunt hem zo op een Citroen C1, Mini Cooper of ..

€ 99,95

Viperstriping 7 passend op AlfaRomeo

VIPERSTRIPING 7 PASSEND OP ALLE MODELLEN ALFAROMEODeze viper stripe sticker bestaat uit twee brede binnenstroken met 2 buitenstroken. In totaal is deze sticker 55 cm breed.Wil je liever een andere afm..

€ 39,95

Striping passend op AlfaRomeo

STRIPING 1 PASSEND OP ALLE MODELLEN VAN ALFA ROEMOEen sportieve striping voor alle personenwagens van AlfaRomeo zoals de 156, MiTo, etc.AFMETING:Deze striping is 25 cm breed, de lengte is zelf te kiez..

€ 29,95

Striping competition passend op AlfaRomeo

STRIPING COMPETITION PASSEND OP ALFAROMEOEen striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon en de tekst competition. Aan de ene zijde zit de letters C in het middenvlak, en aan de and..

€ 59,95

Striping zijkant passend op AlfaRomeo

STRIPING ZIJKANT PASSEND OP ALFAROMEOEen striping voor beide zijden van je AlfaRomeo met de hoeveelheid pk onder de motorkap. Overdrijven mag (een beetje.)Je kunt zelf aangeven hoeveel pk jouw auto he..

€ 59,95

Checkered striping passend op AlfaRomeo

CHECKERED STRIPING 2 PASSEND OP ALFA ROMEOVerander je Alfa in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken steeds iets kleiner worden. De hoeken van d..

€ 59,95

Checkered striping passend op AlfaRomeo

CHECKERED STRIPING 3 PASSEND OP ALFA ROMEOVerander je Alfa in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken allemaal even groot zijn. De hoeken van de ..

€ 59,95

Striping zijkant passend op AlfaRomeo

STRIPING ZIJKANT PASSEND OP ALFA ROMEOEen striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon.AFMETING:De hoogte per sticker is 15 cm, de lengte is 180 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of wein..

€ 59,95

AlfaRomeo GT sticker

ALFAROMEO GT STICKERDeze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de speelkamer of bij vader op kantoor of de garage.BESCHIKBARE AFMETINGEN (h x b):1: 30 x 60 cm2: 40 x 80 cm3: 50 x ..

€ 24,95

Sticker van een AlfaRomeo Duette

STICKER VAN EEN ALFA ROMEO DUETTEEen  sticker  ter decoratie. Van klein tot supergroot voor in de slaapkamer, werkplaats, showroom of op het raam van de etalage.AFMETING:1:  10 x 31 cm2..

€ 12,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 4856 reviews.