AlfaRomeo stickers - Stickers per automerk

AlfaRomeo stickers - Stickers per automerk

Onze Alfa Romeo stickers en stripings zijn in de meeste gevallen universeel te gebruiken. Staat de sticker afgebeeld op een Alfa Rome Mito, maar heb jij een Alfa Romeo 146, of een 156? Geen probleem, want dan is de sticker ook voor jouw auto geschikt. Bij al onze autostickers staan de afmetingen vermeld. Mocht je toch nog twijfelen...neem dan even contact met ons op. Kloppen de afmetingen van de sticker niet met jouw auto? Dan maken wij ze passend voor je!

Wist je dat bijna al onze andere stickers ook op jouw auto passen?  Kijk dus ook zeker even bij de andere categorieën.

Weergegeven:
Sorteren op:

AlfaRomeo logo sticker 1

ALFAROMEO LOGO STICKER 1Tune je Alfa met deze logo sticker. In het klein op de motorkap of juist in het groot over de gehele zijkant. De sticker is natuurlijk ook geschikt om te plakken op een ruit of..

€ 12,95

AlfaRomeo logo sticker 2

ALFAROMEO LOGO STICKER 2Tune je Alfa met deze logo sticker. In het klein op de motorkap of juist in het groot over de gehele zijkant. De sticker is natuurlijk ook geschikt om te plakken op een ruit of..

€ 9,95

AlfaRomeo logo sticker 3

ALFAROMEO LOGO STICKER 3Tune je Alfa met deze logo sticker. Je kunt de sticker op de motorkap of bijvoorbeeld over de zijkanten van je Alfa plakken. De sticker is natuurlijk ook geschikt om te plakken..

€ 34,95

AlfaRomeo Mito sticker set

ALFAROMEO MITO STICKER SETTune je Mito met deze logo stickers. Je kunt de stickers in het klein op de zijkant plakken of juist heel groot. De stickers zijn natuurlijk ook geschikt om te plakken op een..

€ 12,95

Italia striping

ITALIA STRIPINGIdeaal voor Italiaanse auto's zoals jouw AlfaRomeo, deze striping met het woord Italia erin verwerkt.AFMETING:De hoogte per stripe is 15 cm. De lengte kun je zelf kiezen uit het optie m..

€ 59,95

AlfaRomeo delta corse sticker

ALFAROMEO DELTA CORSE STICKER De perfecte sticker voor op de flanken van iedere AlfaRomeo.AFMETING:10 x 10 cmWil je liever een andere afmeting? Neem dan even contact met ons op.EXTRA IN..

€ 8,95

AlfaRomeo retro Alitalia striping

ALFA ROMEO RETRO ALITALIA STRIPINGIdeaal voor Italiaanse auto's zoals jouw AlfaRomeo, deze striping die de retro look aan alle Alfa's geeft. Combineer deze striping met een van onze racenummer st..

€ 74,95

AlfaRomeo retro striping

ALFA ROMEO RETRO STRIPINGIdeaal voor Italiaanse auto's zoals jouw AlfaRomeo, deze striping die de retro look aan alle Alfa's geeftAFMETING:De kleur is de hoogte 7 cm.  De lengte kun je zelf kieze..

€ 74,95

AlfaRomeo Striping competition

ALFA ROMEO STRIPING COMPETITIONEen striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon en de tekst competition. Aan de ene zijde zit de letters C in het middenvlak, en aan de andere zijde ..

€ 59,95

AlfaRomeo checkered striping

ALFAROMEO CHECKERED STRIPINGDeze universele checkered striping past op alle modellen Alfa Romeo zoals bijvoorbeeld de 75, de 145, 146, 147, Mito etc.De set bestaat uit 2 autostickers voor be..

€ 64,95

AlfaRomeo checkered striping 2

ALFA ROMEO CHECKERED STRIPING 2Verander je Alfa in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken steeds iets kleiner worden. De hoeken van de blokken z..

€ 59,95

AlfaRomeo checkered striping 3

ALFA ROMEO CHECKERED STRIPING 3Verander je Alfa in een nog sportievere auto met deze striping uitlopend in een geblokt patroon waarvan de blokken allemaal even groot zijn. De hoeken van de blokken zij..

€ 59,95

AlfaRomeo Striping zijkant

ALFA ROMEO STRIPING ZIJKANTEen striping voor beide zijden van je auto met een sportief patroon.AFMETING:De hoogte per sticker is 15 cm, de lengte is 180 cm.PLAKADVIES:Indien je geen of weinig ervaring..

€ 59,95

AlfaRomeo Striping zijkant 2

ALFA ROMEO STRIPING ZIJKANT 2Een striping voor beide zijden van je AlfaRomeo met de hoeveelheid pk onder de motorkap. Overdrijven mag (een beetje.)Je kunt zelf aangeven hoeveel pk jouw auto heeft: 200..

€ 59,95

Alfa Romeo remklauw stickers

ALFA ROMEO REMKLAUW STICKERSDe prijs is per setje van 2 stickers.Uiteraard hebben wij nog veel meer remklauw stickers te koop. Onze volledige collectie vind je hier.AFMETING:1: lengte 50 mm2..

€ 6,95

AlfaRomeo GT sticker

ALFAROMEO GT STICKERDeze sticker past perfect in iedere jongenskamer, meisjeskamer, de speelkamer of bij vader op kantoor of de garage.BESCHIKBARE AFMETINGEN (h x b):1: 30 x 60 cm2: 40 x 80 cm3: 50 x ..

€ 24,95

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3282 reviews.