Let op: Vakantie van 3 aug t/m 4 sept. Vanaf 5 sept. worden alle bestellingen in volgorde van binnenkomst verwerkt.

Stickers per automerk - Auto & Scooter Stickers

Stickers per automerk - Auto & Scooter Stickers

 

Auto stickers voor ieder merk.

Fabrikanten van auto's bieden je vaak de mogelijkheid om de auto te verfraaien met een mooie striping. De auto ziet er dan gelijk een stuk sportiever uit. Het nadeel hiervan is echter dat de optie om de auto met een sticker set te kopen een stuk duurder is. Vooral als je deze achteraf nabesteld.  En dat is precies waarom je op onze site op de goede plek bent beland. Hier vind je namelijk honderden coole autostickers en stripings voor een eerlijke prijs. In deze categorie hebben wij per automerk gesorteerd verschillende autosticker sets voor op jouw auto. Belangrijk om in gedachte te houden is dat vrijwel alle stickers universeel te gebruiken zijn. Zie jij een striping die je erg mooi vind maar staat deze afgebeeld op een Ford Ka, terwijl jij een Ford Fiesta, Mondeo of een wellicht een Renault Twingo hebt? Dan is de kans zeer groot dat deze stickers ook op jouw auto gaan passen. Om door de bomen het bos nog te kunnen zien laten wij de stickers op een willekeurig type auto zien per merk. Het is onmogelijk om voor ieder model en jaargang een apart foto voorbeeld te maken. Bij de producten staan de afmetingen vermeld. Mocht je twijfelen, dan kunnen wij je vertellen of het gaat passen. En mocht het niet passen, dan kunnen wij de stickers gewoon passend maken. Dat is het voordeel van onze eigen productie.

  

Universele stickers voor de auto.

Kijk dus vooral ook even bij de andere automerken of rubrieken zoals onze universele stripings en race en rally stickers. Deze passen namelijk ook op jouw auto!

 

Tevens vind je hier veel sticker sets die lijken op de stickers die de automerken zelf aanbieden (voor een veel goedkopere prijs uiteraard.) Wij benadrukken dat deze sets niet van de fabrikant zelf zijn, maar door ons geproduceerde gelijkende sets zijn. Als wij deze namelijk via de fabrikant in zouden kopen betalen wij net als jou de hoofdprijs. Door alles zelf te produceren slaan wij diverse verkoopschakels over en kunnen wij je dezelfde kwaliteit voor een fractie van de prijs leveren. Het is daarom goed mogelijk dat een bij ons gekochte sticker set net iets anders is dan de originele. Wij krijgen veel feedback van klanten en passen daarom de sets zo aan dat deze universeel te gebruiken zijn voor alle typemodellen.

 

Goedkope auto stickers van topkwaliteit.

Waarom zijn die stickers en stripings bij de autodealer nu eigenlijk zo duur? Nou, omdat jij ze graag wilt en ze er cool uitzien! En dan vraagt de dealer of fabrikant zonder problemen 300 euro voor een setje. 

Waarom vragen wij dan bijvoorbeeld maar 54,95 euro voor een setje? Omdat dit een reële prijs is. Onze stickers zijn van hetzelfde vinyl gemaakt, en hebben dezelfde kwaliteit en levensduur. Daarnaast hebben wij geen dure showroom en produceren wij al onze stickers zelf. Hierdoor kunnen wij de prijs laag houden.

 

Kan ik stickers zelf op mijn auto plakken?

Een striping op je auto plakken is natuurlijk iets anders dan een reclame sticker op een lantaarnpaal plakken. Je hebt iets meer geduld voor nodig en moet secuur werken. Ben jij een beetje handig dan zal dit geen probleem zijn. De voorbereiding is ook in dit geval het halve werk. En daarvoor hebben wij uitgebreide plakinstructies voor je gemaakt. Is er toch een gedeelte mislukt? Geen probleem, dan leveren wij je alleen dat gedeelte na zodat je geen compleet nieuwe set hoeft te kopen. En twijfel je echt of het je wel gaat lukken dan kun je altijd de stickers door een universeel autobedrijf laten plakken. En met onze verkoopprijzen kun je zonder problemen 3 sets verprutsen en toch nog stukken goedkoper uit zijn dan wanneer je de stickers bij de dealer gekocht hebt.

 

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 5232 reviews.