Rijdersnaam sticker Belgische vlag Race & Rally stickers

RIJDERSNAAM STICKER BELGIE

Naamstickers voor je race of rally auto met Belgische vlag. Deze stickers met een race of rally nummer erin zijn geschikt voor de professionele racerij, maar ook om gewoon je auto een sportiever uiterlijk te geven. 

Deze set bestaat uit 2 stickers voor beide zijden van de auto.


AFMETING:

De vlag is 3 cm hoog, de lengte afhankelijk van de naam, echter nooit langer dan 55 cm.

Wil je liever een andere afmeting? Neem dan even contact met ons op. 


EXTRA INFORMATIE:

De kleur van tekst kun je zelf bepalen.


RIJDERSNAAM STICKERS VAN STICKYTHINGS:

Stickythings is een van de grootste producenten van race en rally autostickers  van Nederland. Alle stickers worden gemaakt in hoge kwaliteit sticker vinyl van merken zoals 3M of Oracle. Doordat wij alle stickers zelf maken kunnen wij in de meeste gevallen de stickers naar wens aanpassen. 

Wist je dat bijna alle onze race en rally autostickers en stripings universeel te gebruiken zijn? Heb jij een Seat Leon C1 maar staat de sticker afgebeeld op een BMW? Dan is de kans zeer groot dat deze toch past. Sterker nog, je kunt ook stickers van een Porsche plakken op een Citroen en andersom! Alle afmetingen staan bij de stickers vermeld. Heb je dus een te gekke striping gezien maar komt de afmeting niet overeen met jouw eigen auto, of twijfel je? Dan kunnen wij de striping indien nodig voor je aanpassen. 

Heb je een race en rally autosticker of striping op straat gezien, of op een afbeelding op het internet en weet je niet waar deze te koop is? Stuur ons dan een foto van de auto en wij gaan voor je kijken of wij deze stickers voor jouw auto kunnen ontwerpen en maken. Heb je zelf een origineel idee waar je graag een sticker van hebt, of wilt verwerken in een striping? Neem even contact met ons op.


LEVENSDUUR EN KLEURGARANTIE VAN ONZE STICKERS:

De kleurgarantie van onze vinyl autostickers is minimaal 7 jaar bij normaal buitengebruik. Zijn je stickers full color geprint? Dan is de kleurgarantie minimaal 3 jaar. De levensduur is afhankelijk van hoe zorgvuldig je met de autostickers omgaat. Indien je netjes met je auto omgaat, en netjes met de autostickers dan zullen deze jarenlang goed blijven. Hier kunnen wij echter geen garantie opgeven omdat wij natuurlijk niet kunnen controleren hoe je de autostickers geplakt hebt en hoe je met onze autostickers omgaat. Maak de ondergrond altijd goed schoon en vetvrij voordat je autostickers gaat plakken. Schoon is iets anders dan vetvrij. Let ook vooral op resten van eventuele waxlagen. Wax werkt als een olielaagje en daar plakken autostickers en auto stripings helaas niet op.


STICKERS VERWIJDEREN:

Ben je uitgekeken op je autostickers of striping en wil je wel weer eens wat anders? Verwarm de stickers dan goed met een föhn. De lijmlaag wordt dan soepel en je kunt de stickers er makkelijk vanaf halen. Probeer je de stickers te verwijderen zonder deze te verwarmen dan is de kans groot dat er lijmresten achterblijven. Zeker als de stickers al wat langer zitten. Verwarm de autostickers daarom altijd bij het verwijderen en trek ze voorzichtig los. Pas op dat je je vingers niet brandt. Je zult zien dat de autostickers netjes loskomen van de ondergrond.


Reden genoeg om je rijdersnaam, autostickers en stripings bij ons te bestellen!Rijdersnaam sticker Belgische vlag - Race & Rally stickers kopen

  • Model: RACE031
  • € 17,95

  •   Keuze uit meer dan 25 kleuren

      Geschikt voor gebruik op het circuit

      7 Jaar kleurgarantie


    Voor meer informatie scroll je naar beneden.

Beschikbare opties:

Tags: rijdersnaam, sticker, belgische, vlag, race, rally, stickers

De waardering van www.stickythings.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3275 reviews.